Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İyi Niyetin Suiistimal Edilebilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin seninle daha fazla ilgilenmesini isteyebilirsin bugün. Birbirinize daha fazla vakit ayırmak ve güzel sözler söylemek önceliğiniz olabilir. Ancak ilginin karşılıklı olması gerektiğini unutmamalısın.

Elinize aldığınız şu andaki iş, sizin mesleki çapınızı ortaya çıkartacak. Beklediğiniz fırsat elinize geçmiş sayılır. Bu yüzden gerekli önemi göstermeli, işi zamanından önce çıkartmayı becerebilmelisiniz.

Kendini daha iyi hissetmek için para harcaman gerekmez. Ancak bugün para harcama eğiliminde olabilirsin. Hayatında olan biteni parayla düzeltmeye çalışmamalısın bugün.

Zihnini boşaltmak ve sağlığına dikkat etmek önem kazanacak senin için. Kas ağrılarına ve yorgunluklara karşı önlem almalı ve zihnini dinlendirerek stresi hayatından uzaklaştırmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine zaman ayırmak ve kafanı dinlemek güzel olabilir bugün. Emek verdiğin konuların bir sonuca bağlanması, kendine vakit ayırmak için güzel bir fırsat olabilir. Bugün keyfine göre hareket etmek daha iyi olacak senin için.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir konuda fikirlerinizi paylaşmaktan çekiniyor, anlaşılmayacağınızı veya fikirleriniz yüzünden olumsuz karşılanacağınızı, komik duruma düşeceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Oysa yıldızlar sizin destekçiniz. Düşüncelerinizi korkusuzca dile getirmenin tam sırası!

21 Haziran 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi niyetli tavırlarının çevren tarafından suiistimal edildiğini düşüşüne bilirsin. Bazı arkadaşlarını çevrenden uzaklaştırmak istiyorsun. Hayal kırıklığına uğramak moralini bozuyor. Sana kendini iyi hissettirmeni sağlayan hobilerini yapmak isteyebilirsin. Günün sonunda çevren ile ilgili net karara varacak gücü hissedebilirsin. Karalarını geceden uygulamaya başlıyorsun.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendine yeten bir insan olmak için yoğun bir çaba göstermiş olabilirsiniz. Bu durum sizin başkalarına olan yaklaşımlarınızı olumsuz yönde etkiliyorsa düzeltmeniz gereken bir şeyler olduğunu düşünmelisiniz. Tecrübelerinizin sizi iyi sonuçlara götürmesi için sizin de iyi adımlar atmanız gerektiğini unutmayın.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi uğraştırabilir. Ani değişimlere ayak uydurmak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra koşullar daha akıcı olabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafa karışıklığınızhayatınıza da yansıyarak sizi demoralize edebilir. Kendinizi sonradan pişman bulmamak için öncelikle kendinize karşı sağ duyulu olun.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal önceliklere odaklanmak sana iyi gelebilir. Eğer halledilmesi gereken, acelesi olan masraflar varsa bunlara öncelik vermek doğru olabilir. Maddi konulara odaklanabileceğin bir gün olacak.

21 Haziran 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha hızlı hareket edebilir ve pratik fırsatları değerlendirebilirsiniz. Görevlerinizi bir an önce yerine getirmek de mantıklıdır çünkü sizi daha sonra daha ilgi çekici faaliyetler için serbest bırakacaktır. İlişkilerinizdeki duygusal engeller yavaşça ortadan kalkabilir. Kişiliğiniz parlıyor ve insanlar özellikle etrafınızda olmaktan keyif alabilir. Kendinizi ifade etmenin yeni yollarını bulmak ödüllendirici olabilir. Gün ilerledikçe, bir sonraki adımınızla ilgili ahlaki bir ikilem, endişe veya belirsizlik içeren bir şey aklınızda olabilir. Bir şeyin peşini bırakmak zor olabilir. Kendinizi ortada kalmış hissediyorsanız bir taraf seçmek veya bir tavır almak için stratejiler bulmaya çalışın çünkü her iki tarafa da oynamak sadece hayatınızı daha da karmaşık hale getirir.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın, yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamınızı zorlaştırabilir. Kendinizi güvende hissetme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ani güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz harika geçsin.

21 Haziran 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konuların kafanızda aldığı şekillenmeler çok önemli. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Başkalarının fikriyle hareket etmek istemediğiniz için, kendinize zaman tanımalısınız. Parasal sıkıntılarınıza yeni kaynaklar bulmak için gerekli şartları temkinli bir şekilde oluşturabilirsiniz.

21 Haziran 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 31' 15" R
Ay
İkizler
08° 50' 44" R
Merkür
Başak
23° 57' 23" R
Venüs
Terazi
29° 56' 39" R
Mars
Yengeç
10° 34' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 08"
Satürn
Balık
14° 54' 36"
Uranüs
Boğa
27° 04' 01"
Neptün
Balık
28° 27' 30"
Plüton
Oğlak
29° 43' 36"
Chiron
Koç
22° 10' 30"
Lilith
Terazi
09° 29' 21"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>