İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Çözüm Arıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde huzursuzluk yaşamayacaksınız.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Etkin adımlar atmak için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Tam olarak istediklerinize ulaşmayı başaramayacağınız bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatinizi dağıtan ortam ya da konulardan uzak durmalısınız. Bunlar evinizdeyse, günü evinizde geçirmek çok da sağlıklı olmayabilir. Bitirmeniz gereken işlerinizin bir yüke dönüşmemesi için yaşadığınız, bulunduğunuz yerleri sizin için bir zorlu parkura dönüştüren konulara çözümler bulmaya çalışın.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcu için iletişim becerilerinizin ve zekanızın ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek konusunda daha cesur ve etkili olabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak ve başkalarıyla iletişim kurmak için uygun bir gün olabilir. Ancak, aşırı dikkatsizlikten kaçınmalı ve özellikle sözlü veya yazılı iletişimde hassas olmalısınız. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni aldığın elektronik eşyayla ilgili sorunlar yaşayabilirsin. Müşteri hizmetleriyle uzun telefon görüşmeleri yapsan da istediğin sonucu alamamak seni sinirlendirecek. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hiç ummadığın anda eski partnerinle karşılaşabilirsin. Duygularının karışmasına izin vermeyeceksin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizle ilgili bazı geri dönüşler size sorgulama ve muhasebe yaptırabilir. Telafi ve iyileştirme çabası gerektiren konulara yakın durmalısınız. Bugün yaşantınıza kattığınız herhangi bir konunun gelip geçici olacağını düşünmek büyük bir yanılgı olabilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizle ilgili işlere yönelebilirsiniz. Sevdikleriniz için güzel şeyler alabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda daha hoşgörülü olacağınız bir gündesiniz. İş hayatınızdaki konuları öngörmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizin sıkışması sizi zor duruma sokabilir. Aile bireylerin destek alabilirsiniz. Bazı konularda tamamlanmalar gündeme gelebilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş meselelerinde her ne kadar adil olsanız da ortama uyum sağlayıp çok yönlü olarak insanları dinleyerek yargıya varmanız önemli olacak.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün algıların çok açık olacak. Bazı konuları fark etmek ve yeni şeyler öğrenmek senin için daha kolay olacak. İnsanlarla arandaki iletişim daha güzel ilerleyebilir ve onlara nasıl yaklaşacağını daha iyi kestirebilirsin bugün.

16 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili ikizler, bugün zihinsel olarak fazla meşgul olduğunuz bir gün. Çok düşünüyor ve kendinizi fazla yoruyorsunuz. Taşınma ve yer değişikliği konuları gündemde olabilir. Aile gibi gördüğünüz insanlarla fikir danışmak, onlardan yardım almak iyi gelecektir.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Bugün kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; ev, aile, gayrimenkul alanlarında önemli ve kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, günlüktemponuz ve duygularınızla alakalı konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bir yandan bilinçaltınızdaki ateşli ifadeler diğer yandan duygusal konulardaki engellenmişlik hissi sizi her yandan sarıyor olabilir. Bu durumda herşey çok iyi gibi göründüğü halde siz bunalıyor olabilirsiniz. Karşı cinsle olan sorunlar bugün sizi değişimlere zorlayabilir. Olumlu gibi görünen herşeyin altında sorun varmış gibi hissedebilirsiniz. Bugün ifadeniz üç yandan sarılmış gibidir. Sosyal hayattaki yeriniz,hayatınızdaki maddi sorunlar ve özgürlük olmak istediğiniz halde bunu başaramamak. Sizi duygusal olarak sorumluluk almaya ve ciddi düşünmeye sevk eden bugünkü enerjiler, ne kadar zor görünse de kendinize güveniniz tam olacaktır. Ciddi ve yaşınızdan fazla bir görüntü sizi sarabilir.

16 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>