Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Temkinlisin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliği olanları mükemmel uyum beklemekte. Duygusal olarak mutluluğun zirvesine çıkacaksınız. Uyum duygunuzun üst seviyelere çıkacak olması her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlayabilir.

Tüm isteklerinize ulaşmakta zorlanmayacaksınız. Yaşanabilecek tüm sorunları geride bırakma şansınız var. Doğru olduğuna inandığınız her ne varsa ona yönelik adımlar atmanız gerekiyor. Daha dengeli ve planlı olmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha bilinçli olmalısınız. Elinize geçen fırsatları değerlendirmekte zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her şeyin yoluna girebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutininizde vehayatınızda eski alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Sağlığınıza ve işinize dair eski davranışlarınızı analiz ederek, daha dengeli ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek için adımlar atabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmaya özen gösterin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcunu etkileyen enerjiler keyifli ve huzurlu bir gün geçirmenizi destekliyor olacak. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olabilir, sevdiklerinizle daha uyumlu bir iletişim içinde olabilirsiniz. İş hayatında gelişmeler sizi memnun edebilir ve projelerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırarak dinlenmek ve stres atmak da size iyi gelebilir. Sağlık konularına da dikkat etmeyi unutmayın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

9 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Midenle ilgili yaşayacağın hassasiyet, gündelik hayatını olumsuz yönde etkileyebilir. Bu konuyu alanında uzman bir doktora danışmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, güven konusunda geçmişte yaşadığın problemler bugünkü ilişkilerini etkileyebilir. Her zaman daha temkinli olmaya özen göstereceksin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal mecralar aracılığıyla yeni bilgilere ve deneyimlere ulaşabilirsiniz. Zamanınızı, zamanın getirdiği imkanları daha faydalı bir şekilde kullanmaya odaklandığınızda hayatınızda kaygı azalacaktır. Yaşadıklarınızın ve hissettiklerinizin değişmesi için, gündeminizi değiştirmekte geç kalmamalısınız.

9 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevgili boğalar, yaşam koşullarınızı yeniden gözden geçirmek isteyeceğiniz bir gün. Daha güvenilir ve sağlam adımlarla ilerlemek istiyorsunuz. Hatalarınızın farkındasınız. Bugün önemli kararları ertelemeniz gerekiyor. Düşüncelerinizde biraz esnek olmaya çalışın.

9 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal hanenizde oluşacak olaylar sizleri derinden etkileyebilir ancak sonrasında olayların gördüğünüzden daha yüzeysel olduğunu fark edebilirsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranın ve çalışmanın çok üstünde motivasyonlar olabilir. Bunlara sahip çıkmanız kadar başkalarını örnek almaya çalışmanız da bu konuda size motivasyon sağlayabilir. Çözüm bulmak konusundaki becerilerinizi bugün ortaya çıkarabilir, ekonomik açıdan en sağlıklı çözümü hem kendiniz hem de ortaklarınız için bulabilirsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün son zamanlarda baskın olan rahat zihin yapısından sıyrılıyor işleri halletme arzusuna teslim oluyorsunuz. İnsanların desteğini almanız ve size yardımcı olacak yeni yöntemler bulmanız nispeten kolaydır. Hayatınızı temelden düzenlemek için iyi bir zaman, detaylara odaklanmaktan ve parçaları bir araya getirmekten hoşlanıyorsunuz. Bugün başarı konusunda özellikle tatmin edici bir şey yakalıyorsunuz. İnsanların bildiklerine tutunma ve belki de değişim veya çatışmadan tehdit hissetme eğilimi var ancak bunun sizinle ilgili olmaktan çok onların güvensizlikleri ve korkularıyla ilgisi olduğunu bilmelisiniz. İyi haber şu ki kendinizi soyutlamayı ve pratik konuları halletmeyi kolay buluyorsunuz. Bir görev veya amaç duygusu sizi başarıya götürüyor!

9 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanmayı seviyorsunuz. Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz; fakat tüm bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. İsteklerinizin ilgi görmesi son derece hoşunuza gidiyor.

9 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanlarınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir ayrıca maddi kaynaklarınızda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz. Her şeyi karşı taraftan bekleyebilirsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 50' 01" R
Ay
Yengeç
24° 05' 53" R
Merkür
Akrep
15° 26' 49" R
Venüs
Yay
07° 11' 20" R
Mars
Yengeç
25° 39' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 17" R
Satürn
Balık
13° 08' 27"
Uranüs
Boğa
26° 12' 48"
Neptün
Balık
27° 40' 15"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 04"
Lilith
Terazi
12° 53' 21"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 21:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>