Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düzenleme Yapıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Duygularınızı ifade etme konusunda çok sorun yaşanmayacak. Karmaşık durumların üstesinden gelmek için tüm şartlar uygun. Yaklaşımlarınızı ona göre değiştirmeye çalışın.

Mesleki olarak köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili konularda daha temkinli olmaya çalışın. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal medya detoksu yapabilirsiniz. Size iyi gelmeyen içeriklerden uzak kalmak, farklı seçeneklere ya da doğaya yönelmek her zaman daha iyi bir fikirdir. Bugünü kendinize ayırın, gitmek istediğiniz yerleri ziyaret edin ve yeniden ama daha sağlıklı düşünmeye çalışın.

5 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundakiler için ilişkilerinde daha anlayışlı ve şefkatli olmaları önemli olabilir. Kendinizi ifade etmede daha açık ve net olmak, yanlış anlaşılmaları önleyebilir. Maddi konularda ise harcamalarınızı kontrol altında tutmaya özen göstermelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve beslenmenize özen göstermek de bugün önemli olabilir. Enerjinizi dengede tutmak için spor yapabilir veya meditasyon gibi rahatlatıcı aktivitelere yönelebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

5 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşının oldukça şaşıracağın bir isimle birlikte olduğunu öğrenebilirsin. Hayatta, “asla olmaz” diye bir şeyin olmadığını düşüneceksin. Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysan işlerin yoğunlaşabilir. Bu yoğunluğa adapte olmakta güçlük çekeceksin. Kredi, gelir-gider konularıyla ilgili düzenlemelere gidiyorsun.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve manevi kazançlar kapınızı çalabilir. İşlerinizin geri dönüşü, insanların minneti sizi rahatlatabilir. Yorgunluğunuzu atacak, olumsuz düşünce ve hayal kırıklıklarınıza merhem olacak bu gelişmeleri anlamlandırmak için bunları hazırlayan zeminlere, özelliklere sahip çıkmalısınız.

5 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gündeminiz olabilir. Görüştüğünüz kişilerin sizi etkilediği bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarılı olmak sizin için önemli olabilir. Gün içinde çalışma hayatınızdaki sorumluluklar sizi yorabilir.

5 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk hayatınızda partnerinizden anlayış bekliyordunuz. Bu anlayışı partnerinizden görebilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatına güzel bir enerji katmak için bol bol müzik dinleyebilir ve enerjini yükseltecek aktivitelere katılabilirsin. Bugünü evde geçirmek istiyorsan eğer sevdiğin şarkıları dinlemek ve bunlarla dans etmek enerjini çok daha yükseltecek.

5 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün bazı şeyleri çok kişisel algılama eğilimi var özellikle de zihninizin aşırı düşünmesine izin verirseniz. İnsanlar her şeyi çok kişisel algılayabilir ve belirli sorumluluklar normalden daha fazla yük gibi hissedilebilir. Nitekim, duygusal kaygılarla son zamanlarda olduğundan daha az dikkatiniz dağıldığı için bugün sorun çözmek daha mümkündür. Ayrıca, ekip çalışması genel olarak ödüllendiricidir ve yeni fikirleri harekete geçirebilir veya ilham verebilir. Ayrıca kendiniz ve yetenekleriniz hakkında bilgi edinmek için harika bir konumdasınız. Cevaplar bulmak ve işleri halletmek için motive olabilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle bağlarınızın güçleneceği, güzel ilişkiler kapı aralayacağınız bir gün. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişiler varsa onlara zaman ayırabilirsiniz. Maddi konularda aileden destek görebilirsiniz. Para girişiniz olabilir.

5 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgilenebilirsiniz ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

5 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özelliklegücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız.

5 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>