İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güzel Haberler Alıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi şekillenme ihtimali var. Duygularınızı ifade etmek isterken hata yapmamanız gerektiğini de unutmayın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak ifade etmelisiniz.

Mesleğinizle ilgili konularda kara bulutlar altında gibi hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü gelişmeyi yakından takip etmeye çalışın.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumayı başardığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anlık kararlar alma gününde değilsiniz. Bugün kendinizi buna zorlamak yerine mevcut çalışma ve isteklerinizi ne kadar sürdürebildiğinizi düşünmelisiniz. Enerji ve yetilerinizi doğru şekilde kullandığınızda hem sosyal konularda hem de aşk hayatınızdaki pürüzleri ortadan kaldırabilirsiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal olanaklardan tam anlamıyla yararlanmak isteyebilirsiniz. İletişim kabiliyetiniz yüksek olduğu için insanlarla rahatlıkla iletişim kurabilir ve sosyal ortamlarda ön planda olabilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacak ve bu da sizi aktif bir şekilde hareket etmeye teşvik edebilir. Fakat biraz dikkatsizlik ve dağınıklık yaşayabilirsiniz, bu yüzden planlarınızı ve yapmanız gerekenleri iyi organize etmeye özen göstermelisiniz. Ayrıca, yakın çevrenizdeki insanlara daha fazla zaman ayırmak ve onların fikirlerini ve görüşlerini dinlemek önemlidir. Mantıklı kararlar verme konusunda daha dikkatli olmalı ve özellikle finansal konulara daha fazla özen göstermelisiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayan İkizler burcuysanız, beklediğinizteklifinin gelmesi sizi heyecanlandırıyor. Güzel bir yerde işe başlamak özgüveninizi arttıracak. Bilgilerinizi tazelemek için küçük bir tekrar yapmak isteyebilirsiniz. İlişkisi olan İkizler burcuysanız, ilişkide fazla olgun olmak sizi yorabilir. Kendinizi biraz daha arka planda tutmak isteyebilirsiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok yönlülüğünüzün kazancını görmek isteyebilirsiniz. Bunun getirilerini sağlamak için bu niteliklerinizi belirli alanlara taşımanızda fayda var. İşinizde iyi olmak, özel hayatınızda mutlu hissetmek adına potansiyelinizi ve bunu en iyi şekilde çıkaracağınız alternatifleri düşünmelisiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım edebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde kendinizi çok daha enerjik hissedebilirsiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zamanınızı başarılı olmakla geçirebilir hem hayatı hem işiniz hem de ilgi alanlarınızı dengeye oturtmak için kişisel bir çaba gösterebilirsiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi kendine endişe ettiğin konuların gerçeklik payı olmadığını görmen gerekecek. Hedeflerinin uzun vadede ve kısa vadede çakışmadığını görmen gerekecek. Dikkatlice detaylara odaklanmak seni daha büyük şeylere odaklanmaktan alıkoymaz. Bugün bu konularda kendi emeklerine güvenmen gerekecek.

8 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün onarıcı faaliyetleri tercih ediyor ve kendinize odaklanmaya zaman ayırıyor olabilirsiniz. Bu konulara özellikle dikkat ederseniz veya biraz organize olursanız sağlığınız, rutinleriniz veya işiniz konusunda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. İleriye bakıyorsunuz ama aynı zamanda aşina olduğunuzun rahatlığını arıyorsunuz. Ev hayatınıza veya işinize biraz daha fazla tutku katmak, bugün kendinizi iyi hissetmeniz için gereken tek şey olabilir. Duygusal gücü yeniden inşa etmek ve kendinizi merkeze almak için iyi bir zaman. Bununla birlikte, bugün ilerleyen saatlerde birveya sağlık sorunuyla ilgili netlik pek mümkün değildir.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi fark etmemek imkansız bir şey. Bulunduğunuz ortamlara neşeli kişiliğinizle hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımlarını görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aklındakileri güvenle etrafına ifade etmelisin. Böylece profesyonel tavsiyeler alabilirsin. Zihinsel ve duygusal düşüncelerini dengele. Parlak, tarafsız, profesyonel ve diplomatik ol bugün. Ayrıca bugün ay tutulması günü. Ruhen, bedenen ve zihnen kendini biraz sıkışmış hissedebilirsin. Unutma bu geçici bir durum. Kendine ve çevrene karşı sevgide kal bugün.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gönül işlerinizi arap saçına çevirmek için fırsat kollayan biri var, onun kıskançlığından kendinizi koruyun. Sırlarınızı daha iyi muhafaza edin. İşinizi giderek daha çok seviyorsunuz. Başlangıçta gözünüz hep dışarıdaydı, şimdi bir yere kıpırdamaya niyetiniz yok. Ekonomik yönden sıkıntı içindesiniz. Daha düşünceli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koymanız mümkün. Bazı durumlarda aşırı hiddetleniyor ve baş ağrısı çekebiliyorsunuz. Kontrollü olmaya çalışın.

8 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 30' 14" R
Ay
Boğa
09° 15' 02" R
Merkür
Başak
20° 07' 29" R
Venüs
Terazi
27° 25' 50" R
Mars
Yengeç
09° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 11"
Satürn
Balık
15° 03' 36"
Uranüs
Boğa
27° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 30' 55"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 36"
Lilith
Terazi
09° 15' 38"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>