İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fırsatlar Kapınızı Çalıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Olanakları en doğru şekilde değerlendirme şansınız da var. Tercihlerinizin belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Etkin adımlar atmak için uygun olan zamandasınız. Doğru bildikleriniz üzerinde yoğunlaşacak ve başarıya adım adım yaklaşacaksınız. Her şey daha da iyiye gidebilir.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha tedbirli olmaya çalışın. Karmaşadan uzak durmanız gerekiyor. Olur olmadık şeyler için harcama yapmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğiniz mutluluğu ve iç rahatlığını yaşamak için ilişkilerden ve hayattan beklentilerinizi revize etmelisiniz. Duygularınızı saklamak, hissettiklerinizi paylaşmak konusunda daha önce düştüğünüz hataları terk etmelisiniz. Yazılı işler ve planları devreye koymak, çalışmalar yapmak için iyi bir gün olabilir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizin oldukça ön plana çıkacağı bir gün olabilir. İnsanlarla kolaylıkla iletişim kurabilir, fikirlerinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Ancak dikkatli olmanızda fayda var, çünkü bazen söylediklerinizin karşı tarafı etkileyebileceğini unutmayın. İş veya eğitimle ilgili konularla ilgilenmek için iyi bir zamandasınız. Yeni projeler veya fikirler için harekete geçebilirsiniz. Aynı zamanda öğrenmeye açık olun ve yeni bilgiler edinmek için fırsatları değerlendirin. Kendinizi geliştirmek için atacağınız adımlar sizi gelecekte başarıya taşıyabilir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığınız yapıda yakın olduğunuz ekip arkadaşlarınız işten ayrılabilir. Bu durum sizin sorumluluğunuzu ve stresinizi arttırabilir. Yıllardır eğitim hayatınızda aradığınız fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için elinizden geleni yapacaksınız. Statünüzü arttırmak için daha fazla çalışacaksınız.

9 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkese hak ettiği değeri verme düşüncesi ağır basabilir. Bu düşüncenin etkisiyle yorgun, kırgın ve tahammülsüz hissedebilirsiniz. Haklıyken haksız duruma düşmemek, yanlış insanlara fatura kesmemek için bugün objektif olmak ve sağ duyu ile hareket etmek kurtarıcınız olabilir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyif aldığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz zamanlar var. Aşk hayatınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Ailevi konular sizi meşgul edebilir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi bir şeylere karışmak istemezken bulabilirsiniz. Sessiz kalmak size iyi gelecek ve olaylara müdahil olmamak çeşitli dedikoduları önleyecektir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boşa kürek çekiyormuş hissini aşmak için bugün kendini biraz geri çekmen gerekebilir. Eğer gözden geçirmen gereken bir şeyler varsa bunları daha net görebilmek için kendine zaman yaratman gerekebilir. İşte bugün bunun için tam zamanı olacak.

9 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi düzene koymanıza ve sorunları çözmenize yardımcı olabilir. İletişimlerinizde pratik ve yararlı olmaya motivesiniz ve özellikle de birlikte çalıştığınız veya günlük olarak birlikte vakit geçirdiğiniz kişiler, sezgilerinizi takdir etme eğilimindedir. İşinizle ilgili bilgiler ortaya çıkabilir ve bu da doğru seçimler yapmanıza ve kararlar vermenize yardımcı olabilir. Analiz, araştırma ve çalışma özellikle tercih edilir ve odaklanma, bekleme, strateji oluşturma ve planlama yeteneğiniz artar. Artık sizin için neyin doğru olmadığını bilmek ve hayatınızı toparlamanıza yardımcı olmak konusunda özellikle akıllıca davranabilirsiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz. Çevrenizle paylaşacak öyle çok şeyiniz var ki. İleriyi görme yeteneğiniz sayesinde başarılar sizi bekliyor. Şansınızı kullanmalısınız. Sizinle ilgili hassas bir gün.

9 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

9 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aşk, tatil, çocuklardan yana şans sizinle olacak. Size harika bir gün dilerim.

9 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hiç ummadığınız biri size hayranlığını dile getirebilir. İnce eleyip sık dokumanız gerekmeyebilir, çünkü onunla ilgili zaten olumlu düşünceleriniz var. Aynı ortamda çalıştığınız ve sizin her hareketinize muhalefet eden bir kimse, sizin iyi niyetiniz karşısında nihayet sizden yana çıkmaya başlayacak. Bu durum hayatınızda bir dönüm olabilir. Harcamak sizin hobiniz gibi. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir

9 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 30' 38" R
Ay
Boğa
09° 21' 11" R
Merkür
Başak
20° 08' 16" R
Venüs
Terazi
27° 26' 20" R
Mars
Yengeç
09° 25' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 13"
Satürn
Balık
15° 03' 35"
Uranüs
Boğa
27° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 30' 55"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 35"
Lilith
Terazi
09° 15' 41"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>