İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kafanız Karışık Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda yüzünüzü güldürecek gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece bu alamda herhangi bir sorun da yaşamayacaksınız. Sorunların ve sıkıntıların geride kalabileceği bir süreçtesiniz.

Rahat hareket etmek isteyecek ve gelişmeleri lehinize çevirmenin yollarını arayacaksınız. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle sürekli olarak iletişim halinde olmanız da size yarar sağlayacaktır. Hata yapmayacağınız bir süreçtesiniz.

Elde edecek olduğunuz finansal gücü nasıl değerlendirmeniz gerektiğine karar veremeyebilirsiniz. Hatalarınızı bir kenara bırakmalı ve kendinize maddi olarak temiz bir sayfa açmalısınız. Bilinçli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Doğru yoldasınız. Zamana bıraktığınız bazı çözümsüzlükleriniz, ilerde epeyce aşınmış olarak karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğer insanlarla yakın çalışmaların kazandırdığı avantajı fark edin. Ortaklıklar iyi olacaktır. Artıkortaklarınızın başarılarının sonuçta size yarar sağladığını görebilirsiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün sosyal çevrenizde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. İletişim becerilerinizle etkileyici bir izlenim bırakacak ve yeni bağlantılar kuracaksınız. Sosyal etkinliklere katılarak keyifli vakit geçireceksiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızda en tahammül edemediğiniz konu çıkar ilişkileri. Çevrenizde çıkarları için sizinle arkadaşlık kurmak isteyen kişiler olduğunu fark edebilirsiniz. Bu kişilere karşı duruşunuzu net bir şekilde belli edeceksiniz. Ödemeleriniz iyiden iyiye canınızı sıkmaya başladı. Ödemeleriniz için yeni çözüm yolları arıyorsunuz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar ve arkadaşlıklar açısından oldukça keyif verici olabilir. Dışa dönük bir gündesiniz ve kendinizi ortaya koyabilirsiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evrak işlerinizin olacağı günlerde olduğunuz için çok dikkatli davranmalısınız. Evrak odaklı ancak geleceğinizi değiştirecek bir süreçtesiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün güzel haberler duymak keyfini yerine getirebilir. Uzun zamandır yapmak isteyip fırsat bulamadığın aktivitelere girişmek isteyebilirsin hatta. Yarım kalan işleri tamamlamak ve kendine zaman yaratmak sana çok farklı bir enerji katacak.

6 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün dikkatiniz ev hayatına çevrilebilir veya düşünceleriniz ailevi ve kişisel meseleler etrafında toplanabilir. Bu, eski sorunlara yeni bir şekilde bakmak için önemli bir zamandır. Bir sorun yeni katmanları ortaya çıkarabilir ve daha önce zorlu olan sorunları güncel zihniyetinizle yönetmek daha kolay görünebilir. Şu anda tartışılan ilişki konuları hafif ama daha fazla analiz için bugünün ötesinde sizinle kalabilir. Bu, büyük ölçüde, yüzeyde iyi görünseler bile, ilişki sorunlarının tamamen çözülmediği duygusundan kaynaklanmaktadır. Biraz meşgul olsanız bile, bugün kişisel olarak çekicisiniz.

6 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar konusunda fazla cesur davranmamalı ve işinizi belli bir ölçüde götürmelisiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen, araştırmacı yönünüz bazı girişimlerinizi yavaşlatacaktır.

6 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

6 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Seyahat, eğitim konularında kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaşlı kişilerin yardımına koşabilirsiniz. Derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Güçlü kişiliğiniz; birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Duygusal sorunlarınızı kafanıza çok takıyorsunuz.

6 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 54' 12" R
Ay
Boğa
29° 58' 12" R
Merkür
Başak
22° 47' 04" R
Venüs
Terazi
29° 10' 30" R
Mars
Yengeç
10° 13' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 06"
Satürn
Balık
14° 57' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 40"
Neptün
Balık
28° 28' 33"
Plüton
Oğlak
29° 43' 56"
Chiron
Koç
22° 12' 05"
Lilith
Terazi
09° 25' 09"
True Node
Koç
06° 38' 41"
Son Güncelleme : 22/09/2024 13:21

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>