İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Önemli Konuşmalar Yapıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda yüzünüzü güldürecek gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece bu alamda herhangi bir sorun da yaşamayacaksınız. Sorunların ve sıkıntıların geride kalabileceği bir süreçtesiniz.

Rahat hareket etmek isteyecek ve gelişmeleri lehinize çevirmenin yollarını arayacaksınız. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle sürekli olarak iletişim halinde olmanız da size yarar sağlayacaktır. Hata yapmayacağınız bir süreçtesiniz.

Elde edecek olduğunuz finansal gücü nasıl değerlendirmeniz gerektiğine karar veremeyebilirsiniz. Hatalarınızı bir kenara bırakmalı ve kendinize maddi olarak temiz bir sayfa açmalısınız. Bilinçli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Doğru yoldasınız. Zamana bıraktığınız bazı çözümsüzlükleriniz, ilerde epeyce aşınmış olarak karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önyargılarınızı, kalıplaşmış düşünce ve ilişki tarzlarınızı kırmak zorlaşabilir. Bugün zoru başarmak konusunu düşünmelisiniz. Kendinize, karşılaştığınız olumsuz durumları değerlendirirken çözüme mi yoksa kendi kriterlerinize göre mi seçim yaptığınız konusunda dürüst olun.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün, sosyal çevrenizde aktif olacağınız bir gün olabilir. Ekip çalışmaları ve topluluk etkinlikleri size keyif verebilir. Fikirlerinizi paylaşırken açık ve anlaşılır olmanız, diğerlerinin sizi anlamasını sağlayacaktır.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınızda hareketli bir gün sizi bekliyor. Yöneticilerinizde kariyeriniz hakkında önemli konuşmalara imza atabilirsiniz. Yapacağınız konuşmalarda belirsiz olmaktan kaçınıp fikirlerinizi daha net dile getireceksiniz. Çocuğu olan İkizler burcuysanız, çocuğunuzun evde vakit geçirmesinden bunaldığını gözlemleyebilirsiniz. Çocuğunuzu için sporsal aktiviteler araştırmaya başlıyorsunuz.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Odağınız sadece kazanç elde etmek olabilir. Bu konuda kendinizi garanti altına alma çabanızı destekleyecek kişiler çıkabilir. Reddetmek yerine fikir birliği yapmak sizi daha çok geliştirebilir.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farkında olmadığınız, gizli kalan konularla uğraşabilirsiniz. Sabah saatlerinde ilişkilerinizde sıkışmalar, yanlış anlaşılmalar olabilir. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Aşılması gereken engeller varmış gibi, koşulları zorlayabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda yapıcı davranmaya özen göstermeniz sizin için faydalı olur.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili ikizler burcu; tutku, fırsat ve ilham armağanları var. Özgürleşebilirisin. Durumunu değiştirebilmek için cesur bir karar al. Olayları net olarak göremiyorsun. Yaşamın anlamını arayabilirsin. Astrolog Neslihan Şirin

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini biraz geri çekebilir ve dinlenmeye öncelik verebilirsin. Zihnini yoran şeylere karşı kendini toparlayabilmek buna bağlı olabilir. Yeni haftaya başlamadan önce bugünden kendine gelmen gerekebilir.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, mutluluğunuza ve sosyal hayatınıza odaklanma ihtiyacınızı vurgular. Gün, sizi hayattaki daha büyük resme bakmaya ve son projelerin doğru yönde ilerleyip ilerlemediğini değerlendirmeye teşvik ediyor. Bununla birlikte, aşırı iyimserlik sizi kendi kendinizi kandırmaya karşı savunmasız bırakabilir. Tüm gerçekleri göremeyebileceğiniz için bugün hatalı kararlara dikkat edin. Özellikle son zamanlarda gereğinden fazla bir şekilde başkalarına hizmet ederken ve yardım ederken çok fazla sorumluluk üstlenmemeye çalışın. Bu bir zaman ve enerji meselesi; kendinize daha iyi bakmanız gerekiyor. Gerçekte, işinizde veya başkalarına yardım etme çabalarınızda daha fazla anlam arıyor olabilirsiniz. Son zamanlarda yoğun bir program nedeniyle biraz fazla dar görüşlü olduysanız, ufkunuzu genişletme ihtiyacı hissedeceksiniz. İhtiyaçlarınızı karşılamanın çok yaratıcı yollarını bulmanız için mükemmel enerji sizinle.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Kendinizle çelişkiye düşmek istemiyorsanız, istekleriniz konusunda duygusal davranmaktan çok, mantıklı olmalısınız.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sözlerinizin ve davranışlarınızın dışarıda nasıl bir izlenim oluşturduğunu önemsemelisiniz. Bu konu hakkında bazı olumsuz tecrübeleriniz olduysa artık ders çıkarmanız gerektiğine odaklanmanızda fayda var. Sevdikleriniz, bulunduğunuz ortamlar ya da üzerinde çalıştığınız işlere karşı duyarlı olmanız her şeyin yönünü değiştirebilir.

7 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. Gururlu bir yapınız var ve hiçbir zaman ihtiyaçlarınızı başkalarının yanında konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bugün, ailenizin sizden beklediği yardımı en kısa zamanda yerine getirmek isteyeceksiniz

7 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 54' 12" R
Ay
Boğa
29° 58' 12" R
Merkür
Başak
22° 47' 04" R
Venüs
Terazi
29° 10' 30" R
Mars
Yengeç
10° 13' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 06"
Satürn
Balık
14° 57' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 40"
Neptün
Balık
28° 28' 33"
Plüton
Oğlak
29° 43' 56"
Chiron
Koç
22° 12' 05"
Lilith
Terazi
09° 25' 09"
True Node
Koç
06° 38' 41"
Son Güncelleme : 22/09/2024 13:21

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>