Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duyguların Ön Planda! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal hissedeceksiniz. Her türlü problemi ortadan kaldırma şansınız da var. Amaçlarınıza uygun hareket etmeye çalışın.

Mesleki olarak umutsuzluk hissedebilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını tam olarak alamadığınızı düşünüyorsunuz. Kontrollü olmanız gerekmekte.

Maddi olarak daha net olmanın yollarını aramalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yerinde enerji tasarrufu sağlayacak önlemler almak, geri dönüşüm programları başlatmak ve çevre dostu politikaların geliştirilmesine öncülük etmek isteyebilirsiniz. Hayatınızda kalıcı olmasını istediğiniz tüm unsurlar için böyle bir farkındalığınızın olması önemlidir. Kazanmak sadece parayla değil, yaşadığınız koşullarla da mümkün olur.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal açıdan kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha anlayışlı ve uyumlu olmaya gayret edin. Kendinizi ifade etmek konusunda zorlanabilirsiniz ancak sakin ve sabırlı olursanız başarılı olabilirsiniz. İçsel huzurunuzu koruyarak günü olumlu ve keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden Boğa burcuysan, geleceğin için harekete geçmek isteyebilirsin. Okuduğun bölümde kendini daha çok geliştirmek için staj yapacağın yerleri araştırıyorsun. Yaşadığın olaylar karşısında fazla duygusal olman seni olumsuz etkileyebilir. Olaylara daha gerçekçi bir pencereden bakmayı öğrenmen gerekiyor.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeni başlangıçlar yapma fırsatı bulabilir, doğru insanlarla ve gündemlerle kendinizi daha zinde ve güvende hissedebilirsiniz. İş, eğitim, seyahat ve gayrimenkul gibi konularda başarı şansınız artarken, sezgilerinizi kullanarak özgüveninizi ve bakış açınızı değiştirebilirsiniz. İletişim becerilerinizi güçlendirerek profesyonelleştirebilir ve sosyal mecralarda daha aktif olabilirsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmeler sorumluluk almaya yöneltebilir. Gün içinde teknik konulara daha rahat çözüm getirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Akşama doğru duygusal olarak kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda şansın sizden yana olduğu bir gün ancak insan ilişkileri hususunda ihanete uğramamak için dikkatli olmanız gerekmekte.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kapalı alanlarda bulunmak yerine daha rahat nefes alacağın ve daha aktif olacağın alanlarda bulunmak enerjini yenilemeni sağlayabilir. Tembellik etmemeli ve sevdiklerinle birlikte hareket etmelisin bugün.

24 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için sabırlı ve kararlı bir gün olabilir. Sabrınızın ve kararlılığınızın ön plana çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. İş ve projelerinizde istikrarlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Maddi konularda da dikkatli olmanız gerekir, harcamalarınıza dikkat etmek ve bütçenizi kontrol altında tutmak önemlidir. Aynı zamanda, duygusal ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirerek daha sağlam bir temel oluşturabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak dinlenmek ve ruh halinizi dengelemek iyi gelebilir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Kendinize daha çok güvenmelisiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer vehayatınızda beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Gününüz harika geçsin.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde farklı koşulların çalışma sistemlerini merak edeceğiniz bir gün. Duygu dünyanızı çevrenize kapatabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizin düşüncelerinizi merak etmelerine neden olacağınız için de, kendinize dönük çalışmalar yapacaksınız. Bilinçaltınızı etkileyen Ay, melankolik yönlerinizi daha da belirginleştiriyor.

24 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 17" R
Ay
Koç
24° 16' 33" R
Merkür
Başak
18° 15' 30" R
Venüs
Terazi
26° 12' 17" R
Mars
Yengeç
08° 51' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 31"
Satürn
Balık
15° 08' 03"
Uranüs
Boğa
27° 07' 00"
Neptün
Balık
28° 32' 36"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 57"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:52

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>