İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duyguların Değişkenlik Gösteriyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile aranızdaki gerginlikleri atmak önceliğiniz olabilir. Eğer son zamanlarda aranızdaki iletişim biraz gerildiyse bugün daha yapıcı davranmanız gerekecek. Birbirinize karşı seçtiğiniz kelimelerde dikkatli olmalısınız.

İş konularında biraz daha esnek olun. Başkalarıyla ilişkilerinizde anlaşmazlıkla suçlanabilirsiniz. Kendi fikirlerinizin doğruluğuna inancınız tam olsa da onları uygulamak için daha ağır hareket etmelisiniz.

Bugün detaylara özen göstermen gerekecek. Neye ne kadar harcadığının hesabını tutman ve ileride seni sıkıntıya sokabilecek durumlara karşı dikkatli olman gerekecek. Ancak bu durumun seni gereksiz yere üzmesine izin vermemelisin.

Fiziksel ve zihinsel bütünlüğü sağlamak için yaptığın egzersizlere dikkat etmen gerekecek. Kendini fazla yormadan daha sağlıklı tercihlerde bulunarak kendini daha iyi hissedebilirsin. Stres ve gerilimden uzak durmak da sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeyleri kutlama havasında olabilirsin bugün. Ortada tam bir sebep olmasa bile daha keyifli bir gün geçirmek için kendini gaza getireceksin. Sevdiklerinle keyifli vakitler geçirmek için vakit ayırmak sana daha iyi gelecek.

11 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün ev ve aile hayatınızla ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir. Bazı ailevi kararlar almanız veya evinizle ilgili düzenlemeler yapmanız gerekebilir. İş hayatınızda ise sabırlı ve özenli adımlar atarak, hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz.

11 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Merkür ateş burcunda hareket etmeye başlıyor. Duygularında çok fazla değişkenlik yaşıyor olman arkadaşların ile aranda belli bir iletişimin oluşmasını engelleyebilir. Akşama doğru duylarındaki dalgalanmaları bir dengeye oturtabilirsin. Geçmişi değil bugünü tartışmayı seviyorsun. Geçmiş konular açıldığında kısa cümleler ile geçiştirebilirsin.

11 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmkanınız varken yapamadığınız bazı şeyler sizi rahatsız edebilir. Bugün bu rahatsızlığınızın muhatabını bulmalı ve ona göre davranmalısınız. Faturayı yanlış kişiye ya da konuya kesmek haklıyken haksız duruma düşmenize neden olabilir.

11 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda fikir belirtmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne attığınız durumlar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım almanız sizi rahatlatacaktır.

11 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi enerjik ve mutlu hissedebilirsiniz. Güne yüksek tempo ile başlamak ve enerjinizin yüksek olması sizi başkalarına karşı daha anlayışlı hale getirebilir.

11 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Söylediklerin konusunda daha dikkatli olmak isteyebilirsin bugün. Yorumlarını direkt söylemen iyi bir şey ama arkadaşların bundan alınabilir, aman dikkat. Ailene karşı da daha dikkatli bir yaklaşım sergilemek isteyebilirsin. Onların kalbini kırmamak daha iyi olabilir.

11 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok ileriyi düşünüyor olabilirsiniz ve daha uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmenizde fayda var. İçgüdülerinizden ve tepkilerinizden çok şey öğrenebilirsiniz ancak bugünün ilerleyen saatlerinde etkili olan geçişlerin algılarınızı biraz çarpıtabileceğinin farkında olun. Bir sonraki adımınızı bilemeyebilir ve bir kararla tökezleyebilirsiniz. Harekete geçmek mi yoksa beklemek mi gerektiğini kestiremeyebilirsiniz. Kendilerinden emin olmayan insanlarla uğraşmak sinir bozucu olabilir ancak şu anda gelmesi zor olabileceğinden bir cevap veya karar için kimseyi zorlamaktan kaçınmalısınız. Ayrıca, eleştiri gibi görünen şeyleri ciddiye almamaya çalışın. Güvensizliklerin, söylenenleri olumsuz okumaya sevk edebileceğini düşünün. Zihniniz ideal bir şekilde çalışmıyor olabilir bu yüzden boş zamanlarla veya zihin açıcı faaliyetlerle kendinizi tedavi etmek için elinizden geleni yapın.

11 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İddialı tavırlarınızla ortaya çıkıyorsunuz; egonuzu tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. İlgi çeken konuşmalarınızla, karşınızdakileri ikna edecek, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

11 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

11 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün duygusal olarak içe çekilebilirsiniz. Ailenizle, evinizle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

11 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, mükemmel işler peşindesiniz. Her şeyin en iyisini isteme hakkınızı kullanıyorsunuz. Ay'ın konumu, olayları detaylı olarak ele almanızı sağlayacak. Atılımlarınız için gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda, yardımlaşmaya hazır olmanıza rağmen, çevrenizde potansiyel eksiklik görüyor olmanız sizi haklı çıkaracak.

11 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 16' 10" R
Ay
İkizler
05° 15' 11" R
Merkür
Başak
23° 28' 46" R
Venüs
Terazi
29° 37' 52" R
Mars
Yengeç
10° 25' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 19"
Satürn
Balık
14° 55' 43"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 56"
Plüton
Oğlak
29° 43' 44"
Chiron
Koç
22° 11' 09"
Lilith
Terazi
09° 27' 38"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>