Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gizli Kalmış Sırlar Ortaya Çıkabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile aranda sıkıntılar varsa bunu çözmek için güzel bir adım atabilirsin bugün. Aranızdaki iletişimin artması ve yanlış anlaşılmaların giderilmesi size daha iyi gelecek.

Birisi size bugün saatin kaç olduğunu sorarsa, onlara şu anın 'doğru zaman' olduğunu söyleyin. Bu ifadenin, gerçekten hayatınıza dürüst bir şekilde bakmaya başladığınızda, günlük varoluşunuzda yarattığı farka dikkat edin. Planlamak ve organize etmek için geleceğe takılmaya devam ederseniz, şimdiyi yaşamanın mutluluğunu kaybedersiniz - dünden bugüne geleceğiniz yaratmak için çok çalıştığınızdır.

Bugün maddi konulara farklı bir bakış açısı ile bakabileceksin. Halletmek istediğin işleri veya eline geçmesini istediğin paraları daha farklı bir yol ile halledebileceksin. Bugün maddi konularda yaratıcı fikirler üretebileceksin.

Sana faydası olmayan alışkanlıklarından kurtulmak için güzel bir gün olabilir. Sağlığını düşünerek hareket etmek ve daha sağlıklı tercihlerde bulunmak enerjini yenilemeni sağlayacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinde misafir ağırlamak isteyebilirsin. Birden fazla kişiyle muhatap olabilir ve farklı kişilerle güzel sohbetler edebilirsin. Evinde ağırlamak istediğin insanlara özen göstermek ve onları memnun etmek isteyeceksin.

22 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün yolunuza çok fazla engel çıkabilir. Ancak bu durumun üzerinde fazla durmamaya özen göstermelisiniz. Günün büyük bir bölümünde olumlu bir ruh halinin etkili olduğunu fark edeceksiniz. Karşı tarafı anlayarak ve saygı duyarak konulara büyük ölçüde denge getirebileceğiniz bir gün.

22 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne bütün pişmanlıklarını geride bırakarak başlıyorsun. Sana geçmişi hatırlatan nesneleri çevrenden uzak tutmak isteyebilirsin. Baş ağrının sebebini çözemesen de bir kahve yapıp açılmak istiyorsun. İlaçlarını düzenli kullanmalısın. İş yerinde gizli kalmış sırların ortaya çıkması verimliliğini düşürüyor. Bugün her zamankinden daha temkinli olmalısın.

22 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize izin vermek isteyebilirsiniz. Saklı duygularınız, dışa vuramadığınız fikirleriniz bazen bir tatilden ya da kişisel bakımdan daha çok keyif verebilir. Yaşamayı ertelemeyin.

22 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz çoğunlukla evle ilgili konulardan oluşacak. Daha önemli kararlar almak, aile içi ilişkileri yeniden düzenleme ihtiyacı duyacaksınız. Özellikle taşınmalar ve güvenlik temaları ile ilgili konular öncelikli olabilir. Fazladan harcamalarda kontrollü olmakta fayda var. İş hayatında başlayan iletişim ve getirdiği sorumluluklara da dikkat edin.

22 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim hayatınızda isteklerinizi başarmış olmanın verdiği huzura geçeceksiniz. Bir süre dinlenme haline geçeceksiniz ve hayatın tadını çıkartabileceksiniz.

22 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlık konuları daha fazla ön plana çıkabilir bugün. Kendine, nasıl hissettiğine odaklanabilirsin. Eğer kilo vermek gibi konulara öncelik vermek istiyorsan buna göre hazırlıklar yapabilirsin.

22 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi zihinsel olarak heyecanlandırıyor, meşgul olmanızı ve sonuç odaklı olmanızı sağlıyor. Pratik arayışlar gelişir. Hayatınızı etkileyen büyük iyileştirmeler yapabileceğinizi hissettiğiniz için kendinizi her zamankinden daha etkili ve kişisel olarak güçlü hissediyorsunuz. Birprojesini beslemek, inşa etmek verimli ve ödüllendirici olabilir. Özellikle bir fikir veya yetenek geliştirmekten keyif alabilirsiniz. Aslında, bir kariyer veya para kazanma fikriyle kayda değer bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Bir konuyu parçaları yerine bir bütün olarak görme beceriniz, karar vermeyi önemli ölçüde geliştirir. İş, mali ve pratik veya mekanik konularda problem çözme gelişmiştir. İyileşmenize ve yolunuza devam etmenize yardımcı olacak bir şeyler öğrenmek için de harika bir zaman.

22 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Yeni dostluklara hazır bir dönemdesiniz.

22 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

22 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgili krizsel süreçler içinde kalabilirsiniz. Seyahat, eğitim, iletişim konuları ön plana çıkmaya başlıyor. Gününüz güzel geçsin.

22 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zor şartlarda çalışmaktan yılmayan bir yapınız var. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Bugün, isteklerinizde önleyemediğiniz tutkuların esiri olabilirsiniz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donanıma hazır olmalısınız. Yeni sınavlara doğru gidiyorsunuz.

22 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 31' 15" R
Ay
İkizler
08° 50' 44" R
Merkür
Başak
23° 57' 23" R
Venüs
Terazi
29° 56' 39" R
Mars
Yengeç
10° 34' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 08"
Satürn
Balık
14° 54' 36"
Uranüs
Boğa
27° 04' 01"
Neptün
Balık
28° 27' 30"
Plüton
Oğlak
29° 43' 36"
Chiron
Koç
22° 10' 30"
Lilith
Terazi
09° 29' 21"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>