İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Garantici Tavrın Ön Plana Çıkıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Sana mutluluk vermeyen ilişkileri sonlandırmak veya yeni bir muhabbete başlamak sana daha iyi gelebilir bugün. Aşk konularında önemli değişimler görebilirsin. Her ne kadar dışarıdan gelen etkiler yüzünden bu değişimlerin olduğunu düşünsen de esas değişim senin içinden gelecek.

Verimli. İşinizi önemsiyorsunuz. Bıktım bu işten yakınmalarınız çalışma temponuzla çelişiyor. İşinizin uzmanısınız. Bu nedenle de aranan birisiniz. Oldukça uzaklara işle ilgili bir yolculuğunuz olabilir bu yakında. Böyle bir beklentiniz var, ama gurubunuzda bir eleme olabilir. Buyolculuğunun dışında kalabilirsiniz.

Bugün kendini kandırmamalı ve gerçeklere odaklanmalısın. Hayal dünyasında yaşamayarak elindeki para ile hareket etmelisin. Gereksiz masraflardan kaçmak için en iyisi sahip olduğun paraya dikkat etmek olabilir.

Vücudunu yeteri kadar dinlendirdiğine emin olmalısın bugün. Gereksiz yorgunlukları üstünden atmak için hem uyku düzenine hem de yediklerine dikkat etmen gerekebilir. Vücudunu gereğinden fazla yormamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir konuya odaklanman kolaylaşabilir. Hayatına keyif ve eğlence getirecek mevzulara odaklanmak kendini daha iyi tanımana vesile olacak. Bugün kendine odaklanmak daha kolay olabilir.

14 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün kendinizi daha enerjik ve hevesli hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanma ve büyük projeler üzerinde çalışma zamanı. İçinizdeki potansiyeli ortaya çıkarmanın ve yeni deneyimler edinmenin keyfini çıkarın.

14 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor olman gereksiz bir sürü enformasyona maruz kalmana neden oluyor. Zihnini dinlendirip elektronik eşyaları bir kenara koymasını bilmelisin. İş yerinde garantici tavrın ön plana çıkabilir. Ekip arkadaşlarını sürekli olarak disipline etmeye çalışıyorsun. İş yerinde sivrilen bir çalışansın.

14 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kadın dostlarınız ya da ailenizdeki kadın karakterle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Duymak istediklerinizin dışında bir şeyler öğrendiğinizde kendinizi bunlara kapatmamalısınız. Bir kere kırdığınız döngünün bir daha tekrarlanmayacağını bilmek işinize daha iyi odaklanmanızı sağlayabilir.

14 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Gün içinde değişken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularla ilgilenmek keyfinizi yerine getirebilir. Öğlen saatlerinde yoğun düşünceler içinde olabilirsiniz.

14 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan partnerinizden ilgi bekleyeceksiniz ve ilgi size verilecek. Her açıdan motive hissedeceğiniz bugünde başkalarına da iyilik yapmak isteyebilirsiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herkesle her şeyi paylaşmamalısın bugün. Senin için önemli ve değerli olan insanlarla mutlu anlarını paylaşmak daha iyi olacak zira. Özel anlarının daha da anlamlı olmasını sağlamak adına daha seçici ve dikkatli davranmalısın.

14 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, günün ilk yarısında iletişimle ilgili bazı zorluklar olabilir ve kolayca yanlış anlaşılabilecek bir şey söylerken dikkat etmelisiniz. Karar vermek kolay değil çünkü bir sınır oluşturmaya hazır değilsiniz. Ortaya çıkan bir gerçeklik karşısında bir konuyu yeniden değerlendirmek gerekli olabilir ancak nihayetinde nerede durduğunuzu bilmek daha iyi olduğu için büyümeye yol açabilir. Gün ilerledikçe, daha gevşek bir program için can atıyor ve kendi hızınızı belirlemeyi tercih ediyorsunuz. Bu hedefe yeni fikirlere veya yöntemlere ulaşabilirsiniz. Keşif ve rutin olmayan faaliyetlerden faydalanabilirsiniz ve size ilham veren türden bir sürpriz olabilir.

14 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı anlatmakta yetersiz kalıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi sizinle tartışmak istemese de, sitem etmeden yapamıyorsunuz. Karşılıklı anlaşmaya ihtiyacınız var... Hareketi seviyorsunuz. Fırsatları zekice değerlendirmelisiniz.

14 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

14 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerde şansınız açık olacak. Gününüz şahane geçsin.

14 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili hak ettiğiniz başarıyı istediğiniz gibi yakalayacaksınız. Olaylara kibar ve temkinli yaklaşarak, sosyal adalet duygunuzu ön plana çıkarıyorsunuz. Bugün,yaşantınızda engeller söz konusu olabilir. Karşı tarafın bencilce egolarını kolay bir şekilde bertaraf edebilecek bir taktik geliştirmelisiniz.

14 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 13' 43" R
Ay
İkizler
04° 40' 04" R
Merkür
Başak
23° 24' 08" R
Venüs
Terazi
29° 34' 49" R
Mars
Yengeç
10° 24' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 11"
Satürn
Balık
14° 55' 54"
Uranüs
Boğa
27° 04' 19"
Neptün
Balık
28° 27' 60"
Plüton
Oğlak
29° 43' 46"
Chiron
Koç
22° 11' 15"
Lilith
Terazi
09° 27' 21"
True Node
Koç
06° 38' 52"
Son Güncelleme : 22/09/2024 21:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>