Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Başarınız Takdir Topluyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Duygusal olarak zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın. Genel olarak her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleğinizle ilgili konularda oldukça yoğun hissedeceksiniz. Sürekli olarak hareket halinde olabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var.

Gelir ve gider arasındaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın. Her şeyin genel olarak istediğiniz gibi olabileceği bir süreçtesiniz. Kontrol sizde olmaya başlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğunluk içerisine giriyorsunuz. Yaşamsal olarak kendinizi bir an önce toparlamaya çalışın. Sağlam adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Temponuzu doğru yönetebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekmekte.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularla ilgilenmek için iyi bir gün olabilir. Gelirinizi gözden geçirmek ve tasarruf etmek için fırsatlar arayabilirsiniz. Ancak harcamalarınızı dikkatli bir şekilde yapmanız da önemlidir. İş hayatınızda da istikrarlı ve disiplinli çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Yeni projeler için de cesaretli adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda ise, iletişim becerilerinizi kullanarak dostlarınızla aranızdaki ilişkileri güçlendirebilirsiniz. İlişkilerde sağlam temellerin önemli olduğunu unutmayın. Sağlık konularında ise, enerjinizi ve sağlığınızı korumak için düzenli egzersiz yapmaya özen göstermelisiniz. Unutmayın, beden ve ruh arasındaki denge önemlidir. Umarım harika bir gün geçirirsiniz!

4 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Boğa burcuysanız, ailenizi genişletmek isteyebilirsiniz. Eşinizle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olmak sizi mutlu ediyor. Büyük bir şirkette çalışıyorsanız, başarınızın herkes tarafından konuşması işinize olan azminizi perçinleyecek. Eskiden çok yakın olduğunuz dostlarınızla sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız fikir ayrılıkları arkadaşlarınızın bitmesine neden olabilir.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma vedeğişikliği gibi konular gündeminize gelebilir. Gerçekte neye ihtiyacınız olduğunu bilerek ilerlemelisiniz. Maddi ve duygusal açıdan yeni sorumluluklar almanız gerekebilir.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İlişkilerinizden gelen yoğunluk sizi zorlayabilir. Hobilerinizle ilgilenmek sizi keyiflendirebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat ilerleme fırsatınız olabilir. Akşam saatlerinde tartışmalar yaşanabilir. Duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi geliştirebileceğiniz yeni eğitim ya da seminerlere başlamak ya da yeniliğe kolayca ve güvenle adapte olabilmek için oldukça uygun bir dönemdesiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine olan güvenin sayesinde bulunduğun her yerde ön plana çıkmak ve insanlara cesaret vermen mümkün. Onları iyi yönde etkilemek senin için önemli olacak. Güzel gelişmelerin öncüsü olmak sana yarar sağlayacak.

4 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi cesaretlendiriyor sevgili Boğa. Son zamanlardaki aşırılıklar özellikle belirgin hale gelebilir. Başkalarından, bir değişiklik yapmanın gerekliliğini anlamanıza yol açan bazı eleştiriler olabilir. Bazı iniş çıkışlarla coşku ve motivasyonla mücadele edebilirsiniz. Nitekim bu sayede kendinizi ifade etmenin yeni yollarını keşfedebilir ve planlarınızda hayati değişiklikler yapabilirsiniz. Bağımsızlık veya özgürlük için aşırıya kaçıyorsanız, bu, işleri biraz dizginlemenin zamanıdır. Bir şeyi hafifletmek artık güçlü bir strateji olabilir ve bugün muhtemelen bunun ne olduğunu anlayacaksınız.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Fakat bazen öylesine içine kapanıyorsunuz ki, partneriniz dahil hiç kimse sizi anlayamıyor. Ailenizin sizinle paylaşmak istediği birçok konuya ilgisiz davranabilirsiniz.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön planda olacak. Olacak olan olur, hayatın tadını çıkarın! İyi bir gün geçirmenizi dilerim

4 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız şeyleri hep sevgilinizle paylaşmak istiyorsunuz. Onunla aranızdaki ilişki çok sıcak ama ayrılık sizi üzüyor. Atacağınız her adımı iyi hesaplamalı, hatalarınızı kavramalısınız. Zorlandığınızı düşündüğünüz bazı işlerde arkadaşlarınızdan yardım isteyin. Başarılarınızdan gurur duymak, size maddi ve manevi kazanç sağlayacak. Uyguladığınız sıkı ekonomi politikası yüzünden yakın çevrenizden tepki alabilirsiniz. Sağlığınız hakkında ihmalkarlık yapmayın.

4 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>