Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kaygılar Seni Yorsa Bile Hayata Küsmemelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Romantik ilişkilerin bir pus ile çevrili olması muhtemeldir. Kendinizi romantik partnerinizin yalnızca sizin için yarattığını hissedebilirsiniz, ama ruh arkadaşlarınızın bile kusurları vardır (kusurlar can çekebilir)! Yaratıcı enerjileriniz şu anda çok yüksek olmalı ve sanatsal projelerin kendileri üzerinde kalitelerini artıracak ve başkalarını etkileyecek dünya dışı bir kaliteye sahip olmaları olası. Al hadi!

Standartlarınız çok yüksek, bu da sizi çalışması zor biri yapıyor. Yönetim kabiliyetinizle ilgili geri bildirim almak için ideal bir dönem olabilir. Ekibinizi bir öğle yemeğine çıkarabilir ve onlardan yapıcı eleştirilerini sunmalarını isteyebilirsiniz. İilk önce, konuşmaya pek istekli olmayacaklar fakat onlara misilleme yapmayacağınızı hatırlatıp kağıt kalemi hazırlayarak notlarınızı almaya başlayın.

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Önümüzdeki birkaç yıl için planlar yaptıysan eğer, bugün bu planlara bakıp onları gerçekleştirmek doğrultusunda ne kadar ilerleme kaydettiklerini görmek isteyebilirsin. Eğer bu planlar finansal borçlarınla ya da kariyerinle ilgiliyse, içinde bulunduğun mevcut durum üzerinden bir değerlendirme yapmak ilginç olabilir. Hayatında çok basit değişiklikler yaparak geleceğe yatırımlar yapabilirsin...Bugün pek çok günden farklı olacak. Çevrenize bakınca ya insanların aklının bir karış havada olduğunu ya da sahip oldukları imajı korumaya çalıştıklarını görebilirsiniz. Gezegensel atmosfer öyle ki, pek çok kişi - özellikle de siz- rüyalarından bir anlam çıkaramamaktan mustarip. İçinde bulunduğunuz durum, son derece zor bir durum tabi ki. Bu dönemin geçeceğini bilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

25 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Başak burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Ay ve Jüpiter arasındaki sert etkiyle sabah saatlerinde sevdiğinizle aranızda gerginlikler olabilir. Aranızdaki ilişkide detaylara takıldıkça olayı çözmek yerine daha da ileriye taşırsınız. Saat 15:59-23:19 arası Ay, boşlukta ilerliyor. Yeni bir şeye başlarsanız günün ikinci yarısı zorlanabilirsiniz. 23:19'da ise Ay, Terazi burcuna geçiyor.

25 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün 15:52'den itibaren boşlukta hareket ediyor. Aceleci tavırlar hayatının her alanına yansıyabilir. Kendini en iyi şekilde ifade etmenin tadına varırken, bir anda çevrendeki insanlar ve değişen olaylar eşliğinde yine çatışmalar içerisine girmiş olabilirsin. Endişeler hayatında zannettiğinden daha fazla yer kaplayabilir. Öte yandan yeni şartlara kendini adapte etmenin zorluğu, bütçeni ve kendini kontrol etmen gereken olayların artışı da gündemini oluşturuyor. Maddi açıdan zorlukların olabilir.

25 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürpriz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Belki de sizi tanıştırmak istedikleri bir kişi var ve siz buna karşı geliyorsunuz. Bunun gibide düşünebilirsiniz. Bugün kendinizi yeni olan ilişkilere ya da yeni olan arkadaşlıklara açmalısınız. Dünya değişiyor, sizler de artık değişin.

25 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde ilişkilerinizde huzursuzluk hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara karşı beklentilerinizi yükseltebilirsiniz. Duygusal karışıklığınızı kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

25 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi oldukça bereketli hissedebilirsiniz. Özellikle maddi istekleriniz gerçekleşirken evrenin desteğini aldığınızı görmek sizi epey rahatlatabilir

25 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

25 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hangi yöntemleri kullanmak zorunda olursanız olun, bugün tüm özel şeylerinizi özel tutmanız gerekir. Arkadaşlarınızla veyaarkadaşlarınızla sohbet ederken sırrınızın sızmasına izin vermeyin, bu durumu göze alamazsınız.

25 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi oldukça çalışkan ve üretken hissedebilirsiniz. Toprak alım satımı ile ilgilenmek için harika.Diğer yandanhayatınızda çaba harcadığınız alanlarda somut geri dönüşler almaya başlarsınız. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren ilerde başarı şansınız oldukça yüksek. Aşırı inatçı davranmaktan kaçınıp öfkenizi kontrol ederseniz, zafer sizin.

25 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

25 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Farklı hissettiğiniz, farklı düşündüğünüz bir gün olacaktır. Empati yapmak konusunda zorlanmayacaksınız. Hala ailevi konularda genel geçer bazı problemler var. Sabırlı olmalısınız. Bu etkiler bazı Boğa burçları için miras gibi konuları temsil edebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

25 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; sevdiğin insanlarla birlikte keyif duyduğun alanlarda ve projelerde bulunmak senin için heyecanlı bir hal alabilir. Kariyerin ve özel hayatınla ilgili beklentilerinin karşılanmaya başladığını görebilirsin. Keyifli birgezisine çıkabileceğin gibi katıldığın bir organizasyonda özel bir teklif alabilirsin.

25 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 18" R
Ay
Boğa
15° 46' 04" R
Merkür
Başak
20° 57' 03" R
Venüs
Terazi
27° 58' 20" R
Mars
Yengeç
09° 40' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 45"
Satürn
Balık
15° 01' 39"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 31"
Lilith
Terazi
09° 18' 35"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>