Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kontrolü Elinizde Tutuyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, yüzeysel düşünmekten kaçınmalısınız. Moralinizi bozabilecek bazı sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

Belirsizlikler üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Doğru ve net adımlar atabildiğiniz sürece her türlü sorunun ve sıkıntının da geride kalma ihtimali var. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekiyor.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınız üzerinde etkinlik göstermeye çalışmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanların sizinle uyum içerisinde olmasını sağlamalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalı ve doğru bildiklerinizi uygulamaya çalışmalısınız. Kişisel sorumluluklarınızı yerine getirmeyi başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün finansal konulara odaklanmanız gerekebilir. Maddi durumunuzu gözden geçirmeniz ve bütçenizi düzenlemeniz önemli olacak. Ayrıca, duygusal anlamda güvende hissetmek için sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kontrolü kaybetmeniz panik olmanıza yol açıyor. Kontrolü her zaman elinizde tutmak isteyeceksiniz. Evliliğinde ayrılık kararı almış Boğa burcuysanız, eşinize hala sevdiğinizi fark edebilirsiniz. Bu kadar mücadelenin boşa olmadığını düşünüyorsunuz. İş yerinizdeki adaletsizliklere karşı susmamayı tercih ediyorsunuz.

3 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zorunluluklar ve kendi seçimleriniz arasında fark vardır. Her iki durumda da beklentilerinizin dışında gelişen durumlar olsa da, kendi yetkinizin orada olduğunu bilmek içinizi rahatlatacaktır. Asılsız konulara, ithamlara karşı kendi yöntemlerinizi değil hukuku devreye sokmayı çalışın.

3 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İlişkilerinizden gelen yoğunluk sizi zorlayabilir. Hobilerinizle ilgilenmek sizi keyiflendirebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat ilerleme fırsatınız olabilir. Akşam saatlerinde tartışmalar yaşanabilir. Duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi geliştirebileceğiniz yeni eğitim ya da seminerlere başlamak ya da yeniliğe kolayca ve güvenle adapte olabilmek için oldukça uygun bir dönemdesiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla aranda ufak anlaşmazlıklar çıkabilir. Olayları büyütmeden çözmek için yapıcı davranmaya devam etmelisin. Ani tepkiler vererek kırıcı olmaktan kaçınmak sana ve arkadaşlığına büyük yarar sağlayacak.

3 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pratik bir zihin yapısına sahipsiniz sevgili Boğa. Sinir bozucu olsalar bile yaşadıklarınızdan bir şeyler öğrenmeyi hedefleyin. Başkalarına verdiğiniz yanıtlar sizi şaşırtabilir ve aynı fikirde olmasanız bile kendi düşünme sürecinizi başlatabilir. Bugün ilerleyen saatlerde ortaya çıkan fikirler özellikle dikkate değer. Bildiklerinizi paylaşmak veya yardım etmek ödüllendirici olabilir. Bugün özellikle çekici görünüyorsunuz ve iletişim becerileriniz iyi. Romantik meseleler sakin olsa da ilişkiler hâlâ ilerleyebilir. Sevdiğiniz kişiyle yapacağınız ilginç sohbetler, onun ilgi çekici bulduğu yönlerini ve sahip olduğunuzu bilmediğiniz ortak ilgi alanlarınızı ortaya çıkarabilir. Bundan en iyi şekilde yararlanın!

3 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda inatçı davranarak, sevdiğiniz kişi ile aranızda problemlerin oluşmasına neden oluyorsunuz. Bugünlerde birlikte çalıştığınız kişilerle, kişisel özgürlüğünüz konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz .Dikkatli olun.

3 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza dikkat, bugün biraz yorulabilirsiniz. Başka sorunlarla da karşılaşmanız mümkün. Sorunlarınızı sabırla kabul etmeyi öğrenin ve bunları paldır küldür saldırarak çözmeye kalkışmayın. Enerjinizi dış dünyanıza harcamak yerine içinizdeki dengeyi sağlamak için kullanırsanız, bu dönemi çok daha keyifli geçireceğiniz kesin.

3 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partner veya ortağınızla seyahat edebilirsiniz. Önemli sözleşme, anlaşmalar yapabilirsiniz. Kardeşler, eğitim konuları gündeme gelebilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

2 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün gönül işlerine dikkat edin. Ne kadar ateş olmayan yerden duman çıkmaz dense de, siz yine her şeyi en sonunda, emin olduktan sonra doğrulayın. Kalbiniz boşsa, arkadaşlarınızın tavsiye edeceği kimseyle aranızda bir yakınlaşma olabilir. Çalışma arkadaşlarınız arasında tanık olacağınız bir tartışmada görüşlerinizi söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor. Parasal konularla ilgili isteklerinizi gerçekleştirebilmek için kaygılardan uzaklaşın ve aceleci davranmayın.

3 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 45" R
Ay
Boğa
10° 53' 11" R
Merkür
Başak
20° 19' 53" R
Venüs
Terazi
27° 33' 58" R
Mars
Yengeç
09° 29' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 35"
Satürn
Balık
15° 03' 07"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 20"
Lilith
Terazi
09° 16' 23"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>