Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Israrlar Seni Bunaltabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün aşk konularında kararlar almak için acele etmemelisin. Bir adım atmadan önce iki kere düşünmen gerekebilir. Ani kararlarla hareket etmek daha sonradan mutsuz olacağın mevzuları gündeme getirebilir.

Beklenmeyen bir gerileme, umduğunuzda uzun vadeli bir hedefe ulaşmanıza engel olabilir. Bunun sizi üzmesine izin vermeyin. Küçük bir yenilikçi düşünce ve ek bir planlama sizi tekrar yola sokabilir. Bu, başkalarının şirketinde huzursuz olacağınız için yalnız başınıza en iyi şekilde harcanan, kendi projeleriniz üzerinde çalışarak geçireceğiniz bir gün. Parayla ilgili iyi haberler en sonunda gününüzü tam anlamıyla güzel bir hale getirebilir!

İleriyi düşünerek hareket etmen sana güzel kapılar açabilir. Aklında, geleceğine dair güzel fikirler olabilir. Bu fikirleri mantıklı bir yola dönüştürmek için ise çaba göstermen gerekecek bugün.

Kuvvetini artırman gerekebilir bugün. Vücudunun kuvvetini ve direncini artırmak için hem egzersizlere hem de yediklerine dikkat etmelisin. Enerjini artırmak ve daha sağlıklı tercihlerde bulunmak senin için iyi bir yol olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hislerine dikkat etmelisin. Kaynağını, nereden geldiğini bilmediğin bir negatiflikle uğraşmak zorunda kalabilirsin. Kendini fazla yormamak ve seni düşündüren mevzularla arana bir sınır çekmek daha iyi olabilir.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde olduğunuzdan daha maceraperest olun. Yanınıza harita almadan ya da aklınızda belirli bir istikamet olmadan yollara koyulmaktan çekinmeyin. Bilinmeyenin verdiği katıksız heyecan size korku ya da kafa karışıklığı değil nefes kesen bir coşku getirecek gibi görünüyor. Durumdan aldığınız keyif sizin yaklaşımınızla ilgili. Hangi kartların dağıtılacağını bilemeyebilirsiniz ancak elinizi nasıl oynacağınızı kesinlikle kontrol edebilirsiniz.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsan ilişkilerinde daha toparlayıcı olmalısın. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Boğa burcuysan partnerinin evlilik yönündeki ısrarları seni bunaltabilir. Kendini bu gelişmeye hazır hissetmiyorsun. İş yerinde birtakım sorunların çıkması fazla mesai yapmana neden oluyor. Fazla mesaiden ötürü günlük rutinlerinde aksama olabilir.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinize düşen sorumlulukları bilmek ve bunları yerine getirmek sizi her zaman ayakta tutar. Bazen yorulduğunuzda dinlenebilir, artık mutlu olmadığınızda bırakabilirsiniz. Her şeyin insani ve doğal bir akışta ilerlediğini gördüğünüzde kafaya taktığınız hiçbir şeyden eser kalmadığını göreceksiniz.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni şeyler öğrenme sorumluluğu içinde hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Ev hayatınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak iyi gelecektir.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda enerjik olacağınız ve yeni ilhamlara da açık olacağınız bir gündesiniz ancak hırslı olmamaya dikkat edin. Sağlıklı bir gün.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaratıcılığın daha da artabilir. Bu yaratıcılığını çok yönlü olacak şekilde değerlendirmek senin için daha iyi olacak o yüzden. İlgi alanlarında yaratıcı olmak kendini daha da geliştirmenin yolunu açabilir.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısında bir durumu yargılamak zor olabilir ve olayları işlemek için kendinize fazladan zaman tanımak en iyisidir. Nitekim gün ilerledikçe cevaplar için beklemeye sabrınız kalmayabilir. Kendinize daha çok güveniyorsunuz ve çeşitli kanallar aracılığıyla kendinizi tatmin edici şekillerde ifade etmeniz kolaylaşıyor. İnsanlar ve şartlar çoğunlukla size istediğinizi yapma özgürlüğü tanır. Gün sizde oldukça büyük bir özgüven ve iyimserlik uyandırır. Düşüncelerinizi ve bilginizi başkalarıyla paylaşmak için iyi bir enerji sizinle. Başkalarına karşı doğal yaklaşımınız sevecen ve olumlu geri bildirimler alıyor. İlerleme, büyüme ve çeşitlilik ihtiyacınızı beslemek istiyorsunuz.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi huzursuz ve tedirgin hissediyorsunuz. Değişik düşünceler içinde bocalayacağınız bir gün. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken, hata kabul etmiyorsunuz.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, önemli bir olay değişime neden olacak ve güçlü bir itirafta bulunman gerekebilir. Kanatlarını açmanın vakti geldi, sınırsız bolluğa ve hayallerini gerçekleştirmeye hazır ol.

31 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu; çevre ile olan ilişkilerinizde duygusallık kefesinin ağır basmasına neden olacak. Özgürilişkilerinizden yana olduğunuz için, ortak çalıştığınız kişilerin aşırı müdahaleci tavırlarına gelemiyorsunuz. Ama yine de sizi bir şekilde yönlendirmek isteyebilirler.

31 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 30" R
Ay
İkizler
01° 43' 51" R
Merkür
Başak
23° 00' 55" R
Venüs
Terazi
29° 19' 35" R
Mars
Yengeç
10° 17' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 30"
Satürn
Balık
14° 56' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 46"
Lilith
Terazi
09° 25' 58"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>