Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sınırlarını Çiziyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Anlaşılabilir adımlar attığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceği de unutmamalısınız.

Mesleki anlamda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece daha iyi hissedeceksiniz.

Fırsatlar üzerindeki etkinliğiniz sayesinde kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Koşullara uygun hareket etmeye devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni insanlarla tanışmak hayatınıza yeni fırsatlar getirebilir. Anlaşma ve görüşmelerin, eğitim vedeneyiminin ön planda olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. İlham veren kadınlar ve girişimcilik hikayeleri motivasyon kaynağı olabilir; bu kişi sizi sosyal ve ticari hayata aktif katılmanıza teşvik edebilirler.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün,ve kariyer alanında önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sabırlı ve pragmatik yaklaşımlarınız sayesinde hedeflerinize yaklaşabilirsiniz. Aynı zamanda, ilişkilerinizde daha anlayışlı ve şefkatli davranarak sevdiklerinizle daha uyumlu bir iletişim kurabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var, düzenli egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihnini her ne kadar rahatlatmak istesen de gün içerisinde ortaya çıkacak olan problemler buna pek izin vermeyecekmiş gibi görünüyor. Kendi işini kurmayı planlayan bir Boğa burcuysan bu konuyla ilgili artık somut adımlar atmak isteyebilirsin. Özel hayatına müdahale eden insanlardan sıkıldın. Artık buna bir “dur” demek istiyorsun.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınızı, yatırımlarınızı ve fırsatlarınızı gözden geçirmeniz ve haksızlığa uğradığınız durumlarda ilahi desteğe başvurmanız gereken bir dönemdesiniz. Doğru ve şeffaf tavrınızın karşılığını alabilirsiniz, ancak ihtiyaç duyduğunuz desteği nereden alacağınızı seçmekte zorlanabilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerinizi değerlendirebilir ve parasal konularda güvenilir kişilerlebirliği yapabilirsiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yengeç burcundaki yeniay yakın çevrenizde daha fazla hareket, iletişim ve görüşmelere işaret ediyor. Kendinizi güvende hissetmek yönünde çaba harcayabilirsiniz.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbiniz boş ise bugünlerde tanışacağınız yeni biri ayaklarınızı yerden kesebilir ve sizi mutlu etmek için elinden gelen temiz niyetle yapabilir.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin bir insana güzel hediyelerle gelmek aranızdaki muhabbeti çok artırabilir. İnce düşünülmüş bir jestin insan ilişkilerinde inanılmaz bir yeri vardır. Bugün bu konulara özen göstermek isteyebilirsin.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yoğun zamanların habercisi sevgili Boğa ve yeni fikirler başlatmak için bir yeşil ışık yanıyor. Fikirler, değerli ve mutlu bağlantılar kurmak ve becerilerinizi geliştirmek için yeni bir enerjiniz var. Merakınız zirvede ve kendinizi ifade etme ve başkalarıyla iletişim kurma arzunuz da güçlü. Önemli bir değişiklik yapmaya ve belki de yepyeni bir şeye başlamak için belirli bir projeyi sonlandırmaya hazır olabilirsiniz. Günlük hayatınızı nasıl organize ettiğiniz ve dikkatinizi nasıl böldüğünüz sorgulanır ve bunları yeniden işlemeniz gerekebilir. Hissetme, yeni fikirleri ve bilgileri alma ve daha fazla entelektüel uyarıma ihtiyaç duymaya açık olma zamanı.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesiniz bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Sabırlı davranışlarınızla engeller kalkacak.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün Sirius yeni ayı ile; yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili yeni süreçlere adım atabilirsiniz. Hayatınızın genelinde yeni bir yapılanma söz konusu olabilir. Gününüz harika geçsin.

6 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi hayata geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek.

6 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>