İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Toplumsal Konular İle Yakından İlgileniyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile aranda güzel gelişmeler olabilir. Sizi daha fazla bir araya getirecek güzel muhabbetler edebilirsiniz. Aranızda geçecek bazı konuşmalar sizin için unutulmaz olabilir.

Ruh haliniz tatil sonrası çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştıracak. Çalışkan ve becerikli olmanız, sistemli olmayışınız nedeniyle hak ettiği randımanı alamıyor.

Para biriktirme ve yatırım konularına özen gösterebilirsin bugün. İleriyi düşünerek atacağın adımlar sana daha iyi kazançlar sunabilir. Harcamamak ve ileriyi düşünmek bugün önemli olacak.

Daha sağlıklı tercihler yapmak ve daha aktif olmak sana iyi etkiler sağlayabilir bugün. Spor ve egzersiz konularına özen göstererek kendi enerjini artırman mümkün. Açık hava yürüyüşleri ve derin nefes egzersizleri sana iyi bir başlangıç sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatle alacağın kararlar güzel sonuçlar verecek bugün. Bazı konulara daha fazla özen göstermek elde edeceğin sonuçlarda daha keyifli olmana vesile olacak durumlar yaratabilir. O yüzden bol bol düşünerek hareket etmelisin bugün.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İkizler burcu için verimli ve yapıcı bir gün olacak. Bugün,hayatınızda önemli adımlar atabilir veya projelerinizi tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda, kişisel hedefleriniz için de ilerleme kaydetmek için uygun bir zamandır. Yaratıcılığınızı kullanmak ve yeni fırsatlar aramak sizi başarıya götürebilir.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merak ettiğin konuları bir plan çerçevesinde araştırmaya başlıyorsun. Eğitim gören bir İkizler burcuysan hocanla aranda olan iletişim diğer arkadaşların tarafından kıskanılabilir. Toplumsal sorunlar ile yakından ilgilenebilirsin. Bir sivil toplum kuruluşuna gönüllü olarak katılmak gündeminde olabilir.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecanlı hissedebilir fakat bunu nasıl değerlendireceğinizi bilemeyebilirsiniz. Sosyal ağlar, çevreniz veyaptığınız kişilerden destekler alabilirsiniz. Yeni bir arayış halinde olmak size bugün bilmediklerinizi öğrenmek, bunlar sayesinde soru işaretlerinizi yok etmek fırsatı verecektir.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farkında olmadığınız, gizli kalan konularla uğraşabilirsiniz. Sabah saatlerinde ilişkilerinizde sıkışmalar, yanlış anlaşılmalar olabilir. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Aşılması gereken engeller varmış gibi, koşulları zorlayabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda yapıcı davranmaya özen göstermeniz sizin için faydalı olur.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirecek güç ve motivasyonu kendinizde bulabilirsiniz. Kendinizi motive edebileceksiniz. Çevrenizden büyük destek göreceksiniz.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün detaylarda kaybolmamalısın. Olaylara genel olarak yaklaşmak kontrol kurmanı kolaylaştırabilir. Detaylarda kaybolmak dikkatinin dağılmasına sebep olabilir bugün. O yüzden olaylara genel yaklaşmaya çalışabilirsin.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günlerde her zamankinden daha fazla iletişim, bağlantı kuruyor ve hareket ediyorsunuz. Konuşkan, kendini ifade eden, ilgili ve interaktif birisisiniz. Kendinizi daha akıcı bir şekilde ifade edersiniz ve başkalarına ulaşmaya daha meyilli olursunuz. Bugünün enerjileri size ilerlediğiniz konusunda güçlü bir his verebilir. Neye gerçekten değer verdiğinizi görmek daha kolaydır, bu da paraya ve eşyalara yaklaşımınızı değiştirebilir. Paranız, yetenekleriniz ve değerli şeylerinizle ilgili olarak, hedeflerinize ulaşmak için daha iyi yönetecek veya çalışacak konumdasınız. Aynı zamanda zihinsel sağlık ve duygusal esenlik için destek için güçlü bir zamandır. Aile anlayışlı ve teşvik edici olabilir veya ev projelerinde tutku, enerji ve sevgi ile çalışmak için motive olabilirsiniz.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz. Gözünüzden kaçan birçok ayrıntıyı yeniden düşüneceksiniz. Duygularınız ön planda olacak.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, kutlama için sebepler var. Bir arkadaşlar topluluğuna katılabilirsin. İlişkiler veya çocuklarla ilgili mutlu duyurular var. İstikrar ve verimlilik seninle.

12 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal yaşantınızda gerekli olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bazı gecikmelere neden olabilir. Duygusal ilişkilerinizde aradığınız özgürlük anlayışınızı, partnerinizin anlaması mümkün değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.

12 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 14' 08" R
Ay
İkizler
04° 45' 55" R
Merkür
Başak
23° 24' 54" R
Venüs
Terazi
29° 35' 20" R
Mars
Yengeç
10° 24' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 12"
Satürn
Balık
14° 55' 52"
Uranüs
Boğa
27° 04' 19"
Neptün
Balık
28° 27' 59"
Plüton
Oğlak
29° 43' 45"
Chiron
Koç
22° 11' 14"
Lilith
Terazi
09° 27' 24"
True Node
Koç
06° 38' 52"
Son Güncelleme : 22/09/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>