İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Herkese Güvenmemelisiniz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Gerçekleştirmek istediğiniz planlarınız doğrultusunda hareket ederken daha sabırlı olmaya çalışın. Problemler üzerinde etkinlik gösterme şansınız da var. Her şey istediğiniz gibi olabilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmalısınız. Hata yapmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi biraz olsun güvensiz hissedebilirsiniz. İçinde çıkmakta zorlanabileceğiniz sorunlarla karşılaşacaksınız. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Canınızı sıkabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

5 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizi kullanarak önemli adımlar atabilirsiniz. Sosyal çevrenizde aktif olacak ve yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabileceksiniz. Yaratıcılığınızın arttığı bir dönemdesiniz, bu nedenle projelerinizde ilerlemek için fırsatlar doğabilir. Ancak, aceleci davranmadan her şeyi düşünerek kararlarınızı vermelisiniz. Aynı zamanda, stres ve kaygı ile başa çıkmak için günlük rutininizde kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Enerjinizi dengede tutmak için dinlenme ve gevşeme egzersizlerine yönelebilirsiniz. İyi bir dinlenme ve uyku düzeni sizi daha verimli kılabilir. Kendinizi ifade etme cesaretiniz ve iletişim becerileriniz sayesinde bugün sizi zorlayan konuları çözebilir ve ilişkilerinizi iyileştirebilirsiniz.

5 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızın size yalan söylediğini fark edeceksiniz. Arkadaşlarınızın her söylediğine inanmamanız gerektiğine karar veriyorsunuz. Yeni eve taşınmış İkizler burcuysanız, komşularınızın sevecen tavırları yeni evinize hemen ısınmanızı sağlıyor. Komşu kavramının ne kadar önemli olduğu bir kez daha anlıyorsunuz.

5 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevreniz oldukça hareketli olabilir. Ziyaretler de dikkat çekiyor. Ancak daha uzlaşmacı bir içinde olmaya çalışın.

5 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlıkla ilgili endişelerinizi bir kenara bırakmalı ve hayatınıza güzellikleri dahil etmelisiniz. Beslenme ve egzersiz hususunda bünyenizin isteklerini fark edebiliyorsunuz.

5 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ortamlara girmek, yeni insanlarla tanışmak sana keyif verecek. Çok çeşitli meslek grupları ile görüşmeler yapıp senin için en uygun ortamı bulmak mümkün olacak. Karşına çıkan insanlardan yeni şeyler öğrenmeye devam etmelisin.

5 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kelimenin gerçek anlamıyla veya mecazi olarak hareket etmek için harika bir gün değil. Neyse ki bu direktife uymanız sizin için o kadar da zor olmamalı. Sonuçta, hayatınızda büyük bir adımı yeni tamamladınız, bu nedenle işleri bir kenara bırakıp rahatlamanız mantıklıdır. Sakinlik duygusu, bir sonraki adımda hangi hedefe yöneleceğinizi anlamanıza yardımcı olacaktır. Bugün sadece oturun ve harika manzaranın tadını çıkarın. İyiçıkardınız ve biraz tatili hak ettiniz! Bunu yaparken bazı küçük şeylerin ederinden daha fazla sorun ettiğinizi hissedebilirsiniz. Bir süreliğine karamsar olmak için kendinize alan tanıyın ve bu meseleyi gözünüzde küçültmeyin yollarını arayın.

5 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün eğer soğukluk, kıskançlık, belirsizlik, huzursuzluk, korku ve güvensizlik gibi duyguları hissedersen bilmelisin ki bunlar bilinçaltının sana oynadığı bir oyun olabilir. Ayrıca zihnini, ruhunu ve bedenini etkileyen sadece bilinçaltın da olamayabilir. Mesela gökyüzü hareketleri, ayın hareketleri, tutulmalar, dolunaylar veya yeni aylar da olabilir. Bunlara karşı koymak istiyorsan yapman gereken tek şey, evrenin doğal akışına kendini bırakmak olacaktır. Endişelenme, her halükârda hakkın olanı alacaksın. Eski aşklarından şaşırtan haberler alabilirsin bugün. Bu haberler sana ilahi adaletten kaçış olmayacağını tekrardan hatırlatacaktır.  

5 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

5 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Emek verdiğiniz, zaman harcadığınız için vazgeçemediğiniz işler ya da ilişkiler olabilir. Yarım bırakılması, öylece kalması sizi rahatsız ediyor olsa da hiçbir şeyin yarım kalmadığını aksine her şeyin zamanı kadar yaşadığını bilmelisiniz. Hayatın ve insanların gözünüzün önüne getirdiği durumlar karşısında daha fazla inatlaşmayın.

5 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişinin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz, ama yanılıyorsunuz. Karamsar duyguların sizi ele geçirmesine izin vermeyin. İş konusunda da üstlendiğiniz projeleri zamanında teslim etmekte zorlanmanız mümkün. İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek gerginliklere karşı hazırlıklı olun. Taksitlerinizi ödemekte zorlanabilirsiniz. Genel gerginliğiniz, uykusuzluğa yol açıyor. Eğer midenizde herhangi bir rahatsızlık varsa fazla stres altında kalmamaya çalışın

5 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 03" R
Ay
Boğa
09° 27' 19" R
Merkür
Başak
20° 09' 02" R
Venüs
Terazi
27° 26' 51" R
Mars
Yengeç
09° 25' 60" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 14"
Satürn
Balık
15° 03' 33"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 34"
Lilith
Terazi
09° 15' 44"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>