Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Eskiler Karşına Çıkıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, kendinizi ifade gücünüzden dilediğiniz gibi yarar sağlayacaksınız. Duygularınızı net olarak ortaya koyma şansınız da var. Huzuru bozabilecek her ne varsa ondan uzak durmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak biraz daha çabalamaya devam etmeniz gerekiyor. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendiremediğiniz sürece her şey daha da karmaşık olabilir. Sorumluluklarınızın üstesinden gelmeniz gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumu lehinize çevirme şansınız var ancak bunun için biraz daha mücadele etmeniz gerektiğini de unutmayın. Hata yapmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeterlilik sınavları, yeteneklerinizi kullanacağınız alanlar, mesleki ve kişisel gelişim gibi konulara kafa yorabilirsiniz. Vaktin boşa geçtiğini düşündüren uğraşlardan ve ortamlardan sonra, kendinize yeni bir rota belirlemek isteyebilirsiniz. Bazı konuları hukuka teslim ederek önünüze bakmak size daha iyi ve sakin hissettirebilir.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundaki insanlar için iletişim konularında daha dikkatli olmanız gerekebilir. Özellikle karşılıklı anlaşmazlıklardan kaçınmak için uygun bir gün olabilir. Duygusal konularda da daha dengeli olmaya çalışmalısınız. İlişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmanız, sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, bugün kendinize zaman ayırarak ruhsal anlamda da denge sağlamaya çalışabilirsiniz. Umarım bugün sizi bekleyen güzelliklerle dolu bir gün olur!

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Boğa burcuysan, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Sakin kalmanda fayda var. Eski bir arkadaşınla karşılaşabilirsin. Onu gördüğünde, özlediğini fark edebilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, partnerinin kıskançlıkları artık canını sıkmaya başlayabilir.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve sosyal hayatınızda yeni fırsatlar yakalayacaksınız. Duygusal ve maddi açıdan dengeyi kurmanız ve yeni deneyimlere açık olmanız önemli. Gelir artışı, sektörel değişim ve sevdiklerinizle daha iyi iletişim gibi güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün medya ve uluslararası konularda meşguliyetiniz artabilir. Yeni ufuklara açılmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni şeyler öğrenmek için zaman ayırmanız gerekebilir. İşlerinize yön kazandırmak için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Akşam için arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk hayatınızla alakalı konularda daha istekli ve partnerinize karşı daha sevgi dolu olabilirsiniz. Mutluluk çok yakınınızda.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halletmen gereken meselelere öncelik vermen daha güzel bir gün geçirmeni sağlayabilir. Bazı şeyleri ertelemek enerjini düşürecek. O yüzden halledilmesi gereken mevzuları erken saatlerde çözmelisin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi keşfetme ve ifade etme içgüdülerinizi harekete geçiriyor. Büyük resmi görmek rahatlatıcı olsa da şimdi ne olacağını merak ettiğinizde biraz gerginlik yaşanabilir. İletişim kurmakta çok hızlı olabilirsiniz ve alacağınız yanıtlara tam olarak hazır olmayabilirsiniz. Ruhunuzu tazelemek için biraz değişikliğe biraz yer açmak iyi bir fikirdir ama kendinizi yepyeni deneyimlere atmaya tam olarak hazır olmadığınızı da aklınızda tutarak, kalıcı değişiklikler yapmamaya çalışın.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birliktelikleriniz hakkında duygusal gelişmeler göstereceksiniz. Karşı tarafın denge konusunda yapacağı hataları, kısa sürede bertaraf etmeniz mümkün. İhtimallerden yola çıkarak, asıl ulaşmak istediğiniz sonuca geleceksiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk veya uzak çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Ayrıca ani şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Üstelik yalnızlık duygusu içinde kalabalık topluluklara karşı tepki oluşturabilir ve kendinizi çevrenize kapatabilirsiniz. Güçlü bir potansiyele sahipsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 43" R
Ay
Koç
19° 45' 32" R
Merkür
Başak
17° 42' 09" R
Venüs
Terazi
25° 50' 20" R
Mars
Yengeç
08° 41' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 23"
Satürn
Balık
15° 09' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 47"
Lilith
Terazi
09° 06' 58"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>