Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Alanlara Yöneliyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Duygusal olarak zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın. Genel olarak her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleğinizle ilgili konularda oldukça yoğun hissedeceksiniz. Sürekli olarak hareket halinde olabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var.

Gelir ve gider arasındaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın. Her şeyin genel olarak istediğiniz gibi olabileceği bir süreçtesiniz. Kontrol sizde olmaya başlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinize kilitlenecek ve hiçbir şeyin sizi durdurmasına müsaade etmeyeceksiniz. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. İçinden çıkmakta zorlanabileceğiniz bazı sorunlara da mutlaka hazırlıklı olmanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

5 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir ve keyifli sohbetlere katılabilirsiniz. İş hayatınızda motivasyonunuz yüksek olacak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için kararlı adımlar atacaksınız. Finansal konularda da şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle yatırımlarınızın şekillendirdiği bir dönemdesiniz, bu nedenle maddi konularda dikkatli adımlar atmanız önemli olacaktır. Sevdiklerinizle bir araya gelmek ve keyifli zamanlar geçirmek için uygun bir gün olabilir. Kendinizi rahatlatıcı aktivitelere yönlendirmeniz, stresi azaltmanıza yardımcı olacaktır. Özellikle doğada vakit geçirmek size iyi gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmek için düzenli egzersiz yapmaya devam etmeniz önemli. Enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

5 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni üniversiteye başladıysanız eğer kazandığınız bölümün size uygun olmadığını düşünebilirsiniz. Kendinize uygun mesleği seçmek için derin araştırmalara dalıyorsunuz. Platonik olarak hoşlandığınız kişiye duygularınızı açmaya hazırlanıyorsunuz. Bu konu hakkında arkadaşlarınızdan fikir alabilirsiniz.

5 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizle ilgili bazı konularda inatlaşmalar yaşanabilir. Çalışmalarınızı sonuçlandırmak için görüşmeler yapabilirsiniz. Objektif ve dürüst olmak, sizi kaygıdan ve yanlış anlaşılmalardan koruyacaktır.

5 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili bir konuda ya da evde daha mantıklı ve uzlaştırıcı olmaya gayret edin. Karşılıklı konularda dengeli kalmak gerekiyor.

5 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bir takım endişeleriniz hayatınızı yönetmeye devam ediyor olabilir. Ayrıca maddi konularda da gücünüz artacak. Sağlığınız da yerinde.

5 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok farklı ziyaretçilerin olacak. Onları ağırlamakla meşgul olmak seni fazlasıyla yorabilir. Misafirlerinle zaman geçirerek yeni şeyler öğrenmeye açık olduğunu görmek seni mutlu edecek. Geçen zamandan keyif almanı sağlayacak.

5 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğe dair vizyonunuz bugün çok güçlü. Öyle ki daha icat edilmemiş şeyleri bile görüyorsunuz! Bütün gün dünyanın geri kalanının bilmediği şeyleri biliyormuş gibi hissederek dolaşabilirsiniz ve bu size gizemli bir hava verecektir. Bir yandan da harcamalarınızı en azından şimdilik oldukça kısmanız gerekiyor. Aşırı alışveriş, tam da paraya en çok ihtiyaç duyduğunuz anda sizi zor durumda bırakabilir. Bir şeyler satın alma konusunda kararlıysanız en azından süreci yavaşlatın. Yakın arkadaşınız ya da partneriniz bugün pek iletişimsel görünmeyebilir ve bu kişinin hâlâ sizinle ilgilenip ilgilenmediğini merak edebilirsiniz. Konuşmak isterse dinleyin, aksi halde gizemli havanızı koruyun.

5 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendine inanmalı ve çözüm gelene kadar eğlenip canın ne istiyorsa onu yapmalısın. Anlayışlı, cesur ve kendinden emin ol. Bolluk ve bereketin aktığı bir gün adeta. Aşk vehayatında doğru enerjiler sana hızla geliyormuş, yeter ki kabul ediyorum de. Zihnindeki yanılgıları lütfen bir kenarı at ve gerçekleri kavramak için kendine izni ver.

5 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bir şeylere ulaşma arzusu ile bu konuda sınırlamaların olduğuna ilişkin gerçekleri anlama arasında ikilem yaşıyorsunuz. Denetimsiz özgüveninizi bu sınırları aşmak için kullanmayın, çevrenizdekilerin sabrı taşabilir ve sizi yüzüstü bırakabilirler. Ortalık sakinleşinceye kadar bekleyin ve diğerlerine daha fazla anlayış ve sabır gösterin.

5 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ayrı eve çıkmak, kendi düzeninizi oluşturmak, bunu sağlayacak koşullara kafa yormak isteyebilirsiniz. Asıl konunun, kendinize ayırdığınız zamanı daha kaliteli hale getirmek olduğunu unutmayın. Bu bilgi, yaşam koşullarınızı neye göre ve nasıl şekillendireceğinizi büyük oranda belirleyecektir.

5 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bitirdiğiniz ilişki, bugünlerde yeniden kapınızı çalabilir. O sizinle yeniden yakınlaşma çabası içinde. Size ihtiyacı olduğunu bilmeniz, sizi yumuşatacak gibi. Mesleğinizde gösterdiğiniz hırs, azim ve yetenek sayesinde, hedefinize adım adım yaklaşıyorsunuz. İş yaşamınızda sabrınızla elde edebileceğiniz birçok kazanım var. Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar belinizi bükebilir, şimdiden hazırlıklı olun. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin, özellikle bacaklarınızla ilgili sorunları.

5 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 34" R
Ay
Boğa
11° 05' 26" R
Merkür
Başak
20° 21' 25" R
Venüs
Terazi
27° 34' 59" R
Mars
Yengeç
09° 29' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 38"
Satürn
Balık
15° 03' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 18"
Lilith
Terazi
09° 16' 28"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>