İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şaşkınsın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken ufak tefek hatalar yapabilirsiniz. Gelişmeler aslında tam da istediğiniz gibi şekillenmekte. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini biliyor olmalısınız. İlişkinize odaklı adımlar atın.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmakta zorlanmayacaksınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Dengeleri tamamen lehinize çevirme şansınız var.

Maddiyatla ilgili ufak tefek dengesizlikler yaşanabilir. Harcamalar konusunda kendinizi frenlemeye ihtiyacınız var. Daha tutumlu olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız ve hobilerinizle ilgilenmelisiniz. Bu konuda ihmal ettiğiniz, başarılı olduğunuz halde kullanmadığınız konular varsa bugün onları gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Çocuklarınız ya da ailenizdeki çocuklarla ilgili fiziksel ya da psikolojik konular gündeme gelebilir.

9 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün kendi iç dünyanıza odaklanacak ve duygusal anlamda derin bir yolculuğa çıkacaksınız. İçsel huzuru bulmak ve ruhsal dengeyi sağlamak için zaman ayırmak size iyi gelebilir. Kendinizi dinleyin ve duygularınıza kulak verin. İletişimde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi güçlendirmek için derin duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Özellikle kardeşlerinizle ya da yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz bugün ön plana çıkabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

9 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda hızlı karar almamaya özen göstermelisin. Alacağın ani kararların sonuçlarını sert bir şekilde görebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin karşı cinsten arkadaşın seni kahve içmeye davet edebilir. Bu davet karşısında şaşkınlığını korumakta zorlanabilirsin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizle ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Hem kişisel hayatınıza hem de tecrübelerinize ışık tutacak bir uğraşın içine girdiğinizde bambaşka pencereler açılabilir. Yaşam tarzınızda değişime gitmek, fiziksel ve ruhsal olarak yeni alışkanlıklar edinmek çevrenize verdiğiniz mesajı da değiştirecektir.

9 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkiler açısından şanslı bir gün sevgili ikizler.. Geleceğinizi şekillendirecek yeni tanışmalar gündemde olabilir. Eğitimle alakalı bir gündeminiz varsa bugün derinleşebilirsiniz. Önemli fikirleri dile getirmek, yeni anlaşmalar ve kendinizi ifade etmek adına harika bir gün.

9 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konuları ile meşgul olmak isteyebilirsiniz. Özellikle aşk hanenizde olacak birtakım gelişmelerle beraber işinize tam olarak konsantre olamayabilirsiniz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatta pek çok insan karakteriyle karşılaşabilirsiniz. Her birine karşı ayrı ayrı tutumlar geliştirmeniz gerekse bile en çok kendi tutumlarınıza dikkat etmeli, en çok bunları güncel tutmalısınız. Kendinizden vazgeçmediğinizde dış etkenler size engel değil destek bile olabilir. Çevrenizle barışın.

9 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, başkalarına yaslanmayı ne kadar çok isteseniz de bugünlerde insanlar çok müsait veya destekleyici olmayabilirler, belki de kendi sorunları ve endişeleriyle meşgul olabilirler. Nitekim, bu tür küçük zorluklar size hayatınızın diğer alanlarını ele almak için biraz mola ve alan sağlar. Başkalarının ne yaptığını veya yapmadığını düşünmeden kendi işinize bakmaya karar verirseniz bugün harika bir formda olacaksınız. Kendinizi gereksiz yere veya ansızın sinirlenirken bulursanız, duygularınızın ardındaki nedenleri anlamak için zaman ayırın. Bu iç gözlem, sonuçları düşünmeden hareket etmenizi önleyebilir.

9 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliğini kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda hiç kimseye güvenmiyorsunuz.

9 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

9 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, tatil, çocuk konularında şans sizinle olacak ve güzel haberler alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

9 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük duygularınızda sınır tanımak istemiyorsunuz. Karşı tarafı çok çabuk algıladığınız için, partnerinizin duygusal konularda kendisini anlatmasına gerek yok. Onun sizden gizlediği olayları çok çabuk çözmeniz, aranızda bir takım huzursuzluklara neden olabiliyor.

9 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 50' 26" R
Ay
Yengeç
24° 11' 15" R
Merkür
Akrep
15° 27' 26" R
Venüs
Yay
07° 11' 50" R
Mars
Yengeç
25° 39' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 16" R
Satürn
Balık
13° 08' 26"
Uranüs
Boğa
26° 12' 47"
Neptün
Balık
27° 40' 14"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 03"
Lilith
Terazi
12° 53' 24"
True Node
Koç
06° 23' 15"
Son Güncelleme : 23/10/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>