İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendinize Vakit Ayırıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Canınızı sıkabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir gün.

Her şeyin daha da iyiye gitmesi için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Altından kalkamayacağınız yükler yüklenecek olsanız da gözünüzü başarıya dikmiş durumdasınız.

Maddi anlamda herhangi bir zorluk yaşayacak olursanız, destek arayışlarına yönelmekten kaçınmamalısınız. Gecikmelerin biraz olsun önüne geçmeye çalışmanız gerekiyor. Her açıdan kontrollü olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik olarak sürekli benzer sorunlarla karşılaşıyor olmanız sizi yıldırabilir. Ancak bir sorun sizi pes ettirmek için değil daha iyi devam ettirebilmek için gelir. Bakış açınızı bu şekilde değiştirdiğinizde para kazanma, harcama ve çevrenizle parasal ilişkiler kurma biçiminizi de değiştirebileceksiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kafanızın içindeki fikirleri çok fazla açık etmek istemeyeceksiniz. Düşünceleriniz değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonuna uzun bir kahvaltı ile başlıyorsunuz. İlişki hayatınızdaki karmaşıklık sizi çok yıprattı. Bu nedenle bugünü meditasyon yaparak geçirmek isteyebilirsiniz. Çocuğu olan İkizler burcuysanız, çocuğunuzla alışverişe çıkıyorsunuz. Alışverişte ihtiyacınız olmayan eşyaları almamaya özen göstereceksiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir araya gelerek hem keyifli zamanlar geçireceğiniz hem de bazı konularda fikir alışverişi yapabileceğiniz bir ortam oluşturabilirsiniz. İkinci bir görüşe, ikinci bir plana karşı hassasiyetiniz ve yakınlığınız sizi sıkıntılı durumlarda koruyabilir. Sözlerinizden emin olmak bugünkü konuşmaların yanlış yere gitmesini engelleyebilir.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha fazla şey yapma ihtiyacı içindesiniz. İşinizi ilgilendiren konulara daha sorun ve ciddi bir şekilde yaklaşabilirsiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle sözel konularda başarılarınızın artması ve yetenekleriniİ sergileyebilme potansiyeliniz herkesçe görülecek. Taktirler ve güzel yorumlar alabileceksiniz.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihninin çok meşgul olduğu bir gün geçirebilirsin bugün. Yeni fikirler üretirken kendini kontrol edemeyebilirsin hatta. Kendini bu açıdan serbest bırakmak iyi olabilir ama bunun üretkenliğine engel olmaması için istikrarlı çalışmayı da sürdürmen gerekecek.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün küçük ama önemli görevlere adım adım ve teker teker dikkat çekmek için harika bir durumdasınız. Ciddiye alınmak ve etkili bir şekilde iletişim kurmak veya öncelikleriniz hakkında sağlam bir fikir edinmek için iyi bir zaman. Organize olmak şu anda size doğal olarak kolay geliyor. Aynı zamanda, iletişim daha yaratıcı veya büyüleyicidir ve arkadaşlar bir ilham kaynağı olabilir. Bugün, bir arkadaşınızla destekleyici bir konuşma veya canlandırıcı bir dostluk duygusu başlatabilir. Kendinizi zihinsel olarak canlı tutmanın ilginç yollarını da keşfedebilirsiniz. Hayatınız için daha büyük bir plan düşünmek için harika bir zaman.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için, gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız. Önyargısız yaklaşım tarzınız, çevrenizi etkiliyor.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugünhayatınızda kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Maddi açıdan güzel fırsatlarınız var. Gününüz şahane geçsin.

12 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostluk duygularının temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün, iletişim konusunda performansınız yüksek.

12 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 50' 05" R
Ay
Boğa
28° 58' 24" R
Merkür
Başak
22° 39' 15" R
Venüs
Terazi
29° 05' 22" R
Mars
Yengeç
10° 11' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 52"
Satürn
Balık
14° 57' 39"
Uranüs
Boğa
27° 04' 44"
Neptün
Balık
28° 28' 40"
Plüton
Oğlak
29° 43' 59"
Chiron
Koç
22° 12' 15"
Lilith
Terazi
09° 24' 41"
True Node
Koç
06° 38' 39"
Son Güncelleme : 22/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>