İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Arkadaşınızın Desteğe İhtiyacı Var Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Günü özel biriyle geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz birine yaklaşmak için harika bir zaman. Bu kişiyle konuştukça, onu daha iyi tanıyabilirsiniz. Ayrıca, onunla uzun bir geçmişiniz varsa, bazı eski “yaraları” da iyileştirebilirsiniz. İçten bir şekilde paylaşmaya, sevginizi ve saygınızı ifade etmeye çalışın. Ekstra sabır ve anlayışla, her konuda ilerleme sağlanabilir.

Bugün bir soruna yeni bir şekilde yaklaşmaya karar verebilirsiniz. İş yerinde bir proje ile uğraşıyor olabilirsiniz. İşiniz bitmediği için biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Bu sizin suçunuz değil! Belki de farklı bir strateji kullanmalısınız. Daha fazla deneyime sahip birinden yardım alabilirsiniz. Bugün bir mentora danışmaktan korkmayın.

Bugün telefonlarınız susmayacak. Arkadaşlarınız ve ailenizin sizinle paylaşmayı beklediği iyi haberleri ve ilginç bilgileri var bu yüzden onlarla telefonda uzun bir süre geçirmek isteyebilirsiniz. İlginizi çeken yeni çıkan kitaplar hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yapılması gereken onlarcasizi bekliyor fakat bunları yaparken eğleneceksiniz de. Keyfini çıkarın!

Bugün kendine odaklan. Verici bir yapıya sahipsin. Başkalarının sorunlarını çözmek ve destek olmak konusunda bonkörsün ve enerjini onlara harcayabiliyorsun. Hal böyle olunca da kendine ve hayatındaki sorunlara odaklanamıyorsun. Güvenilir bir arkadaşına ulaş ve onun desteğini al. Bu kez bırak başkası senle ilgilensin.Bugün çevrenizde bir dizi farklı grup etkinlikleri olabilir ve muhtemelen bunların içinden birden fazlası sizin ilgilendiğiniz alanlar olabilir. Bu nedenle aynı aynda birçok şey yapmanız gerekebilir. Arabada ya da telefonda çok fazla zaman geçirmeye, planlarınızı gerçekleştirmeye ve onları başkalarıyla koordine etmeye hazırsınız. Ayrıca, tartışmak isteyeceğiniz bazı ilginç haberlerden dikkatiniz dağıtabilir, dikkat edin! İyi günler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kırılgan egolara zarar vermeden başkalarına yol göstermeği öğrenin. İnsanlar kişisel eylemlerinizi takdir edecek ve işbirliği yapacaklardır. Siz "takım" durumunda diğerlerini yönlendirmekte ustalaşmışsınız.

4 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün iletişim becerileriniz ön plana çıkacak. İş hayatında başarılı olmak için doğru zaman. Ancak, sevdiklerinizi ihmal etmemeniz önemli.

4 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahve ile başlıyorsunuz ama maalesef aksaklıklar peşinizi bırakmıyor. Bugün teknolojik aletlerinizde bozulmalar meydana gelebilir. Atmanız gereken mailler ya da bilgisayar üzerinden halletmeniz gereken işler varsa elinizi çabuk tutmalısınız. Yakın çevrenizden bir kişinin ilişkisindeki ciddi problemlere şahit olabilirsiniz. Böyle zorlu bir zamanda arkadaşınıza destek olmanız arkadaşlık bağlarınızı güçlendirecek.

4 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde, özellikle işle ilgili konularda bazı ortaklıkları zorlamamalısınız. Kendinize ve emeğinize önem verin. Bunu desteklemeyen ya da sizin artık destek vermekte zorlandığınız konuları kapatmak adına görüşmeler yapabilirsiniz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Amaçlar ve işe ait hedefler konusunda bazı karmaşalar yaşıyorsunuz. Beklentilerinizi netleştirmek ve kararlı adımlar atmak adına kişisel çabalarınız önem kazanacak. Zira bu dönem işle ilgili yeni planlar yapmak ve yönetmek adına şanslısınız. Kararlı olmalı bu süreçte yeteneklerinizi geliştirmelisiniz. Yakın arkadaşlıklar açısından çok hareketli bir dönemdesiniz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli noktalarda kendinizi yorduğunuzu fark etmeyebilirsiniz. Kendinizi dinlemeyi ihmal etmeyin. Bugünlerde planlama hataları yapabilirsiniz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yarım bırakmak zorunda kaldığın işlere dönme şansın olabilir bugün. Kontrol edemediğin olaylar hakkında kendini fazla zorlamaman en iyisi olacak bu konuda. İşlerine devam ederken olayları akışına bırakmak önünü daha rahat görmeni sağlayabilir.

4 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün en iyi sonuçları elde etmek için işinize veya görevlerinize daha fazla hayal gücü eklemeyi düşünün. Nitekim bugün, neyin gerçek neyin hayal olduğunu ayırt etmek için daha fazla çalışma gerektirir. Aldatılma ve kendini kandırma mümkündür çünkü durumlara ilişkin beklentileriniz geçici olarak algılarınızı etkileyebilir. Geleceğinizle ilgili belirsizlik, kişisel yaşamınızı biraz zorlayabilir veya genel bir yön eksikliği, mevcut işlerinizden ilham almamanıza veya sıkılmanıza neden olabilir. Şimdi sorumluluklardan sağlıklı bir şekilde kaçabiliyorsanız bunu yapın ancak bu süreçte geleceğinizden çok fazla ödünç almamaya çalışın.

4 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal ilişkilerinize daha fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kişiselliğinizi ön plana çıkarmakla, değerlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istiyorsunuz. Evinizle ilgili değişimler söz konusu.

4 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

4 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı insanlar meleklerin etraflarında uçuştuğuna, ihtiyaç halinde onlara yardım edeceğine inanır. Bugün siz de çok değer verdiğiniz bir kişinin meleği olabilirsiniz. Sahip olduğunu kaynaklar ve bilgi birikimiyle, onun ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olabilirsiniz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz.

4 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 57' 25" R
Ay
İkizler
00° 44' 52" R
Merkür
Başak
22° 53' 11" R
Venüs
Terazi
29° 14' 31" R
Mars
Yengeç
10° 15' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 17"
Satürn
Balık
14° 57' 06"
Uranüs
Boğa
27° 04' 36"
Neptün
Balık
28° 28' 27"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 56"
Lilith
Terazi
09° 25' 31"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>