Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çevrene Örnek Oluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2023, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Yeni bir kişinin etkisi üstünde daha fazla olabilir. Eğer bir ilişkin varsa bugün kimle ne konuştuğuna dikkat etmen gerekecek. Eğer bir ilişkin yoksa o zaman farklı bir aşka yelken açabilirsin.

Gününüzü kazasız belasız geçirmenin tek yolu ısrarla çekilmeye çalışılacağınız malum tartışmadan kaçınmak. Çünkü siz de dünden beri kendinizi bir çalar saat gibi kurdunuz. İleriki günlerde bir aksatmayla ilgili uyarılacaksınız. Bunu bekliyorsunuz ve boynunuz kıldan ince gibi görünüyorsunuz. Doğrusu da bu.

Etrafındaki kişiler maddi konularda senden ilham alabilir. Ancak emek verdiğin konularda bu kişilerin seni birebir kopyalamaması için maddi olayları vemevzularını kendine saklaman gerekecek. Parasal konularda biraz ketum olman gerekebilir.

Bugün sağlıklı beslenme konularına daha fazla özen gösterebilirsin. Mutfağa girip yemek yapmak ve kendin için daha besleyici gıdalar tercih etmek enerjini toparlamanda faydalı olabilir. Kendin için sağlıklı adımlar atmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün son dakikada halledilmesi gereken bazı işler dikkatini çekebilir. Bazı şeylere koşturmak ve bunları halletmek için fazladan enerji harcaman gerekebilir. Ev ile alakalı işler ve halledilmesi gereken sorumluluklar vaktini alabilir bugün.

4 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün her yönden tansiyonun yükseldiği bir gün olcak. Çevrenizdeki kişilerin sözleri yanlış anlamaya müsaitsiniz. Bu yüzden gerçeklikten uzaklaşmaya başlayacaksınız. Değişimi kucaklamaya çalışın. Başarıya ulaşmanın anahtarı değişimden geçecek.

4 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini irdelediğin bir gün. Nerde eksik yaptığını, hangi konularda kendini geliştirmen gerektiğine kafa yoracaksın. İş yerindeki yakaladığın başarıyı ilişkinde elde de sağlamakta zorlanıyor olabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle arandabölümü konusunda bazı anlaşmazlıklar çıkabilir.

4 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenize dahil olan insanları ve buna nasıl karar verdiğinizi düşünebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız hatalardan dersler çıkararak ilerlediğiniz bugün daha gerçek ve samimi ilişkiler kurabilirsiniz. Ailenizin destekleri ya da ortaklığıyla yenigirişimleriniz olabilir.

4 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeylere açılmak isteyebilirsiniz. Toplumsal olaylardan etkileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde ilişkilerde sıkışıklıklar olabilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kolayca risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler daha akıcı ve keyifli.

4 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz sizden yoğun ilgi bekleyebilir, isteklerini karşılamak için çaba gösterebilirsiniz. Gününüzü güzelleştirecek haberleri gün içerisinde alabilirsiniz.

4 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal olarak hassasiyet göstermen olası. Kesin kararlar vermek konusunda aceleci davranmaman gerekecek o yüzden. Destek alabileceğin insanlarla kendini çevrelemen bugün daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

4 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal konularda iyi bir enerji getirebilir. Kişisel sorunlardan kurtulmak mümkün ve aile ile ilişkili özgürleştirici bir duygu olabilir. Sevdiklerinizin planlarıyla kesişiyor ve harika deneyimlere imza atıyorsunuz. İyi geçinmek, gelişmeye ve büyümeye odaklanmak harika bir duygu olarak sizinle. Bugünün enerjileri işbirliği için harikadır ve etkileşimler karşılıklı olarak faydalı ve destekleyicidir. Benzer ilgi alanlarını veya fikirleri paylaşan insanlarla bağlantı kurmak kolaydır. Hikâyenin her iki tarafını da görmek ve başkalarına söz hakkı vermek bunun merkezinde yer alır. Bir ev, aile veya kişisel mesele hakkında tutkulu hissedebilirsiniz ve güçlü duygular sizi harekete geçirir. Yeni bir girişime öncülük etmek veya mevcut bir girişimi büyütmek, inşa etmek veya genişletmek için adımlar atmak isteyebilirsiniz.

4 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızda ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecektir. Birlikte ortakyaptığınız kişilerin özel sorunları gündeme gelecek; dostluk paylaşımları içinde olacaksınız. Beklentileriniz gerçekleşiyor.

4 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

4 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, dargınlığı bırak ve mutluluk fırsatlarını yakala. Gereken esnekliği gösterirsen, barış şimdi sana gelir. Çevrenle barışık olmalısın, böylelikle huzur ve sağlık sana gelecek.

4 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürprizleri fazla sevmediğiniz için, sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla aranızda karşılıklı olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

4 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 21' 04" R
Ay
İkizler
06° 25' 16" R
Merkür
Başak
23° 38' 03" R
Venüs
Terazi
29° 43' 58" R
Mars
Yengeç
10° 28' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 35"
Satürn
Balık
14° 55' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 56"
Lilith
Terazi
09° 28' 11"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>