Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Güven Arıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün yeni bir aşka merhaba diyebilirsin. Senden hoşlanan bir insan varlığını belli edebilir. Veya sen bir insana karşı hislerin olduğunu fark edebilirsin. Yeni bir aşk, yeni hisler seni bekliyor olacak.

Bazı davranışlarınızın sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz. Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz.

Bugün verimli bir gün geçireceksin. Gerek para kazanma gerekse parayı değerlendirme konularında şanslı olabilirsin. Yeni konulara odaklanmak sana daha güzel kazançlar sunabilir.

Kaslarının daha kuvvetli olması ve kan dolaşımını artırman sağlığın için önemli olabilir bugün. Bol bol nefes egzersizi ve hareket sana çok daha iyi gelecek. Güzel bir egzersiz seçmek ve buna düzenli olarak devam etmek için planlar yapabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için iyi bir gün olacak. Uzun zamandır görüşmediğin kişilerle güzel vakitler geçirebilirsin. İnsan ilişkilerinde keyfin yerine gelecek. Bazı kararları daha kolay alabilecek ve hayatın için daha yapıcı olabileceksin.

4 Haziran 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burcu, akıllıca olmayan kararlar verme sakın, bu durumdan öğrenebileceğin her şeyi öğren. Herkesin amacını değerlendir, geçmiş veya çocukluk anılarına ilişkin konular geçebilir.

4 Haziran 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın her alanında güven arayışının kendini gösterdiği günlerden geçiyor olabilirsin. Kendi işini kurmayı düşünüyorsan, gün içerisinde aklıselim düşündüğün kişilerden işin inceliklerini öğrenebilirsin. İletişim gezegeni ve devrim gezegeni burcunda kavuşuyor. İş arayışı içinde olan bir Boğa burcuysan, arkadaşının yönlendirmesi ile bir firmaya başvurabilirsin.

4 Haziran 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü doğada ya da toprak işleriyle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Bu sizin zihnen toparlanmanıza ve sakinleşmenize yardımcı olabilir. Duyguların ve yaşananların sizi ne kadar yorduğunu gördüğünüzde, nasıl bir tutum izlemeniz gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz.

4 Haziran 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay ortak bir konuda ya da eşinizin para durumu konusunda yeni bir değerlendirme yapmayı gerekli kılabilir. Endişelerinizi anlamaya çalışın.

4 Haziran 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyden kolayca vazgeçebilmek için kurban rolüne girmeye meyiliniz olabilir. Aslında tutulma etkilerinin sizdeki bir üşengeçlik tezahürü olacak sadece.

4 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işlerin arasında dengeyi yakalamak için biraz daha fazla çalışman gerekecek. Çalışırken eğlenmeyi denemek senin için iyi olabilir o yüzden. Yanında kendini rahat hissettiğin insanlarlayapman eğlenmeni kolaylaştırabilir.

4 Haziran 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün sizin için daha fazla dinlenme ve derinlemesine düşünme ihtiyacına işaret ediyor. Görevlerinizi son günlerde benimsemiş olsanız bile, geçici olarak daha sınırlayıcı veya yorucu görünebilirler. Başkalarına karşı sorumluluklar, özellikle ev içi uğraşları engelleyebilir ve kendinizi bir bariyerle karşılaşmış halde bulursanız, sınır koyma veya geri çekilme girişimleri yardımcı olabilir. Bugün zamanlama yanlış olabilir ancak gecikmelerle karşılaşırsanız, bu yeniden yönlendirmenin sonunda sizi daha iyi bir yola götürebileceğini düşünün. Bugünün ilerleyen saatlerinde, işleri akışına bırakmak daha kolay olacak. Ekip çalışması avantajlı olabilir. Yetenekleriniz ve beklentileriniz hakkında iyi bir fikir edinmek, karar vermeyi kolaylaştırır.

4 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili sorular kafanızı kurcalıyor. Her ansorunlarıyla boğuşmak sizi yoruyor. Fakat sonuç istediğiniz gibi olunca, keyfiniz hemen yerine geliyor. Bugün olaylara daha derin ve anlamlı bakmayı isteyeceksiniz.

4 Haziran 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

4 Haziran 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, sağlık, vergi, miras gibi konularda belirsizlikler belirli hale geliyor. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz harika geçsin.

4 Haziran 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik, aklınızı karıştırabilir. Değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

4 Haziran 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 45' 41" R
Ay
İkizler
12° 15' 23" R
Merkür
Başak
24° 24' 44" R
Venüs
Akrep
00° 14' 38" R
Mars
Yengeç
10° 42' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 55"
Satürn
Balık
14° 53' 32"
Uranüs
Boğa
27° 03' 45"
Neptün
Balık
28° 27' 06"
Plüton
Oğlak
29° 43' 28"
Chiron
Koç
22° 09' 53"
Lilith
Terazi
09° 30' 59"
True Node
Koç
06° 39' 06"
Son Güncelleme : 23/09/2024 10:24

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>