İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorunları Çözmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2023, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Amacınız huzurlu ve mutlu olmak ise, atacak olduğunuz adımları ona göre atmanız gerektiğini de unutmayın. Hataları tamamen geride bırakmanız gereken bir süreçtesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalı ve gelişmeler üzerinde yoğunlaşmanın yollarını aramalısınız. Sıkıntıların tamamen geride kalma ihtimali var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekmekte.

Maddi anlamda herhangi bir zorluk gündeme gelebilir. Olumsuzluklar kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissetmenize neden olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınızın dışında harcama yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde tuttuğunuz her şeyi dışa vurmak için fırsat kollamamalısınız. Bugün kendinizi serbest bırakın ve her şeyin nasıl ilerlediğini, nereye yol aldığını anlamaya çalışın. Anlık bir öfke yerine doğru nedenlerle doğru şekilde yapılan bir iç dökmesi sizi daha uzun süreli rahatlatabilir.

8 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün sakin kalmaya dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Karşılaştığınız zorlukları aşmak için iletişim becerilerinizi iyi kullanmalısınız. İlişkilerinizde de açık ve net olmak önemlidir.

8 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilinizle ilgili yaşadığınız iletişimsel sorunları çözüme ulaştırmak istiyorsunuz. Bunun için partneriniz ile uzun konuşmalar yapacaksınız. İş temponuz ne kadar yoğun olursa olsun sağlığınız için spora vakit ayırmanız gerekiyor. Yapacağınız aktivelerin hem ruhunuza hem de bedeninize iyi geldiğini hissedeceksiniz. Kendinize kişisel bakım rutinleri oluşturuyorsunuz.

8 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda bir şeylerin eksik olduğunu düşünebilirsiniz. Bu eksiği kapatmak ve öylece bırakmak arasında bir denge kurmanız gerektiğini unutmamalısınız. Kendinize yeni bir plan, bir yol haritası hazırlamalısınız.

8 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi gizli kalmış konular oluşturabilir. Bilemediğiniz konular hakkında içsel süreçler yaşayabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularla ilgili sezgilerinize güveneceğiniz zamanlar var. Gençlerle zaman geçirmek size iyi gelebilir. İşlerinizde yavaşlama söz konusu, ertelediğiniz işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün.

8 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sırlarınızı başkaları ile paylaşmamayı bilhassa unutmamalısınız. Çevrenizdeki kişilerin sizinle çok fazla iletişim kurmak istediği bir evredesiniz.

8 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok sevdiğin birinden gelecek bir haber sayesinde kendini çok daha iyi hissetmeye başlayabilirsin. Bu haber sayesinde günün daha rahat geçebilir hatta. İnsanlarla iletişimini artırmak için güzel bir gün olacak bugün.

8 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biriyle aranızdaki gerginliği sonlandırmak canlandırıcı olabilir veya genel olarak tatmin edici sohbetler, ruh halinizi yükseltir. Bir süredir görüşmediğiniz biriyle tekrar bir araya gelmek de iyi sonuçlanabilir. Sohbetlerinizde biraz heyecan olabilir ve kendinizi yeni fikirler konusunda hevesli bulabilirsiniz. Yine de başkaları size ayak uyduramayabilir ve bağımsız çalışırsanız muhtemelen daha fazlasını başarabilirsiniz. Rekabetçi bir duygudan beslenmek, bugün bazı durumlarda yararlı ve motive edici olabilir. İyileştirmeler yapmak için yeni fikirler üzerinde harekete geçme arzusu güçlüdür. Ailenizle veya geçmiş meselelerle ilgili konuşmalar önemli olabilir. Her zamankinden daha fazla zihinsel enerjiniz var.

8 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenize karşı kesin tavırlı yaklaşırken, fikirlerinizde aykırılıklar olabilir. Sizi yargılamalarına izin vermemelisiniz. Sorunların üst üste gelmesinden dolayı canınız sıkılacaktır. Kendinizi hiç kimse ile kıyaslamayın.

8 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

8 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Aile içinde veya evinizle ilgili bazı aksilikler gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Fakat bunları yaparken, bazı şeyleri gizleme ihtiyacı içindesiniz. Kendi gücünüzü ispat etmek için, başlattığınız mücadelenin içinde olmaktan büyük bir zevk alıyorsunuz. İsteklerinizin ilgi görmesi son derece hoşunuza gidiyor.

8 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 53' 45" R
Ay
Boğa
29° 51' 41" R
Merkür
Başak
22° 46' 13" R
Venüs
Terazi
29° 09' 57" R
Mars
Yengeç
10° 13' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 04"
Satürn
Balık
14° 57' 23"
Uranüs
Boğa
27° 04' 40"
Neptün
Balık
28° 28' 34"
Plüton
Oğlak
29° 43' 57"
Chiron
Koç
22° 12' 06"
Lilith
Terazi
09° 25' 06"
True Node
Koç
06° 38' 41"
Son Güncelleme : 22/09/2024 13:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>