Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendine Bakıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişi ile aranda güzel muhabbetler olabilir bugün. Bu muhabbetlerin istediğin gibi gelişmesi için bazı şeyleri kendi içinde çözmen gerekecek. Hoşlandığın kişiye karşı atacağın adım için karar vermen gerekebilir.

Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlıklar yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz. Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor.

Parasal olarak bir sıkıntın varsa, bunun çözümü hiç beklemediğin bir yerden gelebilir bugün. Maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir ve mutlu olabilirsin. Para söz konusu olduğunda sürprizlere hazır olmalısın bugün.

İletişim konularına özen göstermek, zihninde biriken stres ve gerginlikleri atmanda faydalı olabilir. Bugün strese karşı en etkili çözüm, iletişim ile seni geren mevzular hakkında bir yol kat etmek olabilir. Bu gerginliğe sebep olan kişi ile açık açık konuşmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların seni ötelemesine izin vermemelisin. Varlığını kabul ettirmen ve yere sağlam basman sana daha iyi gelebilir. Karşındaki insanlara karşı dik durman gerekecek bugün.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün aşk hayatınız üzerinde çok fazla kontrol sahibi olmak isteyen aile üyelerine karşı çıkma şansınız var. Yumruğunu masaya vurup "Yeter artık" demenin zamanı geldi. Kendi kararlarınızı almak için harika bir fırsat içindesiniz. Bu süreçte düşünmeden hareket etmeme konusuna dikkat etmelisiniz.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanatla ilgilenen bir Boğa burcuysan, gün içerisinde katılacağın davette tanışacağın kişiler yeni projende sana destek olabilir. Bugün, kendine bakma ve kendi ihtiyaçlarını önemseme zamanı. Sağlığını, zindeliğini ve iyi hissetmeyi önemseyebilirsin. Kendini şımartmak için zaman ayırabilir, rahatlama ve yenilenme sağlayacak aktivitelere odaklanacaksın.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda ihtiyaç duyduğunuz dönüm noktalarını bulabilirsiniz. Değişmekten çekinmediğiniz ve kendinize şans verdiğiniz konuların geri dönüşlerini alabilirsiniz. Emeklerinizin somut karşılıklarını alabilir, sağlık sorunlarınızda iyileşmeler yaşayabilirsiniz.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişelerinizi anlamaya çalışın. Ortaklı bir para konusu ve destek arayışı da söz konusu olabilir.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok yönlü analiz yeteneğinizle içine girdiğiniz otomatik ruh hallerinden iradenizle çıka bileceksiniz ve evren sizi farkındalık düzeyinizce destekleyecek.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsin. Onlarla beraber bir şeyler yapmak sana başka konularda da girişken olmak için cesaret verebilir. Kendine güvenini tazeleyipkonusunda daha cesur adımlar atabileceksin bugün.

3 Haziran 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Basitçe çözülebilecek problemlere karşısında kaybetmeyecek kadar çok çalıştınız. Bu yüzden ilk önce, geçmişte üstesinden geldiğiniz şeyleri hatırlayarak kendinizi tebrik edin. Daha sonra, önünüzdeki renkli yaşam için hazırlanın. Siyah beyaz günleriniz geride kaldı ve önünüzde uzanan mecazi merdiveni başarıyla tırmandınız. Şimdi yeni temeller atmanın ve hayatınızın daha büyük resmini denetlemenin zamanı geldi. Dışarı çıkın, yalnızca içinizden geleni yapın ve tam olarak kim olduğunuzu görün. Gökyüzüne bakın, sırf diğer herkesin kafasının toprağa gömülü olması sizin de öyle yapmanız gerektiği anlamına gelmez.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Aşk konusunda hatalar yapmamak için, ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşurken sözlerinize dikkat etmelisiniz.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyiniz.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, ameliyat konuları gündeminize gelebilir. Ev, aile, aşk konularında güzel gelişmeler sizinle olacak. Harcamalara dikkat etmekimizi tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

3 Haziran 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zeki ve pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün hızlı anlaşılmaya çok fazla ihtiyacınız var. Hırslarınızı sevdiğiniz işlerde kullandığınız zaman başarınız artıyor. İşinizdegüç birliğine ihtiyacınız var.

3 Haziran 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 45' 32" R
Ay
İkizler
12° 13' 04" R
Merkür
Başak
24° 24' 26" R
Venüs
Akrep
00° 14' 25" R
Mars
Yengeç
10° 42' 23" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 54"
Satürn
Balık
14° 53' 33"
Uranüs
Boğa
27° 03' 45"
Neptün
Balık
28° 27' 06"
Plüton
Oğlak
29° 43' 29"
Chiron
Koç
22° 09' 54"
Lilith
Terazi
09° 30' 57"
True Node
Koç
06° 39' 06"
Son Güncelleme : 23/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>