Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Netleşmek İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2024, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Biraz daha sakin kalmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olursa olsun, ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeyi başardığınız sürece sorun yaşamayacağınızı da bilmelisiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Sorunlarınız ve sıkıntılarınız doğrultusunda hareket ederken biraz daha dengeli olmaya çalışmalısınız. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle içsel çatışma içerisine girdiğiniz takdirde her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmayın. Yalnız hareket etmek size yarar sağlamayacaktır.

Finansal durumunuzda ufak tefek karmaşıklıklar gündeme gelebilir. Keskin zekanızdan doğru anlamda yarar sağlayabilirseniz her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Finansal gücü elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı idame ettirmek, gelir elde etmek için yaptığınız işlerle bir bağınızın olmasını isteyebilirsiniz. Şartların iyileşmesi, rahat ve huzurlu bir ortam oluşması konusunda karar mercii siz değilseniz şansınızı zorlamamalısınız. Zamanınızı ve şansınızı daha iyi ve sonuç alacağınız konulara, insanlara ayırmanızda fayda var.

28 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Boğa burcunun hareketli ve keyifli bir gün geçireceğini söyleyebilirim. Bugün iletişim becerileriniz ön plana çıkacak ve etrafınızdaki insanları etkilemeyi başaracaksınız. Zihinsel olarak oldukça aktif olabilirsiniz ve yeni fikirler üretebilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilir, partnerinizle anlamlı anlar yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak stresinizi atmak için şehir dışında kısa bir gezi planı yapabilirsiniz. Bugün, sağlığınıza dikkat etmek ve beslenmenize özen göstermek önemli olacak. Keyifli ve verimli bir gün geçirmenizi dilerim!

28 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ailesinden uzak yaşayan bir Boğa burcuysan, akrabalarının sorgulayıcı ve ima edici sözleri karşısında kendine hâkim olamayabilirsin. Adını koyamadığın bir ilişkinin içerisindeysen belirsizlik canını sıkabilir. Partnerinin hayatında nerede olduğunu bilmek isteyebilirsin. Keskin bir konuşma gerçekleştirebilirsin.

28 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çevrenizin sizin yokluğunuza nasıl bir tepki vereceğini düşünmeden bunu yapmalısınız. İnsan sevdiği kişinin ilgisiyle beslenebilir ama doyum noktasına ulaşacağı ilişkileri için önce kendisini sevmesi gerekir.  

28 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşabilmek için daha çok çaba sarf edeceksiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizi iyi tutmaya bakın. Toplum önünde olmak, dikkat çekmek sizi mutlu edecek. İlerleyen saatlerde üzerinde çalıştığınız konularda aşırı inatçı davranmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde sorumluluk alacağınız işler ortaya çıkabilir.

28 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar yeni bir kitaba başlamak, eğlenceli ya da gelecek vaat eden bir film izlemek size iyi gelebilir. Sosyalleşmek size oldukça iyi gelecek.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin bir arkadaşına vakit ayırmak ve onunla güzel sohbetler etmek hayatında ihtiyacın olan bir enerjiyi yakalamanı sağlayabilir. Çevrendeki insanlarla daha paylaşımcı olman sana güzel bir etki katacak. O yüzden içine kapanmamalısın bugün.

28 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün konsantre olmak için mükemmel bir durumdasınız. Soğukkanlı zihniyetiniz ve organizasyon becerileriniz, işleri minimum çabayla başarmanıza yardımcı olur. Ayrıntıları, planları ve fikirleri organize etmeyi ve sıralamayı her zamankinden daha basit, hatta rahat ve güven verici bulacaksınız. Konsantre olmak için mükemmel durumdasınız. Artık bir ilişkide yeni bir saygı veya güvenilirlik düzeyine ulaşılabilir. Ayrıca hayatınızı güçlendirici şekillerde değiştirecek şeyler yapmanın zamanı da olabilir.

28 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda karşı tarafı ikna etme sorunu yaşayabilirsiniz. Ay’ın konumu, hisseli paraların çalışma şeklini gündeme getirirken, kişisel başarınızı kullanma konusunda size fırsatlar sağlıyor. Gizlilikler söz konusu olacak.

28 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

28 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk veya uzak çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız. Ailenizle birlikte ortak fikirler üretebileceğiniz bir performans geliştireceksiniz.

28 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>