Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Geleceğini Düşünüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha sabırlı olmalısınız. Aktif adımlar atmak istiyorsunuz ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Hata yapmadığınız sürece mutluluğa ulaşmanızın da zor olmayacağını bilmelisiniz.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. Her türlü sorunun üstesinden gelebileceğinizi unutmamalısınız. Daha dengeli ve olmanız gerekmekte. Sınırları yeniden belirlediğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Daha sabırlı ve dengeli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi iyi hissettiğiniz ilişkiler, size aklınızın sınırlarını zorlama imkanı verir. Bugün hayatınızdaki insanlardan alacağınız güç ve destekle, yapmaya cesaret edemediğiniz ya da ikna olamadığınız işler konusunda bir adım atabilirsiniz. Bunun getirdiği cesaret, aynı şeyi başka insanlara da yansıtmanıza vesile olabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişim kurmakta zorlanmayacaksınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri zorlamadığınız takdirde istediklerinize ulaşmanızın zor olmayacağını da bilmeniz gerekiyor.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden Boğa burcuysan, geleceğin hakkında karamsar düşüncelere kapılabilirsin. Bir uzmandan destek alman rahat bir nefes almanı sağlayabilir. Kendi işinin sahibi Boğa burcuysan ofisinin lokasyonunu değiştirmek isteyebilirsin. Bütçene uygun ofisler araştırmaya başlıyorsun

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi bir zemine oturtmak için uğraş verebilirsiniz. Kendinizden şüphe duymadığınız kadar farklı görüşlere de açık olmalısınız. Ekonomik sürprizler yaşayabilir, güvendiğiniz kişilerden destek alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın ilişkilerinizde ya da aşk hayatında bazı sürprizler gündeme gelebilir. Bugünlerde çok fazla ısrarcı olmamalısınız.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansız gruplardan biri de sizlersiniz bugün. Kafa karışıklığı yaşayabilir, ne istediğinizi bilemeyebilirsiniz. Mesleki alanda güzel haberler söz konusu.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili konuşmalar sırasında ortak bir karara varmak sana zor gelebilir bugün. Bazı kişilerle bulunduğun ortamlarda kendini zorda kalmış gibi hissedebilirsin. Sana kötü hissettiren ortamlarda bulunmamaya çalış bugün.

3 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, enerji bugün ilişkilerde özellikle zihinsel ve iletişimsel düzeyde çok iyi akıyor. Dürüstlüğünüz başkalarını da kendinize çeker ve şimdi bir akıl hocası olabilirsiniz. Elbette insanlar rehberlik için size başvuruyor. Bakış açınız bugün parlıyor! Birisiyle fikirlerinizi paylaşmak özellikle keyifli olabilir ve özel bir coşkuyla iletişim kurarsınız. Biriyle vakit geçirmek mükemmel fikirler veya planlar üretebilir. Yeni bir şeyler öğrenme ve kişisel ilgi alanlarınızın peşinden gitme arzunuz güçlü. Yakınlarınızla bir ilişki sürdürme veya düzeltmeler yapma konusunda kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Gerçekten kullansanız da kullanmasanız da, başkalarının katkılarından yararlanma eğiliminde olduğunuz için, tamamen bağımsız hareket etmek almak için ideal bir zaman değil!

3 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedefleriniz konusunda duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Bugün sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün partner, ortaklık konularına odaklanabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, hukuk alanlarında ani sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda sorunlar var. Aşk dünyanızda, üzerinizdeki kendinizden kaynaklı sıkıntılardan bir an evvel kurtulmanız gerekiyor. Ona duygularınızı belli etmenin dışında yapmanız gereken fazla bir şey kalmadı. Birlikte çalıştığınız kişilerin hataları yada ihmalleri yüzünden bir takım aksaklıkların ortaya çıkması söz konusu olabilir. Sakın bu durumu üstlerinize şikayet eder bir tarzda yansıtmayın. Parasal konularda risk almayı çok sevseniz de, bugün mantıklı davranmanızda yarar var.

3 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>