Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Derli Toplusun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, tercihleriniz konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor. Yaşamsal konulardaki hareketliliğiniz, istediklerinize ulaşma konusunda sizi memnun edecek gibi görünmekte. Daha huzurlu ve mutlu hissedebileceğiniz bir gün.

Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü gelişmeyi yakından takip etmeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alışkanlıklarınızı gözden geçirip fayda odaklı olmanız önemlidir. Ekonomik ve kişisel açıdan güçlenmek için bilinçli hareket ederek ticari ve hukuki beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Yeni anlaşmalar yapmadan önce planlı hareket etmeli ve yolculuklar için hazırlıklı olmalısınız.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan hassas olabilirsiniz. Karşınıza çıkan engeller sizi biraz yorabilir ancak sabırlı ve kararlı bir tavırla bu engelleri aşabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var. Sevdiklerinizle aranızda anlaşmazlık çıkabilir, bu yüzden sakin ve anlayışlı bir tavır sergilemek önemli olacak. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve bugünün tadını çıkarmayı sakın ihmal etmeyin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahvaltıyla başlıyorsun. Evinin dağınıklığından şikayetçisin. Bugün evde kalıp detaylı bir temizlik yapacaksın. Aldığın fazla kilolar ara verdiğin spora tekrar başlaman için uyarıcı konumunda. Aile ile maddi konularda önemli konuşmalar yapman gerekebilir.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam alanlarınızı düzenleyebilirsiniz. Duygusal ve fiziksel açıdan daha rahat hissetmek için kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Geçmiş tecrübeleriniz yerine onlardan öğrendiklerinizle neler yapabileceğinizi düşünmeye odaklanın.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Keyif veren olaylar ve yaratıcı çalışmalar söz konusu.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı denemeleriniz sonuç vermediyse o zaman hayatı akışa bırakmakta fayda vardır. Fazla zorlamak ters etki yapabilir.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinde misafir ağırlamak isteyebilirsin. Birden fazla kişiyle muhatap olabilir ve farklı kişilerle güzel sohbetler edebilirsin. Evinde ağırlamak istediğin insanlara özen göstermek ve onları memnun etmek isteyeceksin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün heyecan verici fikirler üretmenize yardımcı oluyor. Bu, kişisel çekicilik ve etki için iyi bir zamandır ve fırsatları size çeken, daha önce yaptığınız bir şey olabilir. Her şeyi düşünmek yerine bir planı harekete geçirmeyi tercih edersiniz ve bu heyecan verici derin düşünceler için harika bir zamandır. Bugün en iyi sonuçları elde etmek için kararlı ama olumlu olun. Doğrudan konuya geldiğinizde ve lafı dolandırmaktan kaçındığınızda, düzenleme ve önceliklendirme daha kolay gerçekleşir. Kararlı olmak iyi hissettiriyor.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer evinizde ilerleyen Güneş, sosyal hayatınızı canlandırmaya devam ediyor. Bugün yeni insanlar tanımak için enerjiniz yükselebilir. Yenilikleri sevmeniz, tutucu çevreler tarafından pek benimsenmiyor.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya uzak çevrenizle ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kişisel isteklerinizde belirleyici davranıyor ve duygularınızı mantıklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Yaşamınızda aksayan sorunları kesin bir şekilde ele alarak, yeni formüller üreteceksiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelecek ve kendinizi daha huzurlu hissetmenin keyfini yaşayacaksınız.

22 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 33' 15" R
Ay
Koç
24° 46' 36" R
Merkür
Başak
18° 19' 12" R
Venüs
Terazi
26° 14' 43" R
Mars
Yengeç
08° 52' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 38"
Satürn
Balık
15° 07' 54"
Uranüs
Boğa
27° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 32' 32"
Plüton
Oğlak
29° 45' 19"
Chiron
Koç
22° 17' 59"
Lilith
Terazi
09° 09' 11"
True Node
Koç
06° 37' 10"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>