İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Paranızı Doğru Yönetiyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ve sıkıntıları ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Her şey istediğiniz gibi ilerlerken hata yapmaktan da kaçınmanız gerekiyor.

Mesleki olarak beklenmedik sorun ya da sıkıntılarla karşılaşma ihtimaliniz var. Sizi amaçlarınızın dışına çıkartacak çok fazla sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz. Olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden geleni yapmalısınız. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız ancak yine de zorluk yaşamayacaksınız. Sınırların bilincinde olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkese dağıttığınız enerjinizin bugün size yeterli gelmediğini düşünebilirsiniz. Burada neyi ne kadar paylaştığınıza, hayatınıza kimleri dahil ettiğinize odaklanmalısınız. Enerjinizi çoğaltmak, buna müteşekkir olmak yerine sizi tüketen insanların varlığını kabul etmek bu sorunu çözmenin ilk yolu olacaktır.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün finansal konularda şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Beklenmedik bir kaynak geliri veya fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fakat harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal kaynaklarınızı doğru yönetmeye başlıyorsunuz. Bu durumun birikim yapmanızın önünü açtığını fark edeceksiniz. Arkadaşlarınız finansal konulardaki başarınızı görüp, sizden destek almak isteyebilir. Çocuğu olan İkizler burcuysanız, çocuğunuzun internet kullanımı kısıtlamak isteyebilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı yerine getirirken tarzınızı ve bakış açınızı da ortaya koyuyorsunuz. Bugün biraz kenardan izleyerek yaptıklarınızın neye dönüştüğünü, sizi nereye götürdüğünü düşünebilirsiniz. Böylece eksiği fazlayı, doğru yanlışı ayırt etmeniz daha kolay olacaktır. Hayatı yansımalarla değil, o yansımaların kaynağıyla anlayabilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Gün içinde değişken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularla ilgilenmek keyfinizi yerine getirebilir. Öğlen saatlerinde yoğun düşünceler içinde olabilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinizde gündeme gelmesi gereken bazı konular canınızı sıkabilir. Aile mirasları, yadigarları ya da sırları ile yüzleşmeniz gerekebilir.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında eksik bir şey varmış gibi kendini sürekli bir arayış içinde bulabilirsin bugün. Elindekilerinin kıymetini bilmek bugün bu konuda sana iyi gelebilir. Sahip olduğun şeylerin değerini gözlerinle görmen gerekecek.

10 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün iletişim veya ulaşımla ilgili beklenmedik sorunlar olabilir. Kendinizi sakinleştirmek kolay olmayabilir ve programınızdaki değişiklikler sizi rotanızdan biraz saptırabilir. Gün ilerledikçe kendinize gelirsiniz. İnsanlar özellikle makul, adil ve pozitiftir. İstek ve çabanın hemen hemen her sorunu çözebileceğini, moralinizi ve ilişkilerinizi güçlendirebileceğini hissediyorsunuz. Daha büyük resme odaklanarak küçük sorunların üstesinden gelebilir ve ailevi veya kişisel meseleleri çözüme kavuşturabilirsiniz. İyi iletişim kuruyorsunuz ve diğerleri sizi dinliyor. Birine yardım etmek ödüllendirici olabilir.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulara sıkıca sarılıyorsunuz. Kendinizi ispat etme konusunda kibarca yaklaşımlar sergileyin. Parasal konularda gündemi yakından takip edin ve olaylara göre pozisyonunuzu ayarlayın. Avantajlı duruma geçebilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün enerjik ve atak olacaksınız. Aile veya kariyer hayatınızda iletişim sorunları yaşanabilir. Eğitimde ve seyahatlerde şansınız açık olacak. Gününüz şahane geçsin.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük duygularınızda sınır tanımak istemiyorsunuz. Karşı tarafı çok çabuk algıladığınız için, partnerinizin duygusal konularda kendisini anlatmasına gerek yok. Onun sizden gizlediği olayları çok çabuk çözmeniz, aranızda bir takım huzursuzluklara neden olabiliyor.

10 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 51' 43" R
Ay
Boğa
29° 22' 06" R
Merkür
Başak
22° 42' 21" R
Venüs
Terazi
29° 07' 24" R
Mars
Yengeç
10° 11' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 57"
Satürn
Balık
14° 57' 32"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 37"
Plüton
Oğlak
29° 43' 58"
Chiron
Koç
22° 12' 11"
Lilith
Terazi
09° 24' 52"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>