İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güç Ve Cesaret Sizinle! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi ifade etmek isterken daha sabırlı olmanız gerekiyor. İlişkinizden yana gerginlik olmaması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Karmaşıklık yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını alma şansınız var ancak bunun için beklemede kalmanızın daha iyi olabileceğini de unutmamalısınız.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Fırsatları değerlendirme şansınız bir hayli yüksek ancak yine de tedbiri elden bırakmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel olarak zorlayıcı etkiler alsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Kişisel olarak gözlerden uzak kalma arzunuz ve isteğiniz var. İletişim açısından kendinizi çok da iyi hissetmiyorsunuz. Çekincelerinizi tamamen geride bırakmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçmelisiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün kendinizi duygusal biraz hassas hissedebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var. Yakın ilişkilerinizde iletişim problemi yaşayabilirsiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, hava burcunda 5. Evinizde Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Korkularınızın üstesinden gelme cesareti bulacaksınız. Önünüze çıkan engelleri aşma konusunda kendinizi hiç olmadığı kadar güçlü hissedebilirsiniz. İlişkisi olan bir İkizler burcuysanız, bugün tüm gününüzü partnerinizle geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayanlardansanız, ilk görüşte âşık olmaya hazır olun!

14 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gücünüz yettikçe desteklediğiniz kişilerin başarılarıyla mutlu olabilirsiniz. Aynı karşılığı bulamadığınızda artık daha doğru bir denge kurmanın zamanının geldiğini görebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılamak, kendinizi daha iyi hissetmek adına bugün tek başınıza zaman geçirmek iyi bir fikir olabilir.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güneş tutulması bugünlerde sevdiklerinizle ilgili konulara ve çocukları ilgilendiren durumlara daha fazla vurgu getirmekte. Yeni adımlar atmak çabası içindesiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar niyetleriniz ve arzularınızın netleştiği bir döneme geçmektesiniz. Gerek aşk gerek kariyer konusunda güçlü ve bağımsız olabileceksiniz.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senin için yeni ve farklı olacak şeyler ilgini daha çok çekebilir. Yeni şeyler keşfetmek için daha hevesli olacaksın. Kendini güncel tutmak, hayattan kopmamak için istediğin gücü sana verecek.

14 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatın pratik yönüne özel bir ilgi duyuyorsunuz ve sizin için önemli bir şeyi güvence altına almak veya başarmak için ekstra çaba harcamaya hazırsınız. Son derece uygulanabilir uzun vadeli stratejiler bulabilirsiniz. Şu anda inşa ettiğiniz şeyin kalıcı güce sahip olabileceğini unutmayın. Bugünün günlerin en maceralısı olması pek mümkün değil ancak bunu memnuniyetle karşılayabilirsiniz ve şu anda buna ihtiyacınız olabilir. Şu anda denenmemiş olandan ziyade tanıdık olanı arayabilirsiniz. Verimlilik doğal ve kolay bir şekilde gelir. Motivasyon, daha açık bir nihai hedeften veya yaptığınız şeyin anlam duygusundan gelir.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zeki ve pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için ekstra çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün anlaşılmaya ve güç birliğine çok fazla ihtiyacınız var.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler, bugün aşk, çocuklar ve hobiler ön planda olacak. Ayrıca aile veya evinizle ilgili şanslı bir gün geçireceksiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.

14 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gururunuz yüzünden sevgilinizin size olan ilgisi yok oldu, ama henüz her şeyi kaybetmediniz. Göstereceğiniz yaklaşım ve candan konuşmalar, aşk hayatınızı canlandıracak. İş çevrenizde yarardan çok zarar getiren hoşgörülerle sürdürdüğünüz dostluklar var. Önümüzdeki günlerde bu konudaki bazı birikimler patlamalara neden olabilir. Etrafınızdaki bazı yararlı niyetlerin sizi de içine alması çok yararlı olacak. Para bir dönem için hayatınızda önemli bir unsur haline gelebilir. Son günlerde kilo aldınız.

14 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 53' 51" R
Ay
Boğa
15° 09' 35" R
Merkür
Başak
20° 52' 24" R
Venüs
Terazi
27° 55' 17" R
Mars
Yengeç
09° 39' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 36"
Satürn
Balık
15° 01' 50"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 31"
Chiron
Koç
22° 14' 37"
Lilith
Terazi
09° 18' 19"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>