İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fırsatları İyi Değerlendirmelisiniz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak yoğunluk içerisine giriyorsunuz. Birlikteliğinize verdiğiniz önem üst seviyelere çıkıyor. İlişkinizin gidişatını dilediğiniz gibi yönlendirme şansınız var. Ufak tefek sorunlarla karşılaştığınızda çok fazla kırıcı olmaktan da kaçınmalısınız.

Sorumluluklarınız ve çalışmalarınız konusunda biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi ifade ederken bazı engellemeler ile de karşılaşabileceksiniz. Odaklanmayı başardığınız takdirde her türlü zorluğu geride bırakabilirsiniz.

Finansal durumunuzu ilgilendiren konularla daha yakından ilgileneceksiniz. Gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışamalı vebu noktada sizi zorlayabilecek her türlü harcamadan da uzaklaşmalısınız. Hata yapmamanız sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel girişimlerinizle ilgili yeni girişimler ortaya koyma ihtimaliniz var. Enerjinizden dilediğiniz gibi yarar sağlayabilecek olmanız da önemli. Kendinizi zinde hissettiğiniz bugün içerisinde her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlayabilirsiniz. Zorluklarla başa çıkmayı kafanıza koymalısınız. Aktif kimliğinizin genel olarak ön planda olma ihtimali var. Düşündüklerinizi ifade etme noktasında da abartıdan kaçının.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, sosyal çevrenizde parlayacağınız bir gün olacak. İletişim yetenekleriniz sayesinde etrafınızdaki insanları etkileyecek ve ilgi odağı olacaksınız. Yeni insanlarla tanışmak ve farklı fikirler keşfetmek için harika bir gün!

17 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan İkizler burcuysanız, yeni bir ilişkiye başlamak için kendinize bir daha zaman tanıyacaksınız. Zamanla doğru insanı bulacağınızı düşünüyorsunuz. Hayatın size sunduğu fırsatları kaçırmamak için daha dikkatli olmalısınız. Yorgunluğunuzu bahane edip fırsatları elinizin tersiyle itmemeniz gerektiğini anlayacaksınız.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkese dağıttığınız enerjinizin bugün size yeterli gelmediğini düşünebilirsiniz. Burada neyi ne kadar paylaştığınıza, hayatınıza kimleri dahil ettiğinize odaklanmalısınız. Enerjinizi çoğaltmak, buna müteşekkir olmak yerine sizi tüketen insanların varlığını kabul etmek bu sorunu çözmenin ilk yolu olacaktır.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgili mesuliyetler ve bir dizi değişiklik yapma gereği ortaya çıkıyor. Son derece hareketli zamanlar sizi beklerken, bazı huzursuzlukları büyütmeden esnek adımlar atmalı, yerleşimle ilgili yaşadığınız karmaşayı yönetmeye çalışın. İstikrar sağlamaya çalıştığınız aile içi ilişkilerde dikkatli olmak,ve eve ait konuları dengede tutmak önemli olacak.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizin artacağı ve yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir günde olsanız da her şeyi sakince yapmaya çalışın. Masa başı işleriniz sorunsuz ilerleyecektir.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal olarak kendini bir köşeye sıkışmış hissedebilirsin. Hayatta istediklerini alamamış gibi görmen olası kendini. Ancak bugüne kadar başardıklarını kendine hatırlatman bu negatifliği aşmanı sağlayabilir.

17 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişim kurmak için ideal bir gün, sevgili İkizler ve insanlar size karşı her zamankinden daha düşünceli görünüyor. Eğlenceli ve arkadaşça sohbetler, istendiğinizi veya desteklendiğinizi hissettirir. Yine de, düşünceleriniz ve iç dünyanızla daha fazla zaman geçirmek için harika durumdasınız. Bu odaklanma ile sezginize erişmeyi veya en derin ihtiyaçlarınızı ve hayallerinizi keşfetmeyi daha kolay bulursunuz. Kendinizi daha iyi anlamak size fayda sağlar. İhtiyacınız olan destek perde arkasından gelebilir. Duygusal mola şimdi çok canlandırıcı olabilir.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize özgü davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması sizi üzebilir. İlişkinizde fikirsel birlikteliğin önemli olduğunu biliyorsunuz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile, gayrimenkulle ilgili beklenmedik konular içinde kalabilirsiniz. Fikisel anlaşmazlık sorunlara yol açabilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, evinizle ilgili düşüncelerin hakim olduğu olayların gündeme geleceğini gösteriyor. Ortamınızı yenilemek isterken, duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyor, sizi anlamlı ve önemli hale getiriyor.

17 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 44' 47" R
Ay
Boğa
27° 41' 16" R
Merkür
Başak
22° 29' 11" R
Venüs
Terazi
28° 58' 46" R
Mars
Yengeç
10° 08' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 34"
Satürn
Balık
14° 58' 02"
Uranüs
Boğa
27° 04' 49"
Neptün
Balık
28° 28' 49"
Plüton
Oğlak
29° 44' 02"
Chiron
Koç
22° 12' 28"
Lilith
Terazi
09° 24' 05"
True Node
Koç
06° 38' 35"
Son Güncelleme : 22/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>