İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Her Şeye Akışa Bırakıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sizi duygusal olarak engelleyen her ne varsa onun üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Olumsuzluklar üzerinde etkinlik gösterebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Kontrol sizde olduğu sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak.

Zaman zaman zorlanacak olsanız da atmak istediğiniz adımları atmayı başaracaksınız. Herhangi bir sorun ya da sıkıntı karşısında mutlaka daha dik ve emin durmanız gerekmekte. İş birliği içerisindeki kişilere güven vermeniz gerekiyor.

Maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterebileceğiniz bir süreçtesiniz. Kontrollü harcama yaptığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kalbinizin sesini dinlemek, yaptıklarınızı değerlendirmek ve beklentilerinize şekil vermek bazen bir saç ve cilt bakımından daha iyi ve tazelenmiş hissettirebilir. Artık bir yön değişikliği yapmanın öncelikli ve gerekli olduğunu fark ediyorsunuz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün, doğayla iç içe olmak veya açık havada fiziksel aktivitelerde bulunmak sizi canlandırabilir. Bir doğa yürüyüşüne çıkmak, bisiklete binmek veya bahçe işleriyle ilgilenmek enerjinizi dengelemenize yardımcı olabilir. Doğanın güzelliklerinden ilham alın.

11 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yöneticinizle fikir ayrılıkları yaşıyorsunuz. Bu durum işinize karşı motivasyonunuzu düşürülebilir. Hatta birkaç gün işten uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Çevrenizde yaşanan olayları artık sakinlikle karşılıyorsunuz. Sizi ilgilendirmeyen olaylarda taraf olmak isteyemeyeceksiniz. ‘Herkes kendini işini kendi halletsin’ diyen bir yapıya bürünüyorsunuz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşiniz ve özel yaşamınız arasındaki dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Seçimlerinizi düşünmek bu konuda size fikir verebilir. Bir koltukta birden fazla karpuz taşımaktan vazgeçtiğinizde zamanı, isteklerinizi ve sorumluluklarınızı ayırarak ilerlemeniz daha kolay olacaktır.

11 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak isteyebilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Kişisel konularda fazla diretmeyin.

11 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, günlük aktivitelerinizi gerçekleştirme konusunda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Kişisel sorunları ve sıkıntıları geride bırakmayı başarabilecek olmanız da önemli. Belirsizlikler sizi çok fazla zorlamakta. Çözüm arayışlarına yönelmenizin her açıdan daha da iyiye gidebileceğini biliyor olmanız gerekmekte. Canınızı sıkabilecek her ne varsa onun üzerine gitmeye çalışmalısınız.

11 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişime dayalı konularda daha özenli olman gerekebilir. Zira çevrende senin söylediğin bir lafı tam tersinden anlayabilecek kapasitede insanlar olabilir. Kendini olabildiğince açık ve mümkünse de yazılı olarak ifade etmelisin.

11 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayı veyahedeflerini ilerletmenize yardımcı olabilecek insanlarla ve projelerle bağlantı kurmak için harika bir durumdasınız. Büyük anlaşmalar veya keşifler şimdi birdenbire olabilir. Gün, aldığınız keyfi artırıyor ve önemli bir buluşa işaret ediyor. Ev hayatınızdaki gelişmeler kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlar. Kendinizi, sizi ağırlaştıran bir sırdan veya yükten kurtarabilirsiniz. İçinizden gelen ve zahmetsizce ifade edilen bir çekiciliğe sahipsiniz ve şimdi bunun da yardımıyla isteğiniz şeylere ulaşmanız çok kolay.

11 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle, duygusal çelişkiler yaşamanız mümkün. Sizin olaylara bakış açınız onlara göre uçuk ve imkansız gibi görülebilir. Fakat sizdeki başarma hırsı, özellikle hiçbir engel tanımıyor.

11 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

11 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Huzura ihtiyacın var. Çevrendeki negatif olay ve kişileri hayatından çıkar. Yüreğinde yeni sevgilere ve enerjilere yer aç. Doğru ve güvenli olacaksın.

11 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. İçgüdülerinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün.

11 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 50' 05" R
Ay
Boğa
28° 58' 24" R
Merkür
Başak
22° 39' 15" R
Venüs
Terazi
29° 05' 22" R
Mars
Yengeç
10° 11' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 52"
Satürn
Balık
14° 57' 39"
Uranüs
Boğa
27° 04' 44"
Neptün
Balık
28° 28' 40"
Plüton
Oğlak
29° 43' 59"
Chiron
Koç
22° 12' 15"
Lilith
Terazi
09° 24' 41"
True Node
Koç
06° 38' 39"
Son Güncelleme : 22/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>