Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düzenliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Daha duygusal yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki olarak biraz daha tutarlı adımlar atmaya odaklanın. İstenmeyen sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Maddi anlamda biraz karmaşık durumlar yaşanabilir. Ufak tefek problemleri tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın değerini bilemediğinizi, anlayamadığınızı düşünebilirsiniz. Bunun sadece bir düşünce olduğunu anlamak için bugüne kadar yaptıklarınıza bakmanız yeterlidir. Anlık değişimlerin, olumsuzlukların tüm yaşamınızın sonucu gibi görülmesine müsaade etmediğinizde onların etkisizleştiğini göreceksiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, içsel huzurunuza odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Kendinizle baş başa kalarak duygusal dengeyi sağlamak ve iç sesinizi dinlemek size iyi gelebilir. Ayrıca, sağlık konularına dikkat etmeniz ve beslenmenize özen göstermenizde fayda var. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek de ruhunuzu besleyebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, defalarca şans vermiş olmana rağmen hala bir şeylerin düzelmediğini görmek canını sıkabilir. Belirsizlik içerisinde kalmaktansa net bir tavır gösterebilirsin. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, evdeki hesabın çarşıya uymayabilir. Mali durumunu gözden geçirmende fayda var.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantı kurabilirsiniz. Onların desteği ve tavsiyeleri size iyi gelecektir. Sosyal faaliyetlerde bulunmak, toplum için ya da ihtiyaç sahibi kişiler için çalışmak kafanızı toplamanıza, hayatın farklı yönlerini görmenize yardımcı olabilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek sizi daha keyifli kılabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda destek alacağınız kişilere ulaşabilirsiniz. Gün içinde farklı fikirlerinizle etrafınızdakilerin ilgisini çekebilirsiniz. İşlerinizle ilgili alternatif konulara yönelebilirsiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi eskiye oranla daha yenilenmiş hissedebilirsiniz. Her türlü yenilik için uygun bir zamandasınız.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün son dakikada halledilmesi gereken bazı işler dikkatini çekebilir. Bazı şeylere koşturmak ve bunları halletmek için fazladan enerji harcaman gerekebilir. Ev ile alakalı işler ve halledilmesi gereken sorumluluklar vaktini alabilir bugün.

4 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir proje veya fikir hakkında heyecanlı olabilirsiniz ancak zorluklakarşılaşmanız olası. Zihinsel gerginlikler ve endişeler günün erken saatlerinde sizi zorlayabilir. Evde biraz kaos olabilir, bu yüzden organize olmaya çalışmak iyi bir fikir. Evi düzene sokmak, zihinsel olarak rahatlamanıza yardımcı olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde gevşemek daha kolay olacaktır. Kendinizle ve sınırlarınızla ilgili daha rahat hissedebilirsiniz. Bir durumun her iki tarafını da görebilme yeteneğiniz ilişkilerinizde değerli olabilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi huzursuz ve tedirgin hissediyorsunuz. Değişik düşünceler içinde bocalayacağınız bir gün. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken, hata kabul etmiyorsunuz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili şanslısınız. Gününüz harika geçsin.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında güçsüz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 18" R
Ay
Koç
19° 39' 15" R
Merkür
Başak
17° 41' 22" R
Venüs
Terazi
25° 49' 49" R
Mars
Yengeç
08° 41' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 21"
Satürn
Balık
15° 09' 24"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 48"
Lilith
Terazi
09° 06' 55"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>