İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorumluluklarınız Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2023, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi toparlamaya başlayacak ve ilişkinize odaklanacaksınız. Birlikteliğinizin tam da istediğiniz gibi olma ihtimali var. Her şey daha da iyiye gidebilir.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışmalısınız. Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapıcı olmaya çalışmak sizi yorabilir ama gerçekten yapıcı bir bakış açısına sahip olmak yaşam kalitenizi arttıracaktır. Bugün özellikle aile içi ilişkilerinizi ve ev düzeninizi gözlemleyin, yorulduğunuz ya da bir yorgunluğa sebep olduğunuz durumları fark etmeye çalışın. Biraz durulmak, günü herkes için sakin ve rahat bir hale getirebilir. “Aldım Kabul Ettim” der misin?

7 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz oldukça keskin olacak. İletişim kurduğunuz kişileri etkilemek ve ikna etmek konusunda büyük bir yetenek sergileyeceksiniz. Kendinizi ifade etmek için yeni ve yaratıcı yollar bulabilirsiniz. Ancak, bugün aşırı konuşkanlık veya abartılı ifadelerle dikkat çekmemeye özen gösterin. İkili ilişkilerde karşınızdaki kişinin düşüncelerine ve duygularına da önem verdiğinizden emin olun. Kendinizi başkalarının yerine koyarak onları anlamaya çalışın. Bugünlerde teknolojiye yönelik ilgi ve merakınız artabilir. Yeni teknolojik araçlar satın almak veya araştırmak için uygun bir zaman olabilir. Kendinizi geliştirmek için eğitim fırsatları doğabilir. Aynı zamanda, seyahat veya kısa yolculuklar yapmak da bir ihtimal olabilir. Enerjinizi fiziksel aktivitelere yönlendirmek, stresinizi azaltmanıza yardımcı olabilir. Bedeninizi hareket ettirerek ve spor yaparak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

7 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız olumsuz tecrübelerinizden ders çıkartmış olmak bugününüzü olumlu etkiyor. Hayatınızda daha sağlam ve kararlı adımlar atıyorsunuz. İş yerinizdeki sorumluluğunuzun artması panik olmanıza yol açabilir. Sakinliğinizi korumaya özen göstereceksiniz.

7 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkinizde gergin anlar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorlandığınızda konuyu çarpıtmayın ya da yanlış anlaşılacak kelimelerden kaçının. Bugün önemli kararlar için uygun bir hava durumu olmayabilir, ilişkinizi aceleye kurban etmeyin. 

7 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konular sizi geçmişe götürebilir. Güven arayışı içine girebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Çevresel değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz olaylara yön vermenizi kolaylaştıracaktır. Emlak ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

7 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşleri olması gerektiği şekilde düzenlemek size iyi gelebilir. Çevrenizdekilerin veverenlerinizin de bu konudaki başarılarınızı göreceğinden emin olabilirsiniz.

7 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle beraber daha iyi zaman geçirmek için istekli olabilirsin. Aile ilişkilerinin güçlenmesi herkes için iyi olacak. Bu amaçla yeni aktiviteler planlamak herkesin yararına olabilir. Paylaştıklarınız arttıkça günün o kadar güzel geçecek.

7 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün problemli şeyleri onarmayı, zevki ve daha fazla anlayışı destekliyor sevgili İkizler. Düşüncelerinizi iletmek için iyi bir yerdesiniz ve bu sadece kelimelerle ilgili değil! Gün, dünyaya yaratıcı, şefkatli ve nazik yaklaşımları destekler. Şimdi, muhtemelen konuşmaların akışına izin vermek ve cömertçe dinlemek için en iyisini yapacaksınız. Araştırma,ve sağlık konuları, yaratıcı bir dokunuştan faydalandığı için özellikle avantajlıdır. Kafa karıştırıcı sorunlarla karşılaşırsanız, onlardan bir adım geri gittiğinizden emin olun, çünkü bunu yaparsanız sezginin devreye girme olasılığı daha yüksektir. Benzersiz bir şekilde düşünceli ve hatta ilham verici bir gün olabilir.

7 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel ve ruhsal rahatlama için derin derin nefes alıp vermelisin. Ayrıca doğada vakit geçir, hayvanları besle ve bitkilere su ver. Bu sayede ruhunu ve zihnini arındır. Bir konuyu çok fazla düşünüyorsun ve bu durum seni çok etkiliyor. Bir başarı elde edeceksin. Merak etme düşündüğün konuda tamamıyla karar senin. Öz disiplin ve irade gücün, her zamankinden daha yüksek bugün.

7 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

7 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ev, aile konuları ön plana çıkabilir. Finansal açıdan güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Size harika bir gün dilerim.

7 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman, zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bugün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz.

7 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 30' 38" R
Ay
Boğa
09° 21' 11" R
Merkür
Başak
20° 08' 16" R
Venüs
Terazi
27° 26' 20" R
Mars
Yengeç
09° 25' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 13"
Satürn
Balık
15° 03' 35"
Uranüs
Boğa
27° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 30' 55"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 35"
Lilith
Terazi
09° 15' 41"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>