İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorunları Çözmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek aksaklıklar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi her açıdan doğru ifade etmeniz gerekiyor. Aksi halde, her şey daha da karmaşık olabilir.

Tavırlarınızın her açıdan belirleyici olabileceğini unutmamalı ve kontrolü tamamen elinizde bulundurmalısınız. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların son bulabileceği bir sürece giriyorsunuz. Daha sağlam adımlar atma şansınız var.

Maddiyatla ilgili gelişmeleri daha yakından takip etmeye çalışmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız, ona göre denge kurmalısınız. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş görüşmelerinizin beklendiği gibi sonuçlanmaması, kazancınızın olumsuz etkilenmesi gibi gündemleriniz olabilir. Kullandığınız mecralar, yöntemlerde revizeye gitmeniz gerekebilir. Bugün hissedeceğiniz kırgınlık ve öfke hali yanlış kelimeler kullanmanıza, bazı kişilerle aranızda sorunların doğmasına neden olacağı için olabildiğince sakin kalmanızda fayda var.

13 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişimle alakalı ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Çevresel koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da mutlaka ayak uydurmanız gerekiyor. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansına da sahipsiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gereken bir gün. Mutlaka odaklanmaya çalışmalısınız.

13 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin içinde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Zor bir süreçten geçerken kafanızı olur olmadık düşünceler meşgul ediyor. İçinize kapanmak yerine ailenizle sorunlarınızı çözmeye çalışabilirsiniz. İlişkisi olmayan İkizler burcuysanız, spontane katılacağınız bir organizasyonda biri dikkatinizi çekebilir. Aranızdaki enerjinin yüksek olması sizi heyecanlandıracak.

13 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda sabırlı olmak ve şartları aşırı zorlamamak daha iyi olacak. Harcamalarınız konusunda aceleci davranmalısınız.

13 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pişman olabileceğiniz çok radikal kararlar almamaya dikkat edin, iyi düşünüp bir kere değiştirmeye çalışın. Ayrıca fiziksel olarak da enerjik olacaksınız.

13 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İleriye odaklanmak günün önceliği olabilir. Geçmişi geçmişte bırakmak sana biraz zorlayıcı gelse de bunu yapman gerekecek. Sana iyi gelmeyen şeyleri hayatından çıkarman gerekebilir bugün.

13 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişim becerileriniz zirve yapacak, sevgili İkizler. Sözleriniz etkileyici olacak ve başkalarıyla kolayca bağlantı kurabileceksiniz. Projelerinizi sunmak veya fikirlerinizi paylaşmak için harika bir gün olabilir. Aynı zamanda, kendinizi ifade etmek için sanatsal veya yaratıcı bir çıkış arayışında olabilirsiniz. İçinizdeki coşkulu enerjiyi kullanarak hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçin. Sağlık konusunda ise, enerjinizin yüksek olması sizi daha aktif yapabilir ancak aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Dengeli bir yaşam tarzı sürdürmek için dinlenmeye ve ihtiyaçlarınıza dikkat etmeye devam edin.

13 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal yapınızı bozmak istemiyor, çevrenizin size katılma tekliflerine de olumsuz yanıt veriyorsunuz. Ortak paydalara sahip olduğunuz kişilere şans vermelisiniz. Bu durumda bazı atılımların şart olduğunu bilmelisiniz.

13 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

13 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler,hayatınızda kalıcı ve olumlu gelişmeler mümkün. Maddi fırsatlar kapınızı çalabilir, bu yüzden dikkatli olun. Gününüz şahane geçsin!

13 Ağustos 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin üzerinde ilginç fikirleriniz, herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ipuçları bulacak, çok eğleneceksiniz. Hayallerinizin sınırı yok ve sizin için imkansızlık saçma.

13 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 50' 05" R
Ay
Boğa
28° 58' 24" R
Merkür
Başak
22° 39' 15" R
Venüs
Terazi
29° 05' 22" R
Mars
Yengeç
10° 11' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 52"
Satürn
Balık
14° 57' 39"
Uranüs
Boğa
27° 04' 44"
Neptün
Balık
28° 28' 40"
Plüton
Oğlak
29° 43' 59"
Chiron
Koç
22° 12' 15"
Lilith
Terazi
09° 24' 41"
True Node
Koç
06° 38' 39"
Son Güncelleme : 22/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>