İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ekonominizi Güçlendiriyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2023, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bazı sorunlar gündeme gelebilir. Duygusal olarak yoğunluk içerisine giriyorsunuz ve bu da hata yapmanıza neden olabilir. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var ancak bunun şu an için çok da mümkün olmayacağını bilmelisiniz.

Mesleki olarak zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Moralinizi bozabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Aktif adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen ortadan kaldırmalısınız. Abartılı harcamalardan kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi işinizde olmak, kendi alanlarınızda hareket etmek sizi motive edebilir. Söyleyeceklerinize ve yaşayacaklarınıza bir şeylerin gölgesi düştüğünde agresifleşmek yerine bunu devre dışı bırakabilmelisiniz. Yaşadığınız ve yaptığınız hiçbir şeyden pişman olmadan, her tecrübeden dersler çıkararak yolunuza devam etmelisiniz.

15 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün ilişkilerinizde dengeyi sağlamanız önemli olacak. Sevdiklerinizle vakit geçirip, duygusal destek alabilirsiniz.

15 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Para harcama konusunda daha tasarruflu olmak isteyeceksiniz. Ailenizde harcamalarında aşırıya kaçan kişilerle ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. Bekar İkizler burcuysanız, hayatınıza yeni birini almak için hazır olmadığınızı hissedeceksiniz. Yalnız yaşamak size keyif veriyor. Su tüketiminizi arttırmak istiyorsunuz.

15 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde tuttuğunuz her şeyi dışa vurmak için fırsat kollamamalısınız. Bugün kendinizi serbest bırakın ve her şeyin nasıl ilerlediğini, nereye yol aldığını anlamaya çalışın. Anlık bir öfke yerine doğru nedenlerle doğru şekilde yapılan bir iç dökmesi sizi daha uzun süreli rahatlatabilir.

15 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikir ve düşüncelerinizi çok daha rahat ifade edebilirsiniz. İyimser bir bakış açısı kazandığınız bu günlerde esnek olmanız ve eğitim çalışmalarına öncelik vermeniz gerekebilir. Yeni haberler ve yolculuklar açısından da olumlu bir dönem. Kişisel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz çalışmalarda ise başarı söz konusu. Başkalarını ikna etmekte başarılı olabilirsiniz.

15 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tutku içeren herhangi bir konuda belirgin başarılar elde edebilirsiniz. Hareketli ve tuttuğunu koparan bir döneme giriş yapmış bulunmaktasınız.

15 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapman gereken işleri kendi haline bırakırsan eğer canını sıkabilirler. O yüzden işler kontrolden çıkmadan müdahale etmekte yarar var. Programını daha dikkatli hazırlamak senin için önemli olabilir bu aralar. Planlı hareket ettiğin sürece gün seni yormayacak.

15 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alçakgönüllülük ve samimiyet, bugün daha sağlıklı etkileşimlere izin verir. Fikirlerinizi iletmenin yeni yollarını keşfetme şansı şimdi ortaya çıkabilir. Günün eğlenceli bir havası olsa da kesin yanıtlar her zaman eli kulağında olmadığından, yarım bilgiyle yetinmeniz gerekebilir. Kişisel hayatınıza daha fazla dikkat etmek ve iç dünyanızla ilgilenmek mantıklıdır ancak bugün merakınızı uyandırır ve bazen tamamen rahatlamak zor olabilir. Bununla birlikte, ilişki zorlukları varsa, bunları onarmak için hafif bir iyimserlik ve enerji akışı hissedebilirsiniz.

15 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, değişikliğe açık olmayabilir ve sabit düşündüğünüz için yargılanabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında olmanız, hiçbir şeyi beğenmemenize yol açıyor. Çevreniz sizi ikna etmek için zorlanacak; siz de biliyorsunuz.

15 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

15 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün seyahat, eğitim, kardeşler veya yakın çevrenizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Bazı sağlık sorunları gündeminize gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konusundaki çekimserliğiniz, partnerinizin hakkınızda farklı düşünmesine neden olacak. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar, sizin sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak. Yakın dostlarınızın beklediği desteği esirgemeyin.

15 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 47' 55" R
Ay
Boğa
28° 26' 59" R
Merkür
Başak
22° 35' 09" R
Venüs
Terazi
29° 02' 41" R
Mars
Yengeç
10° 09' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 44"
Satürn
Balık
14° 57' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 46"
Neptün
Balık
28° 28' 43"
Plüton
Oğlak
29° 43' 60"
Chiron
Koç
22° 12' 21"
Lilith
Terazi
09° 24' 26"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:47

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>