İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ailen Eğitimin Konusunda Sana Destek Oluyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün ince detaylara özen göstereceksin. Sevdiğin kişi ile aranda geçen kelimelere, bakışlara ve imalara gereğinden fazla önem verebilirsin. Sevdiğin kişi ile iletişimini kuvvetli tutman gerekecek bugün.

İşyerinde yaşanacağı söylenen değişiklik sizi ürkütüyor bu nedenle de hiç heyecan duymuyorsunuz. Oysa bu değişiklik gerçekleşirse, bundan en çok yarar görecek olan siz olacaksınız.

Zihnini boşaltmak ve enerjini yükseltmek bugün önceliğin olmalı. Sağlığını ön plana alarak hareket etmelisin bugün. Kendini çok fazla yormamalı ve daha enerjik hissetmek için kendine vakit ayırabilmelisin.

Bugün sağlığına öncelik vermen gerekebilir. Hem yediklerine hem de hareketlerine dikkat etmen gerekebilir. Sindirim sistemini zora sokmamalı ve daha aktif bir gün geçirerek kaslarını kuvvetlendirmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanların hatalarını görmekte zorlanmayacaksın. Yapılan yanlışları fark etmek ve bunları düzeltmeye çalışmak önceliğin olacak. Ancak başkalarına odaklanmışken kendi hatalarını görmezden gelebilirsin.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kapınızı çalan şans ve bolluk yüzünden size bir tasarı ya da ilişkiyle ilgili çok acele etmemenizi söyleyen daha yavaş, koruyucu ve temkinli sesi duymazdan geliyor olabilirsiniz. Evrenden gelen bu mesaj ilk başta can sıkıcı olsa da onu yabana atmayın, çünkü hedeflerinize ulaşmakta size yararı dokunacak. Bu aralar dışarıdan gelecek tavsiyelere açık olmalısınız.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatında çıkan sorunlar, geleceğinden endişe etmene neden olabilir.Ailenin sana bu konuda güven verip destek olması özgüvenini tazeliyor.Bu endişe yerini azme bırakıyor. Aile şirketinde çalışan bir İkizler burcuysan görev bilinciyle hareket etmen olumlu sonuçları hızlı getirebilir. Üzerinde baskı kurulduğunu hissedebilirsin.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik sorunlar yaşadığınızda bunu daha fazla borçlanarak çözemezsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına alırken bir yandan da ek olarak neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Bazı zorlukların sizi üst seviyelere taşıyabileceğini unutmadan karşılık vermelisiniz.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konuları idrak edebilirsiniz. Bazı konularda farkındalıklarınız artabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konulara ilginiz artabilir. Öğle saatlerinde ikili ilişkilerinizde iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Değişim içinde olacağınız zamanlardasınız.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha duygusal ancak kontrollü ve güçlü hissettiğiniz bugünlerde karşı cinsi de duruşunuz ile cezbetmeyi başarabileceksiniz. Kendiniz odaklı bir gün geçirebilirsiniz.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün herkesi memnun etmek zor olabilir. Bazı şeyleri zorlamaman en iyisi o yüzden. Yapıcı davranıp günün iyi taraflarına odaklanmak ve gerginlik çıkarmamak önemli bir konu haline gelebilir.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi sorumluluklarınızı yerine getirmeniz için biraz baskı olabilir. Küçük bir stres söz konusu olsa da hedeflerinizi ve yükümlülüklerinizi kontrol etmek için harika bir zaman. Kendinizi yeniden yola koymaktan ve işleri iyileştirmek için planlar yapmaktan keyif alabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek, bu geçişte duygusal tatmin için önemlidir. Bu basit bir kavram ancak bugün birçok şey buna bağlı. Buna rağmen, olağan zihinsel rutine ara vermek ve zihninizi genişletmek için iyi bir zaman. İlerlemek istiyorsunuz, aynı kalıpları tekrarlamak istemiyorsunuz ve şimdi bulduğunuz fikir ve yöntemler bunu yapmanıza yardımcı olabilir.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizden taviz vermek istemediğiniz için, bugün inatçı fakat aktif bir gününüzdesiniz. Müdahaleci yönlerinizi kullanmalısınız; yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmek zorundasınız. Çevrenizi kırıyorsunuz.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, muhteşem bir fikrin var. Yoldaki tümseklerin seni aksatmasına izin verme. Başkaları ile olan iletişim sorunları düzelebilir. Geçmişi serbest bırak, bir durum seni geliştirecek.

10 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Derin düşünceler içindesiniz. Yapmak istediklerinizle ilgili yeni projelerin gündeme gelmesiyle birlikte, yeni bir motivasyon kazanacaksınız. İşbirliği yapacağınız kişilerle, duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün içindesiniz.

10 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 15' 46" R
Ay
İkizler
05° 09' 20" R
Merkür
Başak
23° 27' 60" R
Venüs
Terazi
29° 37' 22" R
Mars
Yengeç
10° 25' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 18"
Satürn
Balık
14° 55' 45"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 56"
Plüton
Oğlak
29° 43' 45"
Chiron
Koç
22° 11' 10"
Lilith
Terazi
09° 27' 35"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>