İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planlarını Erteliyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, doğru atılacak adımlar sayesinde mutluluğa ulaşmakta zorlanmayacaksınız. Her detaya fazlasıyla takılı kalıyorsunuz ve bu da ister istemez ilişkinize zarar vermekte. Daha olgun adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak daha kontrollü ve planlı olmaya çalışın. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var ancak bunun için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyacaksınız. Konsantrasyonunuzu üst seviyelere çıkartmanız gereken bir gün.

Maddi olumsuzlukları gözünüzde çok fazla büyütmemeye çalışın. Sınırlarınızın yeniden belirlenme ihtimali var. Gelir ve gider arasındaki dengeyi de korumaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günübirlik tatil planları yapabilir, sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Doğada olmanın, açık havanın keyfi aklınızı toplamanıza yardımcı olabilir. Romantik etkileşimlere açık olduğunuz bir gündesiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcundakiler için iletişim becerilerinizle öne çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel aktivitelerde daha başarılı olabilir, fikirlerinizi etkili bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde uyum ve dengeyi sağlamak için çaba harcamak size olumlu sonuçlar getirebilir. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye özen gösterin ve içinde bulunduğunuz durumu objektif bir şekilde değerlendirin. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır tatil yapmak isteyen İkizler burcuysan, maddi olarak kendini hazır hissetmeyebilirsin. Planlarını daha ileri bir tarihe ertelemek isteyebilirsin. Dış görünüşünde birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Artık estetik alanındaki değişikliklere daha sıcak bakmaya başlıyorsun.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sustuklarınız içinizde büyüyebilir. Bugün bunları gündeme getirmenin size herhangi bir faydası olmayacaktır. İnsanlara konuyu açmadan önce, bu konuların sizin için önemini, gerekliliğini sorgulayın. Daha önemli öncelikleriniz olduğunu fark edeceksiniz.  

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size gelecek yönünde ümit veren gelişmeler dikkat çekebilir. Gruplar ve arkadaşlıklar içinde de hareketli olabilirsiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilgilendiğiniz ve bilgilendikçe başkalarına da yardımınızın dokunduğu bir gün olabilir. Kendinizi bazı konularda insanlardan üstün hissedebilirsiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herkese dağıttığınız enerjinizin bugün size yeterli gelmediğini düşünebilirsiniz. Burada neyi ne kadar paylaştığınıza, hayatınıza kimleri dahil ettiğinize odaklanmalısınız. Enerjinizi çoğaltmak, buna müteşekkir olmak yerine sizi tüketen insanların varlığını kabul etmek bu sorunu çözmenin ilk yolu olacaktır.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, özel bir hobiyi veya bir tutkunudur takip etmek için iyi bir zaman. Stresi veya sorunlu alanları bir kenara bırakıp yolunuza devam etme isteğiyle dolusunuz. Şu anda deneyimlediğiniz hemen hemen her şeyde öğrenecek bir şeyler bulma yeteneği, bugün mutluluğun ve duygusal tatminin anahtarıdır. Sosyal ve yaratıcı bir ruh halindesiniz. Nitekim günün ilerleyen saatlerinde her şey o kadar da pürüzsüz olmayabilir! Kötü bir zamanlamadan veya özensiz bir planlamadan kaynaklanan bazı aksiliklerle uğraşmanız gerekebilir. Her şeyi bırakıp iç dünyanıza dönmeye istekli olabilirsiniz ancak görevler ve sorumluluklar şu anda buna engel olabilir.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. Karşıt merkür gezegeninin etkisiyle, işinizde ısrarcı ve kararlısınız. Bu nedenle sonuç lehinize gelişiyor. Yaşam kelebeği olmak size çok yakışıyor. Bunların değerinizi bilmelisiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, tatil, çocuk konularında kalıcı ve uzun süreli gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. İçgüdülerinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün.

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 50' 26" R
Ay
Yengeç
24° 11' 15" R
Merkür
Akrep
15° 27' 26" R
Venüs
Yay
07° 11' 50" R
Mars
Yengeç
25° 39' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 16" R
Satürn
Balık
13° 08' 26"
Uranüs
Boğa
26° 12' 47"
Neptün
Balık
27° 40' 14"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 03"
Lilith
Terazi
12° 53' 24"
True Node
Koç
06° 23' 15"
Son Güncelleme : 23/10/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>