Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Objektifsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişi ile aranda görünmez bir duvar olduğunu hissedebilirsin. Bu duvarı yıkmak için onu daha iyi tanımalı ve iletişimini direkt bu kişi ile yapmalısın. Aranızdaki iletişimin artması birbirinizi çok daha iyi anlamanızı sağlayacak.

Bugün işinizle ilgili elinize önemli fırsatlar geçecek. Kendinizi bu duruma o kadar hazırlamıştınız ki sizden başkasınız bu fırsatlardan faydalanacağını ve onların işine yarayacağını düşünmüyordunuz. Bu yüzden ihmalkar davranışlarınızla bu önemli fırsatları elinizden kaçıracaksınız.

Maddi konularda fikirlerini paylaşmak sana güzel getiriler sağlayabilir. Odaklanacağın konularda güzel kazançlar görebilirsin. Maddi olarak elde edeceğin öz güven sana daha iyi fırsatlar çıkarabilir.

Açık hava yürüyüşü, kendine zaman ayırman ve ağır işlerden uzak durmak vücudunun ihtiyacı olan molayı sağlayabilir. Vücudunu dinlendirmek ve daha rahat hareket etmesi için bu kabiliyeti sağlamak bugün önceliğin olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canın sıkılabilir. Canını sıkacak bir şey olacağından değil, tamamen boşluktan. Kendini daha farklı şeyler yapman gerekiyormuş gibi hissedebilirsin. Bu ruh halinden kurtulmak için daha fazla hareket etmen gerekebilir.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen gözünüzden ırak olan gönlünüzden de ırak oluyor. Geçmişi ardınızda bırakmayı tercih ediyor ve arkanıza bakmayı sevmiyorsunuz. Ancak hayatınıza ve gidişatına dair daha net bir bakış açısı edinmek için zaman zaman geçmiş üzerine düşünmek önemlidir. Bugün gerek iyi gerekse kötü bazı anılarınız aklınıza takılabilir. Durum nasıl olursa olsun bu anılara kendinizi daha iyi anlamanın bir yolu olarak bakmalı ve onlardan kaçınmamalısınız.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde daha politik davranışlar sergiliyorsun. Tartışmalardan zekân ile çok vakit kaybetmeden sıyrılabilirsin. Pratik tarafın işlerinin hızlıca bitmesini sağlıyor. İlişkinde çok fazla fedakârlık gösteriyor olmak seni ziyadesiyle yoruyor. Karşı taraftan da aynı özveriyi göstermesini isteyebilirsin. Bu konuda aranızda bir konuşma geçebilir.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşantınızın sizin belirlediğinizin dışında ilerlemesi sizin için daha iyi bir planın olduğunu gösterebilir. Bazen üzerinde durmak yerine yaşadığınızı fark etmeye çalışmanız sizi daha çok mutlu edebilir. Aklınızın karışıklığı bazı işleri zamanında yetiştirmenize engel olabilir.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni şeyler öğrenme sorumluluğu içinde hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Ev hayatınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak iyi gelecektir.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi verimli hissediyorsunuz. Dolayısı ileilişkilerinizde de efektif etkiler yaşayabilirsiniz. Enerjisel anlamda şifalanmak için uygun bir gündesiniz.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kim ne derse desin kendinle barışık kalmalısın bugün. Kendine yetmek, başkasından beklenti içerisine girmemek günün konusu olabilir. Bugün kendine iyi davranman en önemlisi!

3 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi daha fazla eğlenme ve dış dünyayla bağlantı kurma ihtiyacınıza dikkat etmeye teşvik ediyor. Her zamanki rutininizden ayrılmak veya canlandırıcı, anlamlı ve yaşamı onaylayan bir şeyler yapmak ya da öğrenmek için ani bir istek duyabilirsiniz. Son zamanlarda günlük veya dünyevi işlerinize oldukça fazla ilgi göstererek, artık daha büyük düşünmek ve daha büyük yaşamak için muazzam bir arzu hissediyorsunuz! Bir proje veya çalışmanın bir dönüm noktasına ulaşması ve bir sonraki adımı atmaya hazır olmanız mümkündür. Değişiklikler hemen gerçekleşmese de ilerlemek için doğru yerdesiniz.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. Çevrenize ödün vermeden başarınızı yükseltmenin kolay olmadığını, siz de fark ediyorsunuz.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında belirsizlikler belirli hale geliyor. Çok şanslı olduğunuz bir dönem sizi bekliyor. Gününüz şahane geçsin.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğrenme ihtiyacınızın yüksek olduğu bir gün. Bildiğiniz konuları daha da pekiştirmek isteyebilirsiniz.İhtiyacınız olan araştırma ve inceleme yönlerinize, yeni bir heyecan katabilirsiniz.Çevrenizdeki gelişen olaylara doğru bir yaklaşımla eleştiri getiriyorsunuz. Onların savunma şekli canınızı sıkılmasına neden olabilir.

3 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 21' 04" R
Ay
İkizler
06° 25' 16" R
Merkür
Başak
23° 38' 03" R
Venüs
Terazi
29° 43' 58" R
Mars
Yengeç
10° 28' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 35"
Satürn
Balık
14° 55' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 56"
Lilith
Terazi
09° 28' 11"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>