Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değişim İstiyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, iyimserliğinize fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Daha anlaşılabilir adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak daha bilinçli olmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Finansal olarak daha kontrollü olmanız gerekmekte. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmeniz gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobileriniz bir işe dönüşebilir. Kamu ya da özel kurumlar aracılığıyla desteklenen girişimcilik, ortaklık işlerini araştırabilirsiniz. Bazı şeyler mutlu ettiği gibi farklı kazançlar da sağlayabilir; önerilere ve yeni sorumluluklara açık olun.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak sakinleşebilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda sabırlı ve kararlı davranarak bugünü olumlu bir şekilde geçirebilirsiniz. Ufak problemlere takılmadan, geleceğe odaklanmaya çalışın.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yoğun bir gün seni bekliyor. Bugün işlerini yetiştirmekte zorlanıp fazla mesai yapman gerekebilir. Hafta sonu evde dinlenmek isteyeceksin. Kendi işinin sahibi Boğa burcuysan, işini daha merkezi bir lokasyona taşımak isteyeceksin. Bütçeni aşmayacak ofisleri araştırıyorsun.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni rol modeller seçmeniz gerekebilir. Ulaşılabilir, imkanlarınız ölçüsünde olan, zaman ayırabileceğiniz konularla ilgili olan kişilerden yola çıktığınızda bu sizi daha çok tatmin edebilir. Ütopik düşüncelerin, eylemsizliğin sizi daha fazla geriye düşürmemesi için bugün yeni bir başlangıç yapmalısınız; yeni bir defter edinerek başlayabilirsiniz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınıza özen göstermelisiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Parasal konularda dikkatli olmanızda fayda var. Ailevi konularda farklı fikirler gündeme gelebilir. Ani alınan kararlardan kaçınmalısınız.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal ikilemlerde kalarak çevrenizdekileri bile şaşırtabilirsiniz. Bitmemiş duygusal meseleleriniz ise size ağırlık enerjisi verebilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sinirlerinizin yıprandığını düşünebilir ve bugün isteksiz olabilirsiniz. Kendinize molalar oluşturmakla vazgeçmenin aynı şey olmadığını bilerek hareket etmelisiniz. Üzerinizdeki olumsuz etkilerin özellikle yeme içme düzeninize de olumsuz yansımamasına özen gösterin.

8 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bağlantı kurmak ve eğlenmek için güçlü bir dönem sevgili Boğa. Sizi işleri çözmeye ve karşılıklı olarak faydalı bir anlaşmaya varmaya çekiyor. Sonsuza dek sürmese de muhtemelen şu anda ihtiyacınız olan şey bu. Ayrıca daha önce sizi rahatsız eden bir ilişkiyle ilgili bir gizemi çözebilirsiniz. Konuşmalar ve düşünceler geçmiş aşklar ve olaylar etrafında dönüyor veya gecikmiş bir konuşma şu anda gerçekleşiyor. Bir şeyleri geride bırakmak veya kendinizi bir rutinden çıkarmak istiyorsunuz, bu özellikle romantik ve yaratıcı konular için geçerlidir. Son zamanlardaki güzel anlar, heyecan verici duygular ve diğer mutlu hatıralar hakkında nostalji olabilir.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun çabalarınızın size sağlayacağı avantajlar konusunda kuruntularınızı yenmelisiniz. olmanız herkesten daha fazla yorulmanıza neden oluyor. . Sevdikleriniz sizi anlamalarını bekliyor fakat ifade zorluğu yaşıyorsunuz.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayat düzeninizi yeniden kurmak, her şeye sil baştan başlamak istediğiniz günlerde olabilirsiniz. Attığınız adımları temkinli atın. Tuzaklara, yanılgılara açık günlerdesiniz. Yeni kararlar için her şeyi tam olarak ve doğru anladığınızdan emin olun.

8 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecek.

8 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>