Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tecrübelerinden Ders Çıkarıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki problemlere çok fazla takılı kalmamaya çalışmalısınız. Kendinizi en doğru şekilde ifade edebildiğiniz sürece pek problemle karşılaşmayacak olmanız da önemli. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Karmaşık etkiler alıyorsunuz ve bu da her şeyi takip etmenizi zorlaştırmakta. Daha dengeli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Finansal durumunuzla ilgili belirsizlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, para ve maddi kaynaklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Ortaklı işlerinizle ilgili sorunları ve gelişmeleri düşünerek neler yapacağınızı belirleyebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi daha özgür hissetmek, gönlünüzce bir ilişki içinde olmakla ilgili düşünce ve arzularınızı partnerinizle paylaşabilirsiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünkonularında güçlü ve sabırlı olmanız gereken bir gün olabilir. Hedeflerinize odaklanmak ve sabırlı bir şekilde ilerlemek, başarıya ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Maddi konularda da dikkatli olmanız gereken bir gün, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. İletişim konularında da dikkatli olmak önemlidir, çünkü yanlış anlamalar ve iletişim kopuklukları olabilir. Kişisel ilişkilerde ise anlayışlı olmanız ve başkalarına karşı sabırlı davranmanız sizin için iyi olacaktır. Kendinize vakit ayırarak stresi azaltmanız da önemlidir.

4 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında hızlı adımlar atmak yerine daha sağlam adımlar atmak isteyeceksin. Hedeflerini belli bir sıralamaya sokarak doğru kararlar almak isteyebilirsin. Yaşadığın her şeyden ders çıkmayı öğrenmeye başlıyorsun. İlişkisi olan Boğa burcuysan, partnerinle ortak noktada buluşmakta zorlanabilirsin.

4 Şubat 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uğraşıyor ve emek veriyorsunuz ancak karşılığı beklediğiniz gibi olmadığında vazgeçmemelisiniz. Bazen her zaman yaptıklarınızın üzerine çıkmanız, bazen de yaptıklarınızı tamamen değiştirmeniz gerekebilir. İkincisi söz konusu olduğunda geri adım atmak yerine size bu problemi getiren durumu tespit etmeniz geliştirici olacaktır.

4 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Doğru planlama sayesinde istediklerinize ulaşmakta zorlanmayacaksınız. Hedefleriniz sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da ayak uydurmayı başarabilirsiniz. Sıradan şeylerin genel olarak sizi memnun etmeyeceği bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlara uygun hareket etmenin sizin açınızdan daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız.

4 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önceliklerinizin farkına varın. Olaylara büyük tepkiler vermek yerine mantıkla ilerlemeye çalışın. Bugün kendinizi melankolik hisler içerisinde bulabilirsiniz.

4 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğin ile alakalı yeni kararlar alabileceğin bir gün. Bugün kendini çok yormadan yeni planlar yapmalısın. Kendine ayıracağın zaman sana çok şey katacak.

4 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rakipleriniz sizi hedeflerinizden uzaklaştırmak için ellerinden geleni yapsalar bile, son zamanlarda oluşturduğunuz ivme, doğru yönde ilerlemenizi sağlayacaktır. Sizden yardım talep edenleri hayal kırıklığına uğratmak istemeyebilirsiniz ancak bugün sizden yeni görev ve sorumluluklar üstlenmeniz istenirse "hayır" demelisiniz. Halihazırda fiziksel, zihinsel ve duygusal sınırlarınız üzerinde çalışıyorsunuz, o yüzden daha fazlasını kabul etmeyin. Tüm sınırlarınızı zorlamak zorunda değilsiniz. Biraz dinlenmek ve kendinize gelmek artık mecburi bir hal alıyor.

4 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili sizin isteğinizin dışında gelişen durumlardan hoşlanmıyorsunuz. Çevrenize göre fazla tutucu davranışlar sergiliyorsunuz. Bugün, organizasyon çalışmalarına ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Keyfiniz kaçabiliyor.

4 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

4 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili konularda ani durumlar içinde kalabilirsiniz ancakhayatınızdaki gelişmeler size finansal olarak güç katabilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bitirmeyi düşündüğünüz ilişkiniz, yeni gelişmelere açık. Kararlarda ilk kişi olma eğilimi barındırıyorsunuz. Bu konuda ortak hareket etmeniz, muhtemel gelişmeleri olumlu bir hale getirebilir. İş yerinde uzun uğraşlar sonucu elde ettiğiniz bir hak, fazla ciddiye almadığınız ve alışkanlığa dönüşmüş bir özelliğiniz nedeniyle kaybedilmek üzere. Yeniden savaş vermeniz gerekebilir! Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık. Sırt ve omuz ağrılarınız artabilir, tedbirli olun.

4 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>