Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dinleniyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşanmayacaktır.

Daha tutarlı olmanız gerekmekte. Yaklaşımlarınız konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Olumsuzlukları geride bırakmanız gerekmekte.

Gelir ve gider arasındaki problemleri kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim, seyahat veya hukuki konular gündeme gelebilir. Yeni şeyler öğrenmek için iyi bir zamandasınız ama kiminle ne konuştuğunuza, kimden ne beklediğinize dikkat etmelisiniz. Fikirlerinizi ifade ederken diplomatik ve dengeli olmaya özen gösterin.

23 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz ancak içsel gücünüzü kullanarak olumlu bir tutum sergileyebilirsiniz. Duygusal konularda dengeyi sağlamak için içsel huzurunuzu korumaya özen göstermelisiniz. İletişimde dikkatli olmak ve karşınızdakine anlayışla yaklaşmak önemli olacaktır. Enerjinizi doğru yönlendirirseniz, olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel bir uyku uyuyorsun. Bütün haftanın yorgunluğunu atmak için bugün dinlenmek isteyebilirsin. İki arkadaşının bir konuda tartışması seni taraf olmaya zorlayabilir. Arkadaşların arasında adil olman ile biliniyorsun. İş yerinde yoğun bir tempo oluşabilir. Kendine vakit ayırmakta güçlük çektiğini düşünebilirsin.

23 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınız vearayışlarınız konusuna eğilebilirsiniz. Zaman fark etmeksizin kafanıza takılan bu konular hakkında artık farklı bir strateji izlemeniz gerekiyor olabilir. Bugüne kadar kendi bildiğiniz gibi ilerleyerek sorunu çözemediyseniz artık önerilere açık olmanın, destek almanın zamanı gelmiş demektir.

23 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi yeni insanlarla paylaşma imkanı var aynı zamanda uzaklar ve yabancılar da size daha olumlu tecrübeler getirebilir.

23 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınıza odaklanırsanız oldukça başarılı olacağınız bir dönemdesiniz. Kariyer konusunda atacağınız her adımda şans da sizden yana olabilir.

23 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Adım atmak, harekete geçmek ve güzel şeylere odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Bazı konulardaki gerginliğini üstünden atmak için daha fazla hareket etmen gerekecek. Eyleme geçtikçe güzel sonuçlar alabileceksin bugün.

23 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sizi çeşitlilik ve yenilik aramaya teşvik ediyor. Uzun vadeli planlarınız, kariyeriniz, sorumluluklarınız hakkındaki endişeler bugünkü gerilimlerin olası köküdür. Kötü düşüncelere teslim olmak yerine zayıf alanlara odaklanmayı ve bunları adım adım düzeltmeyi hedefleyin. Şu anda en iyileştirici olan şey, küçük sorunları sistematik olarak çözmeye kararlı olmaktır. Gün sizi keşfetmeye teşvik eder. Heveslisiniz ve fikirlerinizi eylemlerle desteklemeye hazırsınız. Nitekim gün ilerledikçe duygularınızı veya bir durumu daha iyi anlayabilirsiniz. Sizi geride tutan bir tutum veya korkuyla temasa geçmenin zamanı gelebilir ve kendinizin daha fazla farkında olmak iyi hissettirir.

23 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafanız oldukça karışık durumda. Zincirleme gelişen olaylardan sizin de payınızı aldığınız bir gerçek. Arkadaşlarınız, ev değiştirme sorunları için sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler. Çevrenizle karşıt düşünceler içindesiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim ve seyahatle ilgili konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Gününüz harika geçsin.

23 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İç sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Asıl yapmanız gereken işler dururken, size uzak olanları tercih ediyorsunuz. Başlatacağınız yeni çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelerek, duygusal alış veriş içinde olacaksınız

23 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 33' 15" R
Ay
Koç
24° 46' 36" R
Merkür
Başak
18° 19' 12" R
Venüs
Terazi
26° 14' 43" R
Mars
Yengeç
08° 52' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 38"
Satürn
Balık
15° 07' 54"
Uranüs
Boğa
27° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 32' 32"
Plüton
Oğlak
29° 45' 19"
Chiron
Koç
22° 17' 59"
Lilith
Terazi
09° 09' 11"
True Node
Koç
06° 37' 10"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>