İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorunların Konuşulması Taraftarısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile aranda seni sıkan bazı mevzular var ve sen bunları görmezden geliyorsan bu konuları konuşmanın vakti gelmiş olabilir. Aranızda daha fazla iletişim olması bu sıkıntıların sendeki etkisinin azalmasını sağlayacak.

İş yaşamınızda herkese bir rehavet bulaştırıyorsunuz. Tatil yapmadan doğru dürüst çalışamayacaksınız gibi görünüyor. Haftanın ortasında kaçırmamanız gereken bir fırsatınız olacak.

Parasal konulardaki sıkıntıları dile getirmediğin sürece içini kemirmeye devam edebilirler. O yüzden maddi konularda çevrendekilerle daha paylaşımcı olmalı ve sorumluluklar üzerindenbölümü yapmalısın bugün.

Açık havada bol yürüyüş ve nefes egzersizleri sana daha iyi bir etki bırakabilir bugün. Sağlığın için yapacağın güzel tercihlerde açık havada daha fazla bulunmak olmalı. Bugün kendine yeni bir rota belirleyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün güzel enerjisi sana şans getirecek. Elini attığın konularda güzel sonuçlar elde etmen o kadar da zor olmayacak bugün. Bu güzel şansı neye değerlendirdiğine dikkat etmelisin.

9 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir çeşit anlaşma -muhtemelen evle ilgili- hakkında uzun uzadıya düşünmeniz gerekebilir. Anlamakta biraz güçlük çekebilirsiniz çünkü hukuki terimler ve dipnotlarla dolu olabilir. Okumaya çalıştığınız şey hakkında daha fazla bilgisi olan birine danışmaktan çekinmeyin. Herhangi bir şeyi imzalamadan önce tüm artılarını ve eksilerini bilmeniz gerekir. En zazından kafanız rahat olur.

9 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilin ile aranda olan sorunların üzerine gidilmesi taraftarısın. Her ne kadar karşı taraf buna yaklaşmasa da onu bir şekilde ikna etmesini beceriyorsun.Günlük rutinlerine yeni bir rutin olarak sporun eklenmesi seni endişelendirse de sağlığın için yapman gerekiyor. İşini uzaktan halletmek zorunda olan bir İkizler burcuysan yoğun telefon görüşmeleri yapabilirsin.

9 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla bir arada olmak ya da eğitsel bir konu içinde yer almak size olumlu duygular getirmekte.

9 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda, düzenli ilişkinizde başarı getirecek yeni fikirler ve ilhamlar ile güne başlayabilirsiniz. Maddi konularda bir tıkanıklık söz konusu olabilir.

9 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerin için ciddi adımlar atmak isteyebilirsin bugün. İş bitiriciliğin üzerinde daha çok gitmek seni başarıya daha çok yaklaştıracak çünkü. Yarım kalan işleri zamanlıca halletmen seni memnun edebilir.

9 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel yaşamınızda bazı değişiklikler sizi bekliyor. Yaşamanız muhtemel olan bazı zorluklar olsa da onların üstesinden gelecek güce sahipsiniz. Sorunları reddetmek yerine onları benimsemek size daha fazla beceri kazandıracaktır. Sağlığınızda iyileşmeler yaşamak moralinizi düzeltebilir. Spordan uzak kaldıysanız geri dönmek için hızlı davranmayın ancak aktif olmayı da ihmal etmeyin. Hareketli olmak sizin için adeta bir terapi.

9 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi sıkan olaylarda kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için, enerjinizi kullanırken aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Bugün hareketli yapınıza uygun davranacaksınız. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün.

9 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

9 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Beraber seyahat kararı alabilirsiniz ancak harcamalarınız çok artabilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanız rağmen aşk ilişkilerinizde gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Düşünceleriniz konusunda taviz vermek istemiyor, özel konularınızı kendinize saklıyorsunuz. Bugün ketum olmalısınız.

9 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 19' 09" R
Ay
İkizler
05° 57' 50" R
Merkür
Başak
23° 34' 25" R
Venüs
Terazi
29° 41' 34" R
Mars
Yengeç
10° 27' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 29"
Satürn
Balık
14° 55' 30"
Uranüs
Boğa
27° 04' 14"
Neptün
Balık
28° 27' 51"
Plüton
Oğlak
29° 43' 43"
Chiron
Koç
22° 11' 01"
Lilith
Terazi
09° 27' 58"
True Node
Koç
06° 38' 55"
Son Güncelleme : 22/09/2024 23:33

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>