İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorguluyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2024, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Duygularınızı ifade ederken abartıdan kaçınmanız gerekmekte. Tutamayacağınız sözler vermemeye özen gösterin.

Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermekte zorlanabilirsiniz. Karmaşık durumları lehinize çevirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

Parasal durumunuzla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklentilerinize göre seçenek bulamadığınızda harekete geçmelisiniz. Bu seçeneği sizin oluşturmanız, desteklemeniz gerekebilir. Yakınlarınızdan şaşırtıcı karşılıklar bulabilirsiniz; bu da size bazı ilişkileri gözden geçirme kararı aldırabilir.

14 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün İkizler burcu için iletişim konularına odaklanmanız gerekebilir. Anlayışınızı ve iletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizle daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz. Bugün, kendinizi ifade etmek ve duygularınızı anlatmak için doğru zaman olabilir. Duygusal dengeyi korumaya özen gösterin ve içsel diyaloglarınıza dikkat edin. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve keyifli sohbetler etmek size iyi gelebilir. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için de uygun bir gün olabilir.

14 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını ifade etme konusunda zorluklar yaşayabilirsin. Ani tepkiler vermek yerine biraz daha sakin kalmaya çalışacaksın. Uzun zamandır düşündüğün konularla ilgili derin sorgulamalara girebilirsin. Çalışan bir İkizler burcuysan,yerinde yaşanan karışıklıklar, yeni biraramana neden olabilir.

14 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her koşulda konuşan, eleştiren, fikrini beyan eden birileriyle karşılaşacaksınız. Bunun önüne geçemeyeceğinize göre bunlara rağmen ya da bunları değerlendirerek nasıl devam edebileceğinize odaklanmalısınız. Aslı olmayan konular, para alışverişleri ya da yardım faaliyeti gibi konularda güvenilir kaynaklardan destek almanız önemli olacaktır. 

14 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda daha yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde yaşanan durumlardan rahatsız olabilirsiniz. Destek almanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Bazı konularda çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde iletişimsel kopukluklara karşı önlem almanız gerekebilir. Özellikle birebir iletişim yolu ile olan durumlarda kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsan ilişkilerinde görmezden geldiğin veya sıkıntı çıkmasın diye üstünü örttüğün konular bugün tekrar gündeme gelebilir. Bunlarla yüzleşmek ve sıkıntıları sonlandırmak için iyi bir gündesin.

14 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün istikrarlı ve dengeleyici bir gün. Genel olarak, daha yumuşak bir tempoyu takdir edebilirsiniz. Düzen ve netlikle ilgileniyorsunuz. İşinizi halletmek ve başkalarıyla pratik yollarla bağlantı kurmak için ideal bir zaman. Bu, istikrarlı ilerlemeyi ve gelecekteki çabaları güvence altına almak için küçük çabaları destekler. İçsel muhakemeniz artık çok iyi durumda. Aynı zamanda, duygularınızı paylaşmaya tam olarak hazır değilsiniz ve bir sır saklamaktan veya duygularınızı anlamak için kendinize zaman ayırmanın tadını çıkarmaktan keyif alabilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yoğun duygu seli içindesiniz. Dengelerinizi alt üst eden düşüncelerinizi beslemekten yorulmuyorsunuz. Zaman değerlerinizi iyi kullanmalısınız. Karşıt Jüpiter’in sunacağı fırsatları görmenizde yarar var.

14 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

14 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; yakın çevre, eğitim, seyahat, hukuk konularında güzel gelişmeler sizinle olabilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı dile getirmeye meyilli olacaksınız. Bunu yaparkende kendi kültürel birikiminizi bulunduğunuz çevreye göre kullanacaksınız. Bazı anlarda kendinizin veya başkalarının derin hislerinden ve duygusal ihtiyaçlarından habersiz tavırlar içinde olabilirsiniz. Karar vermek ve bunlara sadık kalmak, duygusal taahhütlerde bulunmaktan uzak durabilirsiniz. Meraklı bir gündesiniz. Çok canlı bir zihne sahip olacaksınız. Herşeyle ilgilenecek ve yakından tanımaya çalışacaksınız. Dostlarınızla güzel birgünü karşılayabilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 59' 50" R
Ay
Akrep
11° 07' 49" R
Merkür
Aslan
28° 28' 23" R
Venüs
Terazi
11° 45' 10" R
Mars
Yengeç
02° 00' 11" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 56"
Satürn
Balık
16° 01' 48"
Uranüs
Boğa
27° 14' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 00"
Plüton
Oğlak
29° 54' 10"
Chiron
Koç
22° 44' 41"
Lilith
Terazi
07° 50' 19"
True Node
Koç
06° 42' 05"
Son Güncelleme : 08/09/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>