Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Olumlu Yanıtlar Elde Edebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün bulunduğun bir ortamda çok hoşuna gidecek yeni bir insan ile tanışabilirsin. Bu kişiyi tanımak ve nasıl bir insan olduğunu anlamak için zaman tanıman gerekebilir. Aşkta yeni etkilere kendini açabileceksin.

Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir.

Bugün sorumluluklarını halletmek için ekstra bir çaba sarf etmen gerekebilir. Yapılması gereken masraflar, ev için yapılan harcamalar, alışverişler seni biraz yorabilir. Ama bugünden halletmen sana daha iyi gelecek.

Sağlığın için yeni kararlar almak isteyebilirsin bugün. Farklı doktorlara gitmek, yeni bir yemek planı hazırlamak veya egzersiz konularına özen göstermek isteyebilirsin. Yapacağın değişimler kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamanda geçmişe gitmek mümkün olmasa da yapılan yanlışların nerede olduğunu fark etmek için eskiyi hatırlaman mümkün. Bugün daha önceden yapılan hataları gözden geçirmek sana daha iyi bir yol çizmen için fırsat tanıyabilir.

30 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde olduğunuzdan daha maceraperest olun. Yanınıza harita almadan ya da aklınızda belirli bir istikamet olmadan yollara koyulmaktan çekinmeyin. Bilinmeyenin verdiği katıksız heyecan size korku ya da kafa karışıklığı değil nefes kesen bir coşku getirecek gibi görünüyor. Durumdan aldığınız keyif sizin yaklaşımınızla ilgili. Hangi kartların dağıtılacağını bilemeyebilirsiniz ancak elinizi nasıl oynacağınızı kesinlikle kontrol edebilirsiniz.

30 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, başvurduğun şirketlerden olumlu dönüt alabilirsin. Müjdeli haberi ailen ile paylaşıyorsun. Onlarda mutluluğuna ortak oluyor. Çocukları olan bir Boğa burcuysan onların yaşam standartlarını iyileştirmek isteyebilirsin. Bu konuyu onların düzenlerini bozmaktan gerçekleştirmek istiyorsun. Pedagojik destek alabilirsin.

30 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yetemediğiniz durumda kendinizi maddi ya da manevi olarak zorlamak yerine bırak akışına bırakmalısınız. Bu akışta size kimin ve neyin eşlik edeceğini de belirlemenizde fayda var. Neyi taşırsanız onun izi elinizde kalacaktır.

30 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olaylara bakış açınızı geniş tutmaya bakın. Uzaklarla ilgili bir haber ya da yabancılarla ilgili bir konu hayatınızda daha fazla girebilir.

30 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Boğa burcu, iyilikten gelen güç ve duyarlılıkla dolusun. Özgüvenle ve bağışlayıcılıkla yeni bir hayata başlıyorsun. Amacını buluyorsun. Affedici ve şevkatli olmalısın.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini işlere vermek için biraz zorlaman gerekebilir. Kuracağın hayallere kendini fazla kaptırmamakta yarar var o yüzden. İstikrarlıplanları hayaller kadar keyifli olmasa da bugün ihtiyacın olan şey olabilir.

30 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünü kişisel bakıma ayırabilirsiniz. Bu, son zamanlarda bağlantınızı kaybettiğiniz, hayatın koşuşturmacasının sizi ihtiyacınız olan şeylerden uzaklaştırmasına izin veren bir şey olabilir. Kendinize ve size ihtiyaç duyan insanlara iyilikte bulunun ancak geri adım atmaktan ve rahatlama, dinlenme ve ruhunuzu canlandıran her türlü şımartma yoluyla kendinize bakmaktan çekinmeyin. Bunu yapmamak, farkında olmadan daha fazla sorumluluk kabul etmenize neden olabilir, bu nedenle size daha fazla görev verecek olanlarla sınır koyun. Bu illa bir otorite figürü olmak zorunda değildir. Özelikle zaafınızı kullanan bir arkadaşınız, artanyükünüzün ve azalan enerjilerinizin asıl sorumlusu olabilir.

30 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevresel koşullarınızı yeniden irdeleme ihtiyacı içindesiniz. Güven duygunuzun pekişmesi, biraz da sizin tutumunuzla ilgili gelişiyor. Olaylara isteksiz bir şekilde yaklaşıyorsunuz. İçsel sesinize güvenebilirsiniz.

30 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

30 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile, gayrimenkul veya aşkla ilgili güzel gelişmeler sizinle olacak. Maddi açıdan fırsatlarınız olabilir. Ayrıca sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı tarafın, üzerinizde yoğun duygusallık yaratacağı bir gündesiniz. Sizi kollama ihtiyacı içinde olabilir veya bazı konuları size aktarma noktasında çekingen davranabilir. Bugün, aranızda oluşacak duygusal çekim bazı eski konuları yeniden gündeme getirecektir.

30 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 05" R
Ay
İkizler
01° 37' 58" R
Merkür
Başak
23° 00' 09" R
Venüs
Terazi
29° 19' 05" R
Mars
Yengeç
10° 17' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 29"
Satürn
Balık
14° 56' 50"
Uranüs
Boğa
27° 04' 33"
Neptün
Balık
28° 28' 21"
Plüton
Oğlak
29° 43' 53"
Chiron
Koç
22° 11' 47"
Lilith
Terazi
09° 25' 56"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>