Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Beslenme Konuların Ön Planda Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Birlikteliğinize karşı içgüdüsel yaklaşımlar sergiliyorsunuz. Ters yaklaşımları ortadan kaldırabileceğiniz bugün içerisinde her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlayabilirsiniz. Çekiciliğiniz, ilerleyen saatlerde biraz daha yoğunlaşmaya başlıyor. Bundan da dilediğiniz gibi yarar sağlayabilirsiniz.

Kendinizi zihinsel ve fiziksel olarak yorgun hissetmeye başlıyorsunuz ki bu da çalışmalarınız ve sorumluluklarınız açısından beklenmedik hatalar yapabileceğiniz anlamına gelmekte. Enerjiniz düşüş göstermekte olsa da ne yapmanız gerektiğini iyi biliyorsunuz ve buna uygun adımlar atmalısınız.

Söz konusu maddi durumunuz olduğunda kişisel arzu ve istekleriniz doğrultusunda adım atarken istenmeyen olumsuzluklarla karşılaşma ihtimaliniz var. Önceliklerinizi doğru belirleyemediğiniz takdirde sizi zora sokabilecek harcamalar gerçekleştirebilirsiniz. Biraz daha dikkatli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerinizi daha sakin bir yerde yürütmek, yalnız kalıp düşünmek isteyebilirsiniz. Bir çarkın içine sıkışıp kalmış gibi düşündüren durumlardan uzaklaşmak, bunlara bir çözüm bulabilmek adına bazen oradan uzaklaşmanız gerekebilir. Farklı insanların görüşlerine denk gelebilir, bunları kendiniz için uyarlayabilirsiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Boğa burcuna mensup kişiler için ilişkilerde denge ve uyum arayışı ön planda olabilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek ve anlayışlı olmak önem kazanacak. Aynı zamanda kendinize zaman ayırmayı unutmayın, iç huzurunuzu sağlamak için dinlenmeye ve meditasyona yönelebilirsiniz. Ufak tefek aksilikler sizi yıldırmasın, sabırlı ve kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ticaretle uğraşan bir Boğa burcuysan gelir-gider tablonu gözden geçirmende fayda var. Gözden kaçırmış olduğun bazı harcamaların söz konusu olabilir. Mide hassasiyetin nüksedebilir, yağlı ve baharatlı beslenmemeye dikkat etmelisin. Tatile çıkmak isteyen bir Boğa burcuysan erkenden rezervasyon yaptırmaya karar vereceksin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bireysel çalışmalarınıza, fikirlerinize ağırlık verebilirsiniz. Sorumluluğu paylaştığınız durumlarda bunun bir zorluk çıkarmaması adına neyi neden yaptığınıza dair net bir konuşma yapmanız gerekebilir. Güvenin zedelenmemesi için emek verdiğinizde bunun karşılığını da göreceksiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bürokratik engellere takılan işlerinizi toparlamak ve yön kazandırmakla uğraşabilirsiniz. Üstlerinizle iletişimde yoğun olacağınız zamanlar var. Hedeflerinize ulaşmak için bazı değişiklikler yapmak durumundasınız. Gün içinde annenizle ilgili konular da sizi meşgul edebilir. Planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar yeni bir kitaba başlamak, eğlenceli ya da gelecek vaat eden bir film izlemek size iyi gelebilir. Sosyalleşmek size oldukça iyi gelecek.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeyler denemek isteyeceksin. Farklı olan sana daha çekici gelecek. Farklı yemekler, yeni bir egzersiz programı veya farklı bir saç kesimi seni kendine çekebilir. Yeniliklere hazır olmalısın bugün.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün bir yandan özerkliği ve rahatlığı korurken diğer yandan başkalarıyla temas kurmanın ödüllerini arıyorsunuz. Biriyle benzer değerler üzerinden bağlantı kurmak tatmin edici ve güçlendirici olabilir. Geleneksel ve ilerici yöntemleri birleştirmenin benzersiz yollarını buluyorsunuz. Gün ilerledikçe, başta dürtüsellik veya sabırsızlık olmak üzere, üstesinden gelinmesi gereken küçük bir zorlukla karşılaşabilirsiniz. İmkanlarınızın ötesinde bir şey satın almaya veya sizi farklı bir şekilde borçlandıracak bir söz vermeye dikkat edin! Daha etkili kararlar almak için her şeyi daha net göreceğiniz bir günü beklemek daha iyi olabilir.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun çabalarınızın size sağlayacağı avantajlar konusunda kuruntularınızı yenmelisiniz. Bu durum herkesten daha fazla yorulmanıza neden oluyor. Sevdiklerinizin sizi anlamalarını bekliyor fakat ifade zorluğu yaşıyorsunuz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugünhayatınızda ani durumlar söz konusu olabilir ancak maddi kazanç fırsatları da gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut.

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>