Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Teklifleri Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, duygularınızı ifade ederken kendinizi daha karmaşık hissedebilirsiniz. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki olarak daha temkinli olmalısınız. Enerjiniz yüksek olsa da bu hata yapmanıza neden olabilir. Herhangi bir tercihte bulunmadan önce tüm detayları göz önünde bulundurmaya çalışın.

Maddi anlamda kendinizi toparlama şansınız var. Adım adım ilerlemenin daha iyi olabileceğini unutmamalısınız. Belirsizlikleri de gözünüzde çok fazla büyütmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikirlerinize değer verilmediğinde içine çekilmek, o fikirden vazgeçmek yerine sesinizi nerede duyurabileceğinizi düşünmelisiniz. Yanlış ortamlarda bulunmak, sizin de yanlış yaptığınız anlamını taşımaz. Kendinizi durdurmak yerine sizi neyin durdurduğunu görüp buna karşı çıkmalısınız.

24 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Boğa burcunu duygusal anlamda zorlayabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sabırlı olmaya ve olaylara daha geniş bir perspektiften bakmaya çalışmalısınız. İletişim konusunda dikkatli olmalı ve anlaşmazlıkları çözmek için empati kurmaya çalışmalısınız. İş hayatında dengeli ve kararlı adımlar atarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmekte fayda var, beslenme düzeninize özen göstermelisiniz. Bugün biraz kendinize vakit ayırarak stresten uzaklaşabilirsiniz.

24 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan,birlikleri veya ortaklık tekliflerini değerlendirmek isteyebilirsin. Yalnız olan bir Boğa burcuysan eğer sosyal medya üzerinden tanışacağın kişi seni heyecanlandırabilir. Uzun zamandır ihmal ettiğin bir sağlık problemin varsa artık bu konuyla ilgili harekete geçmek isteyebilirsin.

24 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan güçlenmek, elinizdeki imkanları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Sanal çalışmalar ve yatırımlardan ziyade bizzat çaba gösterip ortaya çıkaracağınız işler daha faydalı olabilir. Bu konularda size kimin, neyin yardımcı olabileceğine dair araştırmalar yapabilir, ailenizden ya da çevrenizden destek isteyebilirsiniz.

24 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. Ortaklarınızla aranızı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bu konuyla ilgili bazı sıkıntılar gündeme gelebilir. Geleceğinizle ilgili konularda hızlı karar almak isteyebilirsiniz. Güçlü kişilerle yaptığınız görüşmeler sizi daha iyi yerlere getirebilir. Ortaklı işlerden paralar gelebilir.

24 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizin desteğini hissedeceğiniz bir gün. Yeni başlangıçlar gündemde olabilir fakat temkinli hareket etmeniz gerekiyor. Yaşadığınız problemlerden çok şey öğrendiniz. Tecrübelerinizi kullanarak ilerleyin. Ailenizden destek görebilirsiniz.

24 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dürüst olmak önem taşıyacak senin için. Zor olsa da bazı gerçekleri konuşmak ve yalan söylememek birçok konuda daha güzel sonuçlar elde etmeni sağlayabilir. Bugün doğruları tercih etmelisin.

24 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sizden güçlü duygular ortaya çıkarıyor ve bir aydınlanmayı teşvik edebilir. Samimiyet ve paylaşım, duygusal veya finansal olarak birine veya desteğe duyulan ihtiyaçla ilgili olabilir. Bir ilişkideki güç dengesi veya maddi konular odak noktasında olabilir ve büyük duygulara konu olabilir. Başkalarına, kendinize ve amacınıza dair anlayışınız artar. Samimi ve düşünceli tavsiyelerde bulunmak, teselli kaynağı olmak ve içgörünüzle başkalarına ilham vermek artık mümkündür. Güne dostluk ruhu hakimdir. Bugün başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarınızın önüne koymak inanılmaz derecede tatmin edici olabilir.

24 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınıza taktığınız konularda ısrarcı fakat sessiz protesto davranışları içindesiniz. Sanatsal olayları takip etmekten zevk duyacak, birçok davete katılacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Değerlerinizin farkındasınız.

24 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizin desteğini hissedeceğiniz bir gün. Yeni başlangıçlar gündemde olabilir fakat temkinli hareket etmeniz gerekiyor. Yaşadığınız problemlerden çok şey öğrendiniz. Tecrübelerinizi kullanarak ilerleyin. Ailenizden destek görebilirsiniz.

24 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; maddi kaynaklar, finans, sağlık alanlarında beklenmedik gelişmeler ve şifalanma gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün. Amaçlarınız doğrusunda hareket etmek istiyor ve temkinli davranmak gereği duyuyor, fakat yine de ikilem yaşıyorsunuz.

24 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>